Sznurka nie. Chyba ze kupilas konia na aukcji razem z miejscem w jakims EC, to wtedy tylko.
A szkoda,ostatnio stalam jednym koniem w Chardonnay EC(jakos tak), padoki byly KOSZMARNE i nic nie moglam zrobic.. 👿 napisalam wiadomosc do dyrektora ale nawet nie raczyl odpisac a moj kon mial 2 choroby przez niego bo boksy tez pozostawialy sporo do zyczenia 🤬
moj Pinky stoi do 29 w Premiere Performance ale nie ma tam marchewek! po 29 bede szukac czegos z marchewkami niedługo bedzie mi się Pinky zrebic, jakies rady?
Zresetowalam EC. Wlasnie zauwazylam, ze bym najpozniej jutro zbankrutowala. Napisalam do wlascicieli koni maile, jak by co, to sa boksy z flaxem w liczbie 6, wiec zapraszam na nowo.
* A stiff-bristled brush used to remove loose dirt * A metal blade with short, dull teeth used to remove loose winter hair * A tool made of rubber or plastic with short teeth on one side * A terrycloth towel or other type of cloth
2 - When you clip or shave off a section of the horse’s mane right behind it’s ears, this is called a:
3 - Which season of the year would a horse need a Blanket?
* Spring * Summer * Fall * Winter
4 - If a horse’s ears are slanted backwards, it indicates he is:
* Frightened * Angry * Sleepy * Happy
5 - When you tie your horse to a post, you should:
* Tie a loose knot that will give if he spooks or runs * None of these * You should never tie your horse * Tie a very tight knot to keep him from getting away
6 - When walking behind a horse, you should do which of the following?
* Be extremely quiet so you don’t spook the horse * Stand very close to the horse’s hindquarters * Talk softly to the horse so it knows where you are * Stand at least 6 feet behind the horse
7 - How often should a horse’s stall be cleaned if the horse is in it frequently?
* Daily * Three times a week * Once a week * Once a month
8 - A horse should have access to fresh, clean water at all times:
edytka - skonczyl mi sie kontrakt u Ciebie (kowala), wyslalas przedluzenie kontraktu ale nie moge znalezc gdzie mam zaakceptowac! jak sie dostac do Ciebie do pracy?
edit: kurcze jak Ty to robisz? gramy prawie tyle samo a masz mnóstwo kasy i mnóstwo karmy... how???
edit2 - na 3 dni poszlam do kogos innego zeby nie byc bez pracy, wiec za 4 dni szukam pracy jako blaksmith!
to za kilka dni wysle Ci kolejna propozycje pracy 😉 a jak chcesz zaakceptowac przedluzenie kontraktu to wchodzisz w job
nie wiem skad mam tyle karmy. czesc jest za staz w grze, plus 2 razy kupilam passy, a za to tez sie karme dostaje. a kase mam ze sprzedazy koni- 3 konie poszly po 15000e, kilka po 1000, raz na jakis czas sprzedaje dung, plus tygodniowo wyciagam jeszcze ok 5000 za wygrane w konkursach 🙂
Libella wstawiłam do Ciebie moje dwa źrebole 😀 Zaczęłam czytać o konkursach organizowanych w swoim EC. Może mi się wydaje, ale tam coś jest napisane o możliwości ustawienia jaka część wygranych idzie na wygrane, a jaka jest odprowadzana do EC. Tylko nijak nie jestem w stanie znaleźć gdzie to się ustawia... bo teoretycznie powinno się dostawać kasę za widzów - przynajmniej jest miejsce na to 🙄 wie ktoś jak zacząć zarabiać na zawodach 👀
EC -> boxes. jak boks jest podkreslony na czerwona to po prawej stronie pojawia sie ikonka 'repair this box'. radze poczekaj az bedzie tak 85-95, bez sensu robic to wczesniej 😉