jakoś tak tydzień temu przez parę dni nie wchodziłam na howrse, więc prestiż mi spadł z 60% do 52 ale generalnie moje cudowne centrum ma wszystko i dobrze się trzyma 🙂
mam marchewki, health mash'e, boxy na flaxie, z czego 3 boksy 18m2, mam mnóstwo fertillnych padoków, szklarnie, więc jakby czegoś zbrakło to się doprodukuje... co tam jeszcze ... no i mam pełny komplet pracowników poza instruktorem... już dłuższy czas nie mam instruktora 🙁 reflektuje ktoś podjąć się tej pracy u mnie?
skoro już reklama -> mój nick aleqsa jakby komu był potrzebny 🙂 EC Zakątek ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
a teraz z innej paki:
posiadam na wymianę - jabłko i 3 medusy
potrzebuję na gwałt- pandorę i różdżkę (fertility wand)
ktoś chętny?
Roulete -> no miałyśmy ten problem że najwyraźniej można kogoś obdarować conajwyżej raz, albo raz na jakiś czas
ja mam wolny jeden boks - 12m2 z flexem, marchewkę sadzę pojutrze, healthy mesze będą niestety po pierwszym maja 🙁 teraz zbieram kasę na szklarnię, potem będę powiększać boksy...
Słuchajcie, mój koń ma 2 i pół roku i mam do wyboru zostawić go ogierem lub wyciąć 😉 co daje kastracja w grze? to mój pierwszy koń i nie jest jakiś super hiper 😎
Jako wałach dostanie bonusowe umiejętności przydatne na zawodach.
Sigma, gratulacje.
Powiedzcie mi jeszcze jedno - czy konie pegazy startują w tych samych zawodach co zwykłe, czy tylko razem z pegazami? Jakoś nie zwróciłam na to uwagi do tej pory.
mam jedno wolne miejsce w stajni 🙂 - marchewkę dopiero jutro sadzę (jeszcze nie ma), healthy meszy też nie. jeśli komuś to nie przeszkadza, to zapraszam 🙂 aha - lekcje za 18 eq
szukam instr i veta... bede miala na sprzedaz kilka koni bo cholerka mi sie narobilo za duzo ogierkow powyzej 550:/ no i mam wolne miejsca w swoich centrach- mam marchew, mashe itp. czesc lekcji po 18-19 equusow jak cos to zapraszam nick Drapacz, Drapacz2,Drapacz3...i tak dalej😀