Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Makrejsza wstawilam  😀

Bardzo się cieszę 🙂
wątek zamknięty
Szukam siodlarza  😉
wątek zamknięty
Ah Ah ah  💃 zabralam wszystkie jajka!  💃 🏇 💃

Jak myslicie - lepiej dac Hera Pack na dobrego konia, ale takiego ktorego kupilam czy na słabego ale takiego ktorego hoduje sama od poczatku?

Ech teraz doczylalam - to tylko dla klaczy?  🙁
wątek zamknięty
Pilnie zatrudnię veta, instruktora i blacksmitha!!!!!!!!!!

Udało mi się dzisiaj zaopatrzyć wszystkie boksy w króliki  💃
wątek zamknięty
Hejka od 15 poszukuje jakiegoś fajnego center dla jednego konia. Czy ktoś z was prowadzi?? Chodzi mi takie srednia wyższa klasa 🙂
Mam w inwentory Horn i Chronos' timer i nie mam pojęcia jak go użyć. Help please  🙇
wątek zamknięty
Daglezja a jaki masz nick w ogóle?  😡
wątek zamknięty
😀  Farosowa
wątek zamknięty
mi EC samo sie kreci  😎 nie mam problemu ze znalezieniem pracownikow, wystawiam oferty i na nastepny dzien mam pelen sklad. z boksami jest jeszcze smieszniej: w sklepiku EC kupuje nowy boks, potem przechodze na strone z wszystkimi moimi boksami i patrze, ze ten swiezutki boks juz jest zajety przez konia  😜
wątek zamknięty
no jakby nie ptarzeć o dziwo popyt jest 🙂
wątek zamknięty
chyba najtrudniej rozkręcic EC co?
The grooms were not able to change the bedding in all your boxes tonight, as you no longer have any wood chip bedding left in your stock.
czy ja muszę codziennie zmieniac sciołkę 😲
wątek zamknięty
Codziennie? Wow. Myślałam, że trzeba rzadziej.
Dobrze, że moje EC na razie jest farmą. Właśnie wydałam mojego passa na 15-akrowe pole  💃 i przeznaczyłam na flax.
wątek zamknięty
do diaska
po raz kolejny mam problem z obsianiem łąki
jest juz follow, zaznaczam ptaszkiem i wciskam grow crops i dupa
dalej nie mozna nic wybrac, mimo ze mam nasiona marchwii i nawoz bo nie ma jak kliknac by wybrac

edit
matoł jestem, to był padok a nie łaka 😁

mam pytanie
czy mogę kupić "kupy" od swoich koni?
wątek zamknięty
Ja nic nie zaznaczam. Klikam od razu w brązowy kwadrat przy polu i przechodzę do strony z wykazem nasion wszystkich, a pod spodem tylko moich.
wątek zamknięty
The grooms were not able to change the bedding in all your boxes tonight, as you no longer have any wood chip bedding left in your stock.
czy ja muszę codziennie zmieniac sciołkę 😲

Sznurko, a nie było czasem tak, że kupiłaś nowe boksy, a nie miałaś ściółki w inwentarzu?? flexa zmieniam raz w tygodniu, nie wiem jak jest z innymi ściółkami...
wątek zamknięty
Makrejsza, nie pamietam ale jakies to dziwne
ja mam wood chip beddinng
wątek zamknięty
sznurka, słuchaj
1. nie możesz obsiać bo jeszcze jest zima a w zimie niczego się nie sadzi 🙂 chyba że masz szklarnię
2. ściółka jest wymieniana co tydzień (przy każdym boksie w zakładce boxes masz w nawiasie jak stara jest ściółka)
najprawdopodobniej zabrakło Ci ściółki na kilka albo jeden box i wtedy Ci wyrzuciło, że nie mogli zmienić, ale na tyle na ile starczyło to zmienili.
wątek zamknięty
Można już siać. Od dzisiaj jest kalendarzowa wiosna i ja zdążyłam zasiać pola jeszcze przed przerwą techniczną.
wątek zamknięty
tez sie ciesze z wiosny 🙂 teraz tylko musze uzbierac 20 torebek manure, bo bez tego nie dam rady obsiac pol

tez mi sie tak wydaje, ale potem ec kreci sie samo 🙂
wątek zamknięty
Daglezja tylko musisz poczekać 4 dni na siodełko bo jeszcze nie mogę wysyłać...

uwaga uwaga, potrzebuję fertility wand (na konto maaadź) w zamian dam piece of cloud i chronos's timer (tylko też za 4 dni)
wątek zamknięty
ludki, gdzie jest plan treningu konia? był w tym wątku, ślicznie go sobie skopiowałam i wkleiłam do worda, ale jestem w Wałczu i tego nie mam...
wątek zamknięty
Wymienie Fertility wand  albo aging point's na pandora's box. Ktoś chętny? Bardzo mi zależy...
wątek zamknięty
Pod rząd:
Dragonfire Show Jumping 0.17 mile Mysterious Winner RiVeNDeLL9*        1st 12 
Jump 0.15 mile Mysterious Winner RiVeNDeLL9*          1st 10 
Jazmine1980's Jump for Joy 0.17 mile Mysterious Winner RiVeNDeLL9*          1st 7 
Lefting are Hearts 0.17 mile Mysterious Winner RiVeNDeLL9*            1st 7 
Up Up and Away 0.17 mile Mysterious Winner RiVeNDeLL9*          1st 7 
AGAIN 0.17 mile Infinite Star Infinity Tens        1st 12
Shergah's Memorial 0.17 mile Infinite Star Infinity Tens        1st 12 
Swift Hurdles 0.15 mile Infinite Star Infinity Tens        1st 10

A to sa dopiero młode konie z małymi skillsami😉
wątek zamknięty
Alice, jak to robisz? Jaka rasa, jaki stopień wytrenowania/jazd? Wyniki imponujące  😀

Makrejsza - powinno zadziałać, a jak nie to 59 strona
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,1802.1740.html
wątek zamknięty
trenuję metodą Edytki 😀 te konie sa na etapie długiach jazd skokowych i pierwszych zawodów.

Z tym, że wybieram z listy zawody, które mają najkrótszy dystans jaki jest tylko mozliwy dla danego konia i przed zapisaniem oglądam konie, które startuja w danych zawodach. Jeśli mają ponad 50 skillsów więcej niż mój to już nie zapisuję :P czesto sa tam konie po 700 skills, to z takimi nie ma szans...
wątek zamknięty
Też trenuję metodą Edytki z małymi modyfikacjami w zależności od energii. Działa, ale nie mam aż takich wyników. Chociaż zdarza mi się wygrywać z lepszymi końmi.
wątek zamknięty
A ja złapałam 3 jajko 😅
wątek zamknięty
Uwaga, mam do was biznes.
Zechce ktoś kupić? Potrzebuję sprzedać konia wyhodowanego przez siebie żeby zaliczyć poziom, a tylko tego mi nie szkoda (efekt kupna źrebnej kobyły). Będę niesamowicie wdzięczna jeśli ktoś zechce kupić go za minimum czyli 500e. Zaraz potem może go wysłać do nieba i odzyskać 400e. W ramach podziękowania wyślę 1 aging point. Ktokolwiek zechce mi pomóc, zarobi niewiarygodnie dużo kasy, czyli 50e  😁 Albo nie straci 200e na kupno ap 😉
[[a]]http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=3046322&requete=vente%3Dde[[a]]
wątek zamknięty
Deidre złozyłam oferte, opowiecie mi o metodzie edytki?
wątek zamknięty
sznurka, Wystarczy dokładniej poczytać, byla podana strona (59)

Cytuję:

Na polski mi na szczęście tłumaczyć nie trzeba, ale chciałam się jeszcze upewnić czy dobrze zrozumiałam kolejność (przy okazji skopiuję dla innych):

1. najpierw short trot rides aż do momentu kiedy przestaną rosnąć skillsy (trochę to potrwa)
jak to skończę to następny etap czyli
2. speed and dressage training until done
pierwsze zawody dopiero po tych treningach (wcześniej nie?)
3. 3 low-level jump races a day followed by long jump rides with the remaining energy until done
no dobrze ale jak długo te zawody? aż wygram 20? 
4. jump training until done
5. 2 cross country races a day until done followed by long gallop rides
6. remaining long gallop rides until done
7. train in stamina until done
8. trot and gallop races until done
9. trot and gallop training until done

wątek zamknięty
dzieki!
kiedy jest czas sadzenia na polu turnipów?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.