Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

już wstawiłam do aleqsy 😉
wątek zamknięty
już wstawiłam do aleqsy 😉

dziękować, dziękować za uznanie...

jakoś tak tydzień temu przez parę dni nie wchodziłam na howrse, więc prestiż mi spadł z 60% do 52
ale generalnie moje cudowne centrum ma wszystko i dobrze się trzyma 🙂

mam marchewki, health mash'e, boxy na flaxie, z czego 3 boksy 18m2, mam mnóstwo fertillnych padoków, szklarnie, więc jakby czegoś zbrakło to się doprodukuje... co tam jeszcze ... no i mam pełny komplet pracowników poza instruktorem... już dłuższy czas nie mam instruktora 🙁 reflektuje ktoś podjąć się tej pracy u mnie?

skoro już reklama -> mój nick aleqsa jakby komu był potrzebny 🙂 EC Zakątek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a teraz z innej paki:

posiadam na wymianę -
jabłko i 3 medusy

potrzebuję na gwałt-
pandorę i różdżkę (fertility wand)

ktoś chętny?

Roulete -> no miałyśmy ten problem że najwyraźniej można kogoś obdarować conajwyżej raz, albo raz na jakiś czas
wątek zamknięty
czy mógłby mi ktos przesłać jeden aging point na konto: maaadź? odwdzięczę się jak coś będę miała, a chcę dodać wieku kobyle i ją zaźrebić
wątek zamknięty
Zebrałam wszystkie jajcoki. I zaliczyłam kolejny riding level, wiec dostałam herę i dwa rogi  😎
wątek zamknięty
ja mam wolny jeden boks - 12m2 z flexem, marchewkę sadzę pojutrze, healthy mesze będą niestety po pierwszym maja 🙁
teraz zbieram kasę na szklarnię, potem będę powiększać boksy...
wątek zamknięty
Szepcik...Aging idzie😉
wątek zamknięty
dzięki wielkie Daglezja, będę jutro trzymać kciuki o 6.15 (co prawda przez sen  :icon_redface🙂
jak będę miała coś fajnego to będę pisać
wątek zamknięty
kupilam pare dni temu kara folbluke bo koniecznie chcialam miec karego konia, a wczoraj urodziny mi sie kare blizniaki, ogierki  😅
wątek zamknięty
Słuchajcie, mój koń ma 2 i pół roku i mam do wyboru zostawić go ogierem lub wyciąć 😉 co daje kastracja w grze? to mój pierwszy koń i nie jest jakiś super hiper  😎
wątek zamknięty
Jako wałach dostanie bonusowe umiejętności przydatne na zawodach.

Sigma, gratulacje.

Powiedzcie mi jeszcze jedno - czy konie pegazy startują w tych samych zawodach co zwykłe, czy tylko razem z pegazami? Jakoś nie zwróciłam na to uwagi do tej pory.

wątek zamknięty
Zizi skoro to pierwszy kon to wycinaj smialo 🙂

Deidre Pegazy startuja z innymi konmi 😉
wątek zamknięty
Ja też myślę o wycieciu mojego pierwszego arabka, bo gwiazdkowy nie jest. A do hodowli jako takiej sie raczej nie nadaje...

Zastanawiam sie nad przekierowaniem na hodowlę innej rasy 😁
wątek zamknięty
Dziewczyny, co sadzicie o nim? 😉

http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6138330

I w zasadzie skad sie biora jednorozce? 😉
wątek zamknięty
jednorozce biora sie od rodzicow jednorozcow, sa bardzo trudne w hodowli, na aukcjach osiagaja wysokie ceny

popraw link, bo przekierowuje mnie na moje konie 😉
wątek zamknięty
Jeśli szklarnia stoi pusta bez upraw, to liczy się jako pole czy nie?
wątek zamknięty
Nareszcie wszystkie jajka 😀

mam klaczke arabską na sprzedaż (dopiero sie urodziła 😉) :

http://www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=6527702
wątek zamknięty
hah zmiei;lam link, mzoe teraz ktos cos o nim powie? 😉
wątek zamknięty
Daglezja mam chronos's timer, eolus wind, piece of cloud albo centaur's saddle
wątek zamknięty
mam jedno wolne miejsce w stajni 🙂 - marchewkę dopiero jutro sadzę (jeszcze nie ma), healthy meszy też nie. jeśli komuś to nie przeszkadza, to zapraszam 🙂
aha - lekcje za 18 eq
wątek zamknięty
szukam instr i veta...
bede miala na sprzedaz kilka koni bo cholerka mi sie narobilo za duzo ogierkow powyzej 550:/
no i mam wolne miejsca w swoich centrach- mam marchew, mashe itp. czesc lekcji po 18-19 equusow jak cos to zapraszam
nick Drapacz, Drapacz2,Drapacz3...i tak dalej😀
wątek zamknięty
ehhh a ja przez święta nie miałam czasu na howrse i jeszcze mi żadne jajko nie latało! do kiedy mają latać?
wątek zamknięty
Zostalo mi jeszcze jedno jajo do odnalezienia, kurcze tak strasznie bym chciala aby sie udalo 😉
wątek zamknięty
A gdzie się sprawdza ile jaj się złapało?
wątek zamknięty
już mam - szukanie jaj do 21 kwietnia, sprawdzasz ile masz w zakladce home, stamtad wchodzisz w link w wiadomosci o szukaniu jajek i tam masz!
wątek zamknięty
Aaaa... kto mnie uratuje? Koń mi zdechł 🙁 Ma ktoś na zbyciu pandora's box?? odwdzięczę się jak będę mieć coś fajnego...
wątek zamknięty
Kto mas wolny boks z vetem ? Wszedzie gdzie lukam 0 miejsc wolnych  👀

PS: Szukam veta i instruktora.
wątek zamknięty
u mnie jest wolny boks z vetem. tylko marchewek brak 🙁
wątek zamknięty
Szepciku zarzuć siodełkiem jak możesz😉 a ja Ci jeszcze coś dorzucę ewentualnie🙂
kurczę...mam tylko jedno jajo znalezione z kompletu...
wątek zamknięty
Makrejsza wstawilam  😀
wątek zamknięty
pewnie gdzieś to było, ale co znaczy jeżeli źrebak ma gwiazdki jeżeli kliknie się w 'excellence' ?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.