czyli zostanie taki czaderski jak jest i tylko mu skrzydla wyrosna czy wroci do tego normalnego wyglady sprzed zlotego jablka tyle ze bedzie ze skrzydlami?
Magwis mogłabyś zaprosić mnie do znajomych (szepcik) bo jutro lub dziś jeszcze prześlę Ci eolus wind i tak samo Paulinka bo miałyśmy się wymienić, ja Ci chronos's timer za fertility wand któraś z was przesłałam mi różdżkę ale nie wiem która 😡
Już ci wysłałam FW na konto maadź 🙂 Zaraz Ci wyslę zaproszonko 😀
Potrzebuję boks od jutra-u kogo wolne? 🙂 Deidre-jestem na 5poziomie bodajże i 6riding levelu i szczerze mówiąc to jak tak piszecie o tych marchewkach, zalewanych polach, boxach, flaxach to obawiam sie czy sobie poradzę 😉
Daglezja - poradzisz sobie. Kiedyś nie chciałam EC bo niby po co mi, a teraz jakoś sobie radzę. Na 8 poziomie będzie koszmar, bo trzeba być w 500 najlepszych żeby go zaliczyć, ale co się będę martwić na zapas. Pola, marchewki, boksy itd. wcale nie są takie straszne. Pikuś przy problemach np. z trenowaniem koni.
Daglezja - poradzisz sobie. Kiedyś nie chciałam EC bo niby po co mi, a teraz jakoś sobie radzę. Na 8 poziomie będzie koszmar, bo trzeba być w 500 najlepszych żeby go zaliczyć, ale co się będę martwić na zapas. Pola, marchewki, boksy itd. wcale nie są takie straszne. Pikuś przy problemach np. z trenowaniem koni.
A moje EC puste 🙁 chętnie przyjme veta i instruktora stawka max
nie przejmujcie sie pustymi boksami. na tym i tak sie najmniej zarabia 😉 zadbajcie najpierw o sadzenie roslin. z czasem, w miare jak podwyzszy sie prestiz, konie same pojawia sie w boksach
DZIĘKUJĘ!!! 🙇 wysłałam propozycję pracy - na 2 tyg - po 10 dniach robię max podwyżkę - jak tylko zaakceptujesz zaproszenie friend - prześlę prezent 😀 :kwiatek: (coś konkretnego potrzebujesz?)
polecam boksy - wszystkie z marchewkami! niedługo mash...