zerknelam sobie na top 10 EC, breeders, horses. i wiecie co? stwierdzam, ze ludziom sie w d***ch poprzewracalo. jakies wyimaginowane wyscigi miedzy soba kto zajmie lepsza pozycje, trzymanie 2 koni w EC, ktore maja zylion skills w dressage i tym podobne pomysly. przeciez to odbiera cala radosc z gry. jezeli tylko w ten sposob mozna sie znalezc w top 500 i zaliczyc 8 poziom w achievements to ja chyba podziekuje i bede sobie spokojnie grala 🙄
I am available to skill horses, so if you would like a horse skilled to the best of its potential, please don't hesitate to contact me.
Horses that you would like skilled and sold back to you will cost passes - a lot of passes. To correctly skill a horse you need a minimum of 33 passes for the 20 pieces of cloud, the Nyx and Philotes packs, Medusa's blood and Athena's bridle. These passes will be obtained through selling you 4 horses for 500e plus the required number of passes.
YOU must negotiate with a top EC owner and have the horse in board before selling to me for skilling. I will only skill a horse in a centre with .099 or .1 lessons. nie wiedzialam czy mam smiac sie czy plakac jak to zobaczylam na stronie jednego z graczy. niektorzy ludzie sa powaleni. 33 pasy na wyszkolenie konia 🤔wirek:
aleqsandra, Już wysyłam 🙂 I czekam na golden apple 😉
Edit: Musiałabyś poczekać bo nie mogę ci wysłać 🙁
Edytka Tego kogoś naprawdę pogrzało 🤔wirek: Dla mnie gra jest tylko przyjemnie spędzonym czasem przy kompie, bez żadnych świrowań. Jak nie wyjdzie to trudno, no ale to już jest przesada moim skromnym zdaniem...
Mnie tam sprawia radość jak udaje mi się z koniem osiagnąć kolejna gwiazdkę w skillsach czy upolowanie na aukcji dobrego 7* gwiazdkowego źrebaka. Ale to... 🤔wirek: