wlasnie zobaczylam nowa funkcje 😲 "Give an object to ***" mozemy wysylac ludziom wszystko co mamy w 'spizarni', nie mozna tylko wyslac pieniedzy. dodatkowo jest funkcja wysylania roznych rzeczy do EC danego gracza (jak turnipy czy flax). wow, howrse fajnie wykombinowalo 👍
Super pomysl.
Wymienie Pandoras Box na Fertility wand. Bardzo mi potrzebne 🙇
jest też inny sposób niż wchodzenie w profil użytkownika - wchodzi się w black market, i tak jak daje sie przedmioty koniom tak sie wysyla przyjaciołom - zaznacza się że friend, wybiera z listy i już!
aaaa i jeszcze jeden myk - można dać tylko jeden prezent na dzień!
EDIT - Anka - Fertility Wand poleciała do Ciebie🙂 PS. Medusy nie wysyłaj - mam 4;P ale jakbyś miała jakiegoś aginga kiedyś czy coś to możesz puścić😉 zawsze się przyda!
Sznurka w zimie była na Howrse taka zabawa - zamiast jabłek, turnipów i aging point latały po ekranie (jak już pewnie zauważyłaś 😉 ) śnieżki. I w tych śnieżkach były właśnie rzeczy z BM 🙂
dziewczyny, pamietajcie ze tygodniowo mozna wyslac tylko 3 przedmioty do znajomych i 1 przedmiot do nieznajomego gracza! jezeli w ciagu tygodnia wykorzystacie ten limit to potem musicie poczekac kilka dni zanim cos bedziecie mogly wyslac 😉
edit: wymienie na Chronos's Timer jedna lub kilka z tych rzeczy Medusa's blood (sztuk 3) Pandora's box (1) Zeus' lightning bolt (1) Horseshoes forged by Hephaestus (1)
Moge komus wyslac medusas blood wzamian za cos 😉 Komus zaliczylo w 6-ym levelu "buy a first pass"? 👀 Na starym koncie SAMO nie wiem jak ale mi zaliczyło. Na tym nie chcialo, to po 50-ym dniu kupilam za 20% equus, mija 3 dzien i nic, nie mam zaliczonego... 🤬