wszystkie zwierzaki mozna zabrac z boksu. z tym ze mozna to zrobic tylko jezeli boks jest pusty, jezeli stoi w nim jakis kon to z zabraniem kury czy krolika trzeba poczekac az kon sie wyprowadzi 🙂 jaki konkretnie komunikat wyswietla Ci sie podczas siania?
brzoskwinia, a ile Ci brakuje? Z tego co wiem, to pieniedzy przeslac sie nie da. Ale jesli cale forum poprzesyla Ci jakies rzeczy, ktore "opchniesz" w sklepie, to moze dasz rade😉 Kara jest chyba strata jednego punktu karmy...
Notarialna wyprodukuj health mash, a reszte sprzedaj.
brzoskwinia robilas cos dzisiaj przy tej klaczy? bo jezeli nie to zostaw ja i poczekaj az bedziesz miala kase 😉 kon ktorym sie nie zajmujemy w ogole sie nie starzeje.
Udało mi się wczoraj sprzedać 10* hanowerkę, bo nie chciało mi się jej blupować. Patrzę co z nią u nowej właścicielki, a tu kobyłka już źrebaka urodziła... Ludzie patrzą tylko na gwiazdki i nic ich nie obchodzi ujemny blup. Nie wiem po co ja się męczę i czekam przynajmniej na mocno dodatni.
Notarialna - ja czekam do 1 maja na jabłka i ruszam z produkcją mashów 😉
deidre, Ja blupuję nowe konie, teraz sprzedaję kilka, bo mi się już nie chce ich trenować, ale jedną sobie zostawiam i będzie ona koniem 'rozpłodowym'. Ja albo sprzedaję źrebaki zaraz po urodzeniu albo czekam na dobre wyniki by więcej zarobić 🙂
brzoskwinia robilas cos dzisiaj przy tej klaczy? bo jezeli nie to zostaw ja i poczekaj az bedziesz miala kase 😉 kon ktorym sie nie zajmujemy w ogole sie nie starzeje.
Nie robiłam. Mam nadzieje, że mi nie padnie... fajna kobyłka.
Możecie mi wyjaśnić jak się przesyła cokolwiek do znajomego ? 🙂