Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

sznurka - jestem juz🙂 pies mi sie pochorowal, siostra przyjechala, eh.. na nic czasu nie mam🙁 mozesz wejsc w profil bandidas, albo banderasek i pod lista znajomych masz "wyślij prezent", wybierasz z listy co chcesz i juz🙂
wątek zamknięty
martva, podaj nick.. miałysmy sie wymienić😉

Ja wiem, pamietam 😉 Nick podałam wyzej - martva 😉 Daj swoj! 😉
wątek zamknięty
jak polepszyć zdrowie konia? bo moja ma pół paska tylko...

i druga sprawa... co sie robi z odchodami?
wątek zamknięty
jak wejdziesz 2 shop, to klikasz sell to mrs hubert i sprzedajesz odchody 😉

przypomni mi ktoś jak się dodaje do znajomych?
wątek zamknięty
Nie chce sie nikt u mnie zatrudnić jako VET?;>  👀
wątek zamknięty
szepcik - na samej górze masz home, coś tam coś tam i friends, wchodzisz i masz add a friend
wątek zamknięty
Fin jeśli jest już dorosły i EC w którym stoi ma health mash, to w tej tabelce gdzie zaznaczasz co mu dać do jedzenia to zaznacz też health mash. Daj mu też do jedzenia jabłko i rzepę - podwyższają co innego, ale może choć ciut pomogą. Sprawdź czystość boksów i pastwisk w EC w którym stoi, bo to też może być powód jego problemów.
wątek zamknięty
Edytka - wielkie dzieki za meduze 😉
wątek zamknięty
jak polepszyć zdrowie konia? bo moja ma pół paska tylko...

pol paska to jeszcze duzo energi! w trakcie dnia, energia moze spasc nawet do 0%, wazne tylko zeby kon szedl spac majac minimum 20% 😉

Smerfi nie ma za co 🙂

martva ja Cie z checia jako veta zatrudnie. powiedz tylko na jaki okres to wysle propozycje pracy 😉
wątek zamknięty
Edytka ja zrozumiałam że jej nie chodzi o energy, tylko o health - a to już się tak szybko nie regeneruje  😉
wątek zamknięty
bo to ja pokrecilam. rzeczywiscie fin pytala o zdrowie, a mi sie ubzduralo ze chodzi o energie  😡
wątek zamknięty
martva ja Cie z checia jako veta zatrudnie. powiedz tylko na jaki okres to wysle propozycje pracy 😉

Edytka, dzieki za checi  :kwiatek: ale to ja szukam weta do mojego EC 😉  😁
wątek zamknięty
kurcze, cos zle dzisiaj ze mna. prostych wypowiedzi nie rozumiem  🤔wirek:
wątek zamknięty
breva zaakceptuj moje zaproszenie
ktos chce aging point?
wątek zamknięty
pilnie zatrudnie instruktorow i veta
czy jak mam zaliczonego kupno passa to moge cos sobie za niego kupic? czy on musi caly czas byc na skladzie?
wątek zamknięty
Możesz  🙂 nie przypominam sobie, żeby jego posiadanie było potrzebne do czegoś  🙂

Mam na sprzedaż fajne konie 5* fryza i 5*, 6*, 8* painty http://www.howrse.com/joueur/fiche/commerce?id=26316158  🙂
wątek zamknięty
Szukam dla monza zrebaka - klaczke hanowerke zduzym potencjalem i skillsami.
Jak ktos ma niech nadaje na konto  - Desperado..

wątek zamknięty
sznurka ja bym chętnie chciała aging pointy ale na wymianę mam tylko pandora's box
wątek zamknięty
Kami a gdzie się ustala to wszystko o EC o czym piszesz?  😡
wątek zamknięty
W karcie swojego konia masz podlinkowaną nazwę EC w którym stoi - wejdź na nią i sprawdź jak czyste są łąki i boksy  😉
wątek zamknięty
dzięki  :kwiatek:
wątek zamknięty
Szukam dla monza zrebaka - klaczke hanowerke zduzym potencjalem i skillsami.
Jak ktos ma niech nadaje na konto  - Desperado..

Helllllllloooooooouuuuu ewrybady 😀 😀 😀
Dokladnie jak zona napisala- czysta hano, ponad 150 skilsow i mnostwo potencjalu. Wiek- ponizej dwoch lat.
Jesli ktos posiada cudo spelniajace w/w warunki to prosze o PM-ke na re-volcie lub howrse'ie 😉
Nick- Desperado..  (dla niedowidzacych dodaje, ze po "Desperado" sa jeszcze dwie kropki :lol🙂
wątek zamknięty
szepcik, chetnie
zaprosisz mnie do przyjacioł?
wątek zamknięty
u mnie jest jakis dramat, wchodze do biura mojego EC a tam informacja:

Your meadow #1896264 was flooded yesterday, and it has lost 30 % of its cleanliness
Your meadow #1887330 was flooded yesterday, and it has lost 30 % of its cleanliness
Your meadow #1887333 was flooded yesterday, and it has lost 27 % of its cleanliness
Your meadow #1912702 was flooded yesterday, and it has lost 32 % of its cleanliness
There was a storm yesterday, and 5.0 % of the harvest of your meadow #1977075 has been lost.
There was a storm yesterday, and 3.0 % of the harvest of your meadow #1893262 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1887328 has been lost.
no rewelacja  :bum:

ale za to przekroczylam magiczna bariere 100 000e i pewno od jutra bede na 8 poziomie  💃
wątek zamknięty
Edytka - nie tylko u Ciebie dramat... U mnie tak samo  👿 Dobrze,ze mialam jedne czyste pastwisko dla koni w zapasie  👿

A jescze wieksza tragedia jest to,ze prestige spadł mi do 0%  🤔 🤔 🤔 👿 Ale kiejsce w rankingu mi niby nie spadło, co hest?  🤔
wątek zamknięty
Macie strasznego pecha, bo mnie też zniszczyło wszystkie pola, ale o 2-3%, a nie o 30%  😲
W ogóle mam EC od dwóch tygodni i już 55 000 e, a jeszcze zbiór turnipów i wheat mnie czeka  💃
wątek zamknięty
8 poziom jest straszny  😲
najgorsze zadania to "EC in the top 500 for Prestige" i "Be among the top 100 of at least 1 ranking (breeder or general)"
na razie moje ec jest na 5222 miejscu, a jako breeder 9657. zaliczenie tych zadan zajmie mi wieki  😵

edit: kupila Large Race Track  😅
wątek zamknięty
Deidre - w jaki sposob tak szybko uzbierałas tyle kasy na konce EC?  👍 Podziel sie sposobem!  :kwiatek:
wątek zamknięty
u mnie jest jakis dramat, wchodze do biura mojego EC a tam informacja:

Your meadow #1896264 was flooded yesterday, and it has lost 30 % of its cleanliness
Your meadow #1887330 was flooded yesterday, and it has lost 30 % of its cleanliness
Your meadow #1887333 was flooded yesterday, and it has lost 27 % of its cleanliness
Your meadow #1912702 was flooded yesterday, and it has lost 32 % of its cleanliness
There was a storm yesterday, and 5.0 % of the harvest of your meadow #1977075 has been lost.
There was a storm yesterday, and 3.0 % of the harvest of your meadow #1893262 has been lost.
There was a storm yesterday, and 2.0 % of the harvest of your meadow #1887328 has been lost.
no rewelacja  :bum:

ale za to przekroczylam magiczna bariere 100 000e i pewno od jutra bede na 8 poziomie  💃

U mnie to samo...

Słuchajcie zatrudnię: instruktora, weta, saddlera i blacksmitha. daję maksymalne pensje... Ktoś chętny?
wątek zamknięty
Zaczęłam jak w grze był początek wiosny. 5 pól 3 i 6-akrowych ze wszystkimi możliwymi sadzonkami -  ale nie polecam, bo za niektóre dostaje się mało kasy. Opłaca się mieć różne rośliny jeśli chce się robić masze.
Niestety na samym starcie zawaliłam, bo tylko na 1 pole dałam nawóz. Gdyby nie to, czekałabym  krócej i miała większe zbiory, a więc więcej kasy.
Potem lato i 2-3 zbiory turnipów. Czekam jeszcze na 2 x 6 zbiorów wheat - za to też podobno jest duża kasa.
W tej chwili mam pola 7x3 i 4x6 akrów, wszystkie fertile. Te małe pójdą kiedyś na pastwiska.
Poza tym kupiłam 1x15 (to gorsze). Opłaciło się, bo miałam z niego duży zbiór - większy niż z żyznego 6-akrowego. Na razie zasadziłam na tym największym jabłka - planuję zebrać ich jak najwięcej, żeby mieć wielki zapas i produkować masze, a potem zniszczyć pole.
Poza tym codziennie przerabiam 1000 bobków na nawóz.
Najważniejsze - nie bawić się w żadne boksy i pracowników, tylko zrobić sobie farmę. Tym się zajmę jak uzbieram 100 000 i zaliczę poziom 😉
Aaa i jeszcze zastanawiam się nad przeznaczeniem passa (jak już go będę mieć) na szklarnię. Ktoś ma szklarnię i może coś o niej powiedzieć?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.