tego sie nie da czytac 😲 w tym tłumaczeniu roi sie od błędów i sama składnia to jak 'kali kochać'. a przy 'Siodle Atalantesa' to juz polegalam. ktoś ma straszne braki w podstawach mitologii
Raczej nie płacisz, chyba, ze własciciel stajni podniesie stawkę za boks- bo też tak robią 🙂 A kucka wzięła sie stąd, że własciciel zakupił falabelle, kury i króliki (swoja drogą, są dość kosztowne) i powsadzał je do boksów koni, aby chroniły konie itp. (nie wiem, co dają króliki i kury)
dopiero się zarejestrowałam i nie bardzo wiem o co chodzi :P znaczy zaszczepiłam konia i odrobaczyłam, wyczyściłam go, dałam jabłko, no i? Nie ma nawet 6 miesięcy, pisze, że jest z mamą. Jak mogę go wstawić do boksu? Muszę wybrać ośrodek? Jak? I skąd mam brać całą tą kasę? Zaliczyłam jakiś pierwszy poziom, no i rybka 😁
Strucelka narazie nie mozesz wstawic źrebaka do boksu, jest z mamą. Wlasciwie na poczatku to malo jest roboty,karmisz go,dajesz jabluszka itp. Kase zbierasz za sprzedaz droppingsow, wygrane w zawodach, dawanie lekcji itp.
Dzięki Edytka. Już się zaczęłam martwić, że coś się zacięło.
Pytanie o achievements z pegazem: - mam klacz wyhodowaną przez siebie - daję jej meduzę - daję jej różdżkę - zaźrebiam - rodzą się źrebaki - poziom zaliczony dobrze to rozumiem?
Dzięki Edytka. Już się zaczęłam martwić, że coś się zacięło.
Pytanie o achievements z pegazem: - mam klacz wyhodowaną przez siebie - daję jej meduzę - daję jej różdżkę - zaźrebiam - rodzą się źrebaki - poziom zaliczony dobrze to rozumiem?