Z racji, że aktualnie częściej jestem w Stalowej Woli niż w Warszawie szukam stajni, do której można wpaść, pojeździć, ale nie typowe klepanie tyłka rekreacyjne, tylko bardziej jakieś fajne ujeżdżeniowe treningi. Jest coś w okolicy?
Witam 😀 ja z takim pytaniem czy jest ktoś w bliskiej okolicy Strzyżowa kto jeździ sobie sam w tereny? Szukam kogoś kto nie ma towarzysza do spacerów terenowych tak jak i ja, w razie czego mam wolnego konia haha 🤣
Z odpylonymi może być problem... Ale z tego co kojarzę, to chyba NTB Ochab ma troty w sprzedaży, a cała Leśna od nich bierze paszę, więc może z nimi zagadać jakoś i się "podpiąć" pod transport?
Czy jest tu ktoś może z okolic Stalowej Woli/ Nowej Dęby? 🙂 Poszukuję miejsca gdzie można wpaść, pojeździć jakoś sensowniej (ujeżdżeniowo) a jeszcze jakby to było w opcji za pomaganie to w ogóle bajka 😀
Czy mógłby ktoś podrzucić telefon do weterynarza z licencją/ uprawnieniami PZJ? Takiego, który może zrobić wizytę potrzebną do certyfikacji ośrodka. Z góry dziękuję :kwiatek:
Słuchajcie, czy możecie mi polecić kogoś na szczegółowy, pełny tuv z Podkarpacia, tudzież naszych rejonów? M. Szubart jest dla mnie niestety nieuchwytna.
Ktoś, coś? :kwiatek: Zależy mi na już, na wrzesień 🙂
Czy możecie polecić stajnię w okolicach Sanoka, w której można się wybrać w teren w ładnej okolicy? Teren najlepiej dłuższy niż godzina i niekoniecznie spacerowy 😉
jestemzlasu w Zalużu, zaraz obok Sanoka jest nowa stajnia, mają przyjemne i dobrze zrobione konie. Instruktor swietny- pociągnie fajne tereny, trasy bezpośrednio nad Sanem. Nie ma też rozbudowanej rekreacji więc bez spiny i na luzie można wybrać termin 😉
Moi drodzy poszukuje małej,spokojnej, stajni w okolicy Rzeszowa. Ważne żeby była hala oraz ktoś kto zechciałby dawać lekcje jazdy 😉 Potrzebuje miejsca z dobrą atmosferą,gdzie mogłabym się zadomowić. Po prostu mam już dość dużych ośrodków, które często są zatłoczone, głośne, a treningi są prowadzone byle jak, ponieważ sam klient nie jest ważny, tylko jego gotówka.... 🙄
Moi drodzy poszukuje małej,spokojnej, stajni w okolicy Rzeszowa. Ważne żeby była hala oraz ktoś kto zechciałby dawać lekcje jazdy 😉 Potrzebuje miejsca z dobrą atmosferą,gdzie mogłabym się zadomowić. Po prostu mam już dość dużych ośrodków, które często są zatłoczone, głośne, a treningi są prowadzone byle jak, ponieważ sam klient nie jest ważny, tylko jego gotówka.... 🙄
Napisz do mnie na priv, znam parę fajnych miejsc 🙂