Forum konie »

Revoltowicze z Podkarpacia

Ludziki z podkarpacia. Salonik jeździecki na obwodnicy jest likwidowany i jest całkowita wyprzedaż towaru. Jak ktoś chce dorwać jakieś fajne rzeczy to pośpieszcie się bo do soboty tylko macie czas. Kurtki z Horze są o 60/70zł tańsze, ochraniacze, czapraki z horze za 45zł, kantary od 25zł fajnej jakości, jakieś siodło chyba 16' za 650zł , siodło na kucyka za 250zł, baty za 50zł, uwiązy za 10-15zł, kilka worków pasz Pavo widziałam, i inne rzeczy. Byłam dziś i już coraz mniej tego, a podobno stajnie z okolic mają wykupywać co się da.
Byłam tam parę dni temu i faktycznie coś jakoś mało tego było, ale czaprak Yorka kupiłam jeszcze po 90 zł, więc chyba wtedy przecen nie było. Ciekawe czemu likwidują... mało kupujących?
Hym, chyba tak ile razy tam nie byłam zawsze słyszałam że słabo im wszystko idzie. Zostaje w takim razie tylko chempion i internet  😵
jak przedstawia się sytuacja z hubertusami na Podkarpaciu ??
Z tego co wiem na szybko:
Leśna Wola w tą sobotę, tj. 30.10 (szczegółów nie znam)
UKJ Kucyk koło Czudca też 30.10 http://www.otostrona.pl/ukjkucyk/index.php?p=1_5_Aktualnosci

Kielnarowa (WSIiZ), Zabajka - kolejna sobota, czyli 6.11

Kielnarowa: 13😲0 gonitwa
Zabajka: 15😲0 gonitwa, szczegóły... http://www.zabajka.com/zabajka-ogolne/hubertus/

więcej na ten moment nie wiem...
Gdyby ktoś kiedyś może potrzebował dobrego weta od koni : http://januszfilip.pl/
Presja , dało by sie cos jeszcze kupić w tym sklepie? gdzie to dokładnie jest ?
Byłam tam dzisiaj, wygląda na dostawę sprzętu i wyposażenia (tzn. więcej na stanie niż, wtedy gdy kupowałam czaprak), a ceny raczej normalne... rozmyślili się? Ostatnio co prawda rozmawiałam z koleżanką, która pracuje w Czempionie i też słyszeli, że mają likwidować sklep przy obwodnicy...

Konstrukcyjny: przy obwodnicy, niedaleko Manty i hotelu Classic ((tudzież dawnego Prince'a, bo budynku już nie ma) ...
koniara79 - Rozmawiałam z gościem osobiście i mówił mi że likwiduje sklep i musi wyprzedać towar, chyba sobie jaj nie robił?  🤔
a może to taki chwyt  marketingowy  🤣
Euforia_80 nawet jeżeli to fajnie było kupić kurtkę horze 120 taniej  😎
córka właścicieli jeździła kiedyś w tej samej stajni co ja, nawet kupiła stamtąd konia. było to juz chwile temu..
w sklepie można było kupić parę ciekawych rzeczy, no i z tego co mówią, to taniej, jak w czempionie. może przejde się tam po rękawiczki, bo więcej nic nie potrzebuję  😁
Euforia_80 nawet jeżeli to fajnie było kupić kurtkę horze 120 taniej  😎

każda okazja jest dobra  🤣 , szkoda że ja nic nie potrzebuję bo pewno pojechałabym tam na zwiady 🏇
Ja to się zastanawiam z czego ten
Chempion się utrzymuje bo w sklepie mają ceny bardzo wysokie, dużo tanie można kupić w sklepach internetowych, poza tym ile razy tam byłam nigdy nie spotkałam tam żywej duszy  🙄
W Championie byłam też aż raz i więcej tam na pewno nie zawitam. Ceny mają masakryczne.
Kurde - a byłam wczoraj w Rzeszowie, jakbym wiedziała, że jeszcze nie zamknęli tego Salonu to bym tam zajrzała co jest...
W chempionie zależy co jest drogie, bo np patrzyłam raz na jakiś tam kantar z dasla z futerkiem i był tańszy niż w sklepach w internecie. Ja nie jeżdżę po sklepach w Rzeszowie, bo nie mam na to czasu a zresztą większość rzeczy które potrzebuje i tak są na zamówienie i trzeba czekać, a tak to ja mogę przez internet. Jedynie szkoda tego sklepu na obwodnicy bo mieli paszę z hovlera.
Hej 😉 nie wiedziałam gdzie to napisać a, że jest taki wątek to wproszę się tu 😉 Tak więc mam pytanie- czy jest na Podkarpaciu jakaś fundacja gdzie można zapisać się jako wolontariusz do pracy przy koniach? 🤔
BaŚ dziękuję za dobre chęci ale po przeszukaniu strony nic nie znalazłam o wolontariacie tam 🤔 Zastanawia mnie czy ktoś w stajniach (nawet prywatnych) nie oferuje czegoś takiego 🤔
Ile masz lat i skąd konkretnie jesteś? I co potrafisz?
Asiaa po prostu weź telefon i zadźwoń. Nie zawsze wszystko jest napisane na stronie w Internecie...
pokemon Jestem z okolic Tarnobrzega-Furmany, 19 lat mam, początkująca jestem 😡
Asiaa a co konkretnie Cię interesuje?
Asiaa- Co Cie konkretnie interesuje? Pomoc w zamian za jazdy, pomoc dla nauki obcowania z końmi (czyszczenie, karmienie, siodłanie, kiełznanie), a może coś jeszcze innego?  Co masz na myśli pisząc "początkująca", napisz więcej o sobie, np
- Ile jeździsz?
- Na jakim etapie jeździectwa jesteś (kłus, galop?)
- Jakie masz wymagania, czy tam oczekiwania

Myślę że jak odpowiesz na te pytania, to kilka osób będzie być może mogło Ci pomóc, np ja  😉
Euforia_80, Presja  Moje wymagania  nie są wygórowane, chciałabym tylko móc przy nich pomagać np. czyścić, karmić itp. o niczym innym na razie nie marzę  😉
Asiaa szkoda ze nie jestes blizej Jarosławia, to zaprosiłabym Cie do siebie🙂
Faktycznie, masz trochę za daleko do mnie też. A szkoda.
Jesli jest ktos z okolic Jaroslawia kto chce tak sobie przyjezdzac o robic kolo koni to prv
ja od początku wakacji szukałam kogoś rozsądnego do jazdy i odpuściłam, była dziewczyna kilka razy ale to raczej żeby się powozić, a ja chciałabym kogoś ambitnego co by mi konia coś nauczył albo przynajmniej  przypomniał to co ja już zdążyłam nauczyć.
Alisaa - A gdzie Ty masz konie?  😲 Ja jestem z Przeworska, to mogę na kawę kiedyś wstąpić  ;-)
W Radawie zapraszam🙂 albo do Jarosławia na plotki. więcej info na prv🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się