Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

kurczę znowu inteligentnie zabiłam konia bo chciała żeby szybciej dorósł...  🤬
wątek zamknięty
potrzebuję na cito boksu dla klaczy ze zrebakiem
musza byc marchewki 😁
wątek zamknięty
Zapraszam do Ann's Green Gables - Trafik 😉
wątek zamknięty
ajjj napiszcie jak wybrac polecane przez was, na 4 dni wstawiłam byle gdzie bo nie wiedzialam jak do martvej wstawic🙁
wątek zamknięty
Sznurka najlepiej żeby właściciel stajni zarezerwował Ci boks - wtedy jak klikasz w wybór stajni to wyskakuje Ci, że masz zarezerwowany boks. Innym sposobem jest wpisanie nicka właściciela - wtedy wyskakuje Ci jego stajnia i możesz ją wybrać  🙂
wątek zamknięty
To ja zapraszam do The Rivendel, jeszcze nic nie ma, ale wkrótce będzie 😉
Jak opiekować się pastwiskami??
wątek zamknięty
Makrejsza co jakiś czas musisz dać ziemi odpocząć, czyli zostawić ją fallow. Wszystko masz opisane EC-> Meadow -> Read help about meadows  🙂
wątek zamknięty
ja system mam taki ze laki wymieniam codziennie, tak zeby zawsze fertility wynosilo 100% 🙂  jeszcze troche i moje EC dobije 100tys
wątek zamknięty
A ja dobijam do 70tys - mam jeszcze 4 łąki obsiane rzepą i mam taką cichą nadzieję, że starczy jej do 100tys  😁 no i czaję się na szklarnię, żeby rzepy cały miesiąc hodować  😎
wątek zamknięty
O, rzepę na dobry początek obsiałam na trzech pastwiskach... mam nadzieję, że na niej trochę zarobię. Robiłam już nawóz z bobków, ale wyczerpałam mój dzienny limit, więc pobawię się jutro.
wątek zamknięty
wiecej zarabia sie sadzac wheat 🙂 powstaje duzo straw bedding, ktore sprzedaje sie po dobrej cenie. wheat seed jest tansze od turnip, daje wiekszy zbior no i cena jest bardziej pewna 😉
latem sadze 2 laki turnip i 3 wheat, a ze uzywam manure to plony zbieraj szybko i udaje mi sie powtorzyc to jeszcze raz przed koncem lata 🙂
wątek zamknięty
2 pola wheat też mam i też używam manure  🙂 mam nadzieję, że będzie dobrze i że od jutra zaczną do mnie przychodzić konie.
wątek zamknięty
Jak można założyć stajnie ? :P
wątek zamknięty
gdy zdasz na trzeci riding level uaktywnia Ci się opcja Equestrian ceter, wtedy możesz zakładać stajnię
wątek zamknięty
mam 3 wolne boksy, a od jutra bede miala health mash  💃
wątek zamknięty
Ktoś potrzebuje weta do EC?  😀
wątek zamknięty
Edytka możesz mi jeden zarezerwować, bo od jutra muszę gdzieś konia wstawić  🙂

Ja mam aktualnie jeden boks wolny w Neverending Meadows - flax, marchewki, health mash  😀
wątek zamknięty
może już to pytanie było, ale nie mam czasu czytać 70 stron  😡 co to jest BLUP?
wątek zamknięty
Jaka byla najwieksza cena za sprzedaz rzep z EC?;>
wątek zamknięty
Fibra ja szukam Veta  😅 Nadal wolna ?

Smarcik blup moze byc od -100 do 100. Pokazuje jakby % wytrenowania konia. Na poczatku kazdy kon ma blup  -100 z czasem sie zwieksza. Mozesz go widziec dopiero po ktoryms levely, 4-ym chyba.
wątek zamknięty
Ja najwięcej za ile sprzedałam to było 31e  🙂

Sznurka, ponad przy kryciu - im rodzice mają wyższy BLUP tym potomstwo lepsze i ma więcej IS  🙂
wątek zamknięty
Kami, ke?
wątek zamknięty
mi udalo sie niedawno sprzedac turnipy po 36 za sztuke 🙂
Kami boks zarezrwowany, bedzie na Ciebie czekac 😉

Sznurka- jezeli krzyzujesz rodzicow, ktorzy maja BLUP 100 to zrebak urodzi sie z inborn skillks (IBS), czyli od razu na starcie moze miec 100-150 w skillsach 😉
wątek zamknięty
Hmmm czyli 32 za ktore ja sprzedlam to nie jest tak zle 😉 Ciagle zbieram te 100 000 do zaliczenia levelu a dopiero mam okolo 25 000 🙁
wątek zamknięty
wlasnie zobaczylam nowa funkcje  😲 "Give an object to ***"
mozemy wysylac ludziom wszystko co mamy w 'spizarni', nie mozna tylko wyslac pieniedzy. dodatkowo jest funkcja wysylania roznych rzeczy do EC danego gracza (jak turnipy czy flax). wow, howrse fajnie wykombinowalo  👍

wątek zamknięty
Edytka gdzie to  👀
wątek zamknięty
wchodzisz na profil danej osoby, link jest ponizej jej listy znajomych
wątek zamknięty
Edytka a Ty zaliczyłas juz ten poziom 7 w Achievements?  👀
wątek zamknięty
A można dac komus passa?

Black pearl tylko do jutra 🙁 I tak nie zdążę...
wątek zamknięty
nie. nie mozna wyslac ani passow ani equsow. tylko to co jest do kupienia w shop i black market 🙂

martva musze uzbierac jeszcze 6000 dla mojego EC, wiec jeden zbior turnipow i wheat i za jakies 4 dni bede na 8 poziomie 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.