Hejka od 15 poszukuje jakiegoś fajnego center dla jednego konia. Czy ktoś z was prowadzi?? Chodzi mi takie srednia wyższa klasa 🙂 Mam w inwentory Horn i Chronos' timer i nie mam pojęcia jak go użyć. Help please 🙇
mi EC samo sie kreci 😎 nie mam problemu ze znalezieniem pracownikow, wystawiam oferty i na nastepny dzien mam pelen sklad. z boksami jest jeszcze smieszniej: w sklepiku EC kupuje nowy boks, potem przechodze na strone z wszystkimi moimi boksami i patrze, ze ten swiezutki boks juz jest zajety przez konia 😜
chyba najtrudniej rozkręcic EC co? The grooms were not able to change the bedding in all your boxes tonight, as you no longer have any wood chip bedding left in your stock. czy ja muszę codziennie zmieniac sciołkę 😲
Codziennie? Wow. Myślałam, że trzeba rzadziej. Dobrze, że moje EC na razie jest farmą. Właśnie wydałam mojego passa na 15-akrowe pole 💃 i przeznaczyłam na flax.
do diaska po raz kolejny mam problem z obsianiem łąki jest juz follow, zaznaczam ptaszkiem i wciskam grow crops i dupa dalej nie mozna nic wybrac, mimo ze mam nasiona marchwii i nawoz bo nie ma jak kliknac by wybrac
chyba najtrudniej rozkręcic EC co? The grooms were not able to change the bedding in all your boxes tonight, as you no longer have any wood chip bedding left in your stock. czy ja muszę codziennie zmieniac sciołkę 😲
Sznurko, a nie było czasem tak, że kupiłaś nowe boksy, a nie miałaś ściółki w inwentarzu?? flexa zmieniam raz w tygodniu, nie wiem jak jest z innymi ściółkami...
sznurka, słuchaj 1. nie możesz obsiać bo jeszcze jest zima a w zimie niczego się nie sadzi 🙂 chyba że masz szklarnię 2. ściółka jest wymieniana co tydzień (przy każdym boksie w zakładce boxes masz w nawiasie jak stara jest ściółka) najprawdopodobniej zabrakło Ci ściółki na kilka albo jeden box i wtedy Ci wyrzuciło, że nie mogli zmienić, ale na tyle na ile starczyło to zmienili.
trenuję metodą Edytki 😀 te konie sa na etapie długiach jazd skokowych i pierwszych zawodów.
Z tym, że wybieram z listy zawody, które mają najkrótszy dystans jaki jest tylko mozliwy dla danego konia i przed zapisaniem oglądam konie, które startuja w danych zawodach. Jeśli mają ponad 50 skillsów więcej niż mój to już nie zapisuję :P czesto sa tam konie po 700 skills, to z takimi nie ma szans...
Też trenuję metodą Edytki z małymi modyfikacjami w zależności od energii. Działa, ale nie mam aż takich wyników. Chociaż zdarza mi się wygrywać z lepszymi końmi.
Uwaga, mam do was biznes. Zechce ktoś kupić? Potrzebuję sprzedać konia wyhodowanego przez siebie żeby zaliczyć poziom, a tylko tego mi nie szkoda (efekt kupna źrebnej kobyły). Będę niesamowicie wdzięczna jeśli ktoś zechce kupić go za minimum czyli 500e. Zaraz potem może go wysłać do nieba i odzyskać 400e. W ramach podziękowania wyślę 1 aging point. Ktokolwiek zechce mi pomóc, zarobi niewiarygodnie dużo kasy, czyli 50e 😁 Albo nie straci 200e na kupno ap 😉 [[a]]http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=3046322&requete=vente%3Dde[[a]]
sznurka, Wystarczy dokładniej poczytać, byla podana strona (59)
Cytuję: Na polski mi na szczęście tłumaczyć nie trzeba, ale chciałam się jeszcze upewnić czy dobrze zrozumiałam kolejność (przy okazji skopiuję dla innych):
1. najpierw short trot rides aż do momentu kiedy przestaną rosnąć skillsy (trochę to potrwa) jak to skończę to następny etap czyli 2. speed and dressage training until done pierwsze zawody dopiero po tych treningach (wcześniej nie?) 3. 3 low-level jump races a day followed by long jump rides with the remaining energy until done no dobrze ale jak długo te zawody? aż wygram 20? 4. jump training until done 5. 2 cross country races a day until done followed by long gallop rides 6. remaining long gallop rides until done 7. train in stamina until done 8. trot and gallop races until done 9. trot and gallop training until done