Już się zaczęła 😉 Czekoladka i żółte jajko mi latały po ekranie 😎
Takie pytanie - opłaca się zaźrebiać kobyły z dużym GP, ale bez skills i z ujemnym blupem? Widzę, że sporo osób tak robi i w ten sposób hodują konie z większą ilością gwiazdek. Podnoszą poziom koni i ci, co blupują do 100, chyba nie mają szans, bo zanim wytrenują konia, to inni są już o 1-2 gwiazdki do przodu 🙁
Ja kupiłam kobyłę 10* z tylko 16 skillsami i zamierzam ją wytrenować, zblupować na 100 i będe miec po niej super źrebaki😉 Ale w sumie mogłabym też ją zaźrebić bez skilsów i bez BLUPa - w końcu ktoś kupuje takie konie tak samo jak ja. Tylko trzeba liczyć, że sie sprzedaje je taniej...
instruktor jest już od drugiego poziomu, pod względem zawodowym tutaj jest luka - zakładasz EC i dalej jesteś instruktorem... od czwartego poziomu jesteś vetem
Prawdopodobnie gdzieś się to przewinęło, ale przeglądanie 80-paru stron zajęłoby sporo czasu. A więc mam quarter'a i już jak biorę go np na galop[w jazdach]to żadne punkty mu nie dochodzą. W treningach ma już wszystkie gwiazdki. A więc pytanie czemu się tak dzieje? ;d