Forum konie »

Revoltowicze z Podkarpacia

[ciach]
miejsce ogłoszeń jest w ogłoszeniach. 😤
Witam.
Zna ktoś może rymarza z okolic Rzeszowa? Zależy mi na dość szybkiej naprawie siodła. Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... 🤔wirek: Jakby ktoś miał namiary, albo kogoś do polecenia to będę bardzo wdzięczna. 😉 Pozdrawiam!
Gosc10 wrzuć jeszcze jakieś stare zdjęcia, strasznie lubię takie czarnobiałe foty!!  🙂
Moge wrzucic ale sa bardzo niewyrazne
Rymarz jakiego znam to Nisko-Herdzik, a tak to nie bardzo. w Jarosławiu tez jest, ale drogi.
Rzeszów i okolice, znacie kogoś kto sprzedaje słomę i siano? Pilnie potrzebuję.  :kwiatek:
na baranówce jest szewc który podszywał mi pare konskich rzeczy także można spróbować, ale rymarza w rze to chyba nie ma
Witam.
Zna ktoś może rymarza z okolic Rzeszowa? Zależy mi na dość szybkiej naprawie siodła. Szukam, szukam i znaleźć nie mogę... 🤔wirek: Jakby ktoś miał namiary, albo kogoś do polecenia to będę bardzo wdzięczna. 😉 Pozdrawiam!

W okolicach Rzeszowa znam jednego rymarza, mieszka w Łukawcu. Po szczegóły zapraszam na pw.
Rzeszów i okolice, znacie kogoś kto sprzedaje słomę i siano? Pilnie potrzebuję.  :kwiatek:

W anonsach bylo ogloszenie duza ilosc siana i slomy z Kolbuszowej
[quote author=Presja link=topic=1843.msg798369#msg798369 date=1291632969]

W anonsach bylo ogloszenie duza ilosc siana i slomy z Kolbuszowej
[/quote]

a to ciekawe bo ja się tyle naszukałam siana i nic nie znalazłam  😤 w okolicy Kolbuszowej ale może to w jakieś świeże ogłoszenie  🙄
A ja się do watku podczepie, jako, iż od dwóch lat mieszkam na podkarpaciu. Przeprowadziłam sie tu z Krakowa tylko i wyłacznie ze wzgl na konie (własna stajnia i pastwiska), ale niestety koni nie mam🙂

[ciach]
Czy wiecie coś o budowie hali w Nowosielcach w technikum hodowli koni? Jadę sobie dzisiaj z Sanoka i widzę, że już kryją dachem coś wielkiego🙂
Nie bede zasmiecac ogloszen

[ciach]
a należało - bo tam nie byłoby to zasmiecanie, a tutaj - owszem jest.
Czy jest ktoś z okolic Sandomierza? Chciałabym się dowiedzieć coś o Stadninie "Kamyk" w Mokrzyszowie, tzn. o prowadzeniu jazd itp. Jeśli ktoś coś wie to będę wdzięczna 😉.
Ludzie dajcie namiary na kogoś kto sprzedaje owies bo jest masakra jakaś  😵
Chciałbym zauważyć, że mamy na forum jeden wątek ogłoszeniowy. To co się tutaj ostatnio dzieje to jakaś maskara. Powinno być czerwono od ostrzeżeń. Macie szczęście, że wkroczyłem i uratowałem Was przed modkami, bo byłaby rzeź. Od tej pory wszelkie próby wstawiania ogłoszeń będą bezwzględnie karane.
Presja no wlasnie ja tez mam problem bo nigdzie nie moge dostac  😵
galopada- W anonsach owies za tonę chodzi po 1000zł, przynajmniej we wczorajszych  😲 Wiedziałam że owies będzie drogi, bo powodzie itd ale 1000zł mnie załamało.
Ja mam po 700 taki cudowny, że takiego jeszcze fajnego nie miałam. Ale za Chinyludowe nie powiem skąd  😎 Jeszcze miesiąc temu kupowałam po 450 też zajebiaszczy.
pokemon - ale mi nie trzeba tony tylko trochę więcej, więc podejrzewam że ten Twój dostawca i tak by tyle nie miał  😉
http://www.stajniaurosy.dbv.pl

właściwie to nie wiem czy strona jest nadal aktualna ale umieszczam ze względu na zdjęcia.

Stajnia w Pysznicy (jakieś 8 km od Stalowej Woli) w której od maja 2010 stoi i mój koń 🤣
Duża ujeżdzalnia, mała ujeżdzalnia, kryta hala, round pen, siodlarnia z łazienką i znakomity, całodobowy dozorca 😀
ja rozumiem, że chcecie się zareklamować, ale nie lepiej zrobić to legalnie w ogłoszeniach ?  😉
Wiesz ja tam nie mam żadnych korzyści z ew. reklamy 😉
Ale moim zdaniem ciężko znalezc na podkarpaciu taką stajnie, w takich cenach.
Ja za 300 zł miesięcznie/pensjonat jestem MEGA zadowolona.
rozumiem, ale mimo wszystko jest to ogłoszenie, ja tylko radzę się przenieść do ogłoszeń zanim modzi wkroczą  🤬 spójrz kilka postów wyżej  😉
wiecie gdzie moge kupic nieiwlekie ilosci owsa w polnocno zachodniej czesci naszego woj?  😵
galopada - Jeżeli Cie interesuje region graniczący z woj. Lubelskim, to być może było by do sprzedania 3 tony. Chociaż sprawa może być czasami już nie aktualna  🙁 Jeszcze dwa tygodnie temu był po 800zł za tonę, to nie wiem czy Ci się opłaci z transportem.
był po 75 ale w koncu kupilismy po 60  😉

wiecie kto z podkarpacia ( i sasiednich woj.) robi rtg najlepiej cyfrowy? chodzi o połnocno zachodznia czesc podkarpacia
Mrozowski?  😉
galopada_, Guzy nie ma?
bera7 za guzego ja podziękuje  😉
galopada_ - Dzwoniłaś do Mrozowskiego? Też mam jeżeli o niego chodzi mieszane uczucia, ale z podkarpacia to tylko on ma chyba takie rtg jak chcesz. Czasami odwiedza nas też kalinowski, ale musiałabyś się zapytać dokładnie kiedy bywa na naszej ziemi, bo on nie z tego województwa  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się