Forum konie »

Maści i odmiany

Tam też niedaleko 250km. Moim zdaniem jeśli ktos chce kupic to znajdzie wszędzie 😉
Póki nie będę miała stałej pracy, wolę się nie pakować w zakup konia.  Szkoda tylko zwierzaka.
Oczywiście że się znajdzie, ale wolę się nie nakręcać 🙂
Miyako, umknęło mi twoje pytanie, ale Donia już odpowiedziała. 😡

Tu macie więcej fotek i info: http://www.alania-stud.com/index.php?page_id=9&id=1518
Dziękuje Pursat :kwiatek:
Moim zdaniem jest obłędny. AT + tarant, czego chcieć więcej 🙂
piękny ma we krwi nasze cud arabki *.*

Cremello  💘
cudny!  💘
Niech ja sie tylko dowiem gdzie takie cudo stacjonuje, to sie zrobi podpierduche.. Ktoś idzie ze mną?  😁
Ja idę  😁
ta sama stadnina co achało-appaloosa 🙂 z linku od Pursat
A może komuś różowego ATa? 😁

fot. Katya Druz

Niestety to tylko światło. 😉
umieram, jestem w raju 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍

szkoda że nie ma gwiazdek na zadzie  😁
A te dwa? 🙂
mina jeleniego bezcenna  😁
Jak już przy Achałach jesteśmy to piękna Cremelka [napisane ma Perlino]  😉
http://www.akhal-teke.pro/foals/Yalanpak/
Na mnie cremello nie robi dużego wrażenia. Ale mała jest urocza, tylko nieproporcjonalnie wygląda na tym zdjęciu. 🤣 Co innego jakiś fajny, "przypalany" jeleń albo niesamowity łaciat. 😀
Miyako to jak? w przyszły weekend?  👀
ja cremello uwielbiam *.*
jelonki w wersji jaśniejszej  😜

Intryga jestem za  😁
nine Śliczne maleństwo, miałam kiedyś taką figurkę 🙂

Co do odmian- moja ma małą, biała plamkę na prawym boku

ojejujejujeju *.* domcia marzy mi się taka kopytna  😜
domcia406 Twoja chociaż ma odmiany, moja kobyłka jest gniada bez klasycznych odmian tylko po obu stronach szyi kawałek za uszami ma po jednej białej plamce  😉
Intryga  :kwiatek:
hugolina009 Też fajne takie plamki! I to jak równiutko. Ciebie też się pytają czy koń ma grzyba, że ma takie białe plamki ?  😵
Domcia skąd jesteś? Tylko nie zdziw się jak któregoś dnia przyjdziesz do stajni a konia nie będzie  😜
Intryga Koń stoi w Solcu koło Bydgoszczy. Ja muszę przyznać, że gniade mi się jakoś nigdy nie podobały  😁
domcia406 jeszcze się nie zdarzyło 🙂 fakt, fajne one są, pasują jej, ale jedna się chowa pod bujną czupryną 😁
Trochę mam daleko, ale co mi tam. Obłędna jest, a za gniadoszami również nie przepadałam  😜
Intryga Fajnie, że Ci się podoba  :kwiatek: Mogłaby być tylko trochę większa, bo to taki kurdupelek- 161cm tylko.

hugolina009 A czy Twoja ma tam białą skórę, czy tylko białe włosy? Bo moja chyba ma tylko białe włosy, bo tej plamki nie ma w paszporcie opisanej.
moja ma w paszport wpisane plamki, ale paszport miała wyrabiany w wieku 6lat, nie wiem czy ma je od urodzenia :/ jutro przyjrzę sie skórze bo nawet nie wiem 😡
Domcia ja mam szałowe 153 cm, więc dla mnie idealna. Jak nie chcesz, a okaże się, że ma to czego szukam, biorę bez gadania i jutro po nią jestem 🏇
Koń od razu z czaprakiem i zaznaczonym miejscem na siodło.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się