Makrejsza podaj mi nicka na howrse to zarezerwuję Ci pracę 😀 za najwyższą pensję z możliwością przedłużenia kontraktu i podwyższki pensji po 10 dniach 😉
Gdyby ktoś szukał instruktora na dłuższy czas (2 tygodnie albo dłużej, jeśli z podwyżką 😉 ), to mogę się zatrudnić od 24 marca.
Jak to jest z organizowaniem zawodów w EC? Tworzę zawody i czekam ileś dni aż ktoś się nimi zainteresuje? Na razie sobie wymyśliłam łatwe skoki dla fryzów, ale może lepiej zmienić rasę?
a Ja mam dylemat. Bo mój Oktawian jest do d... łagodnie mówiąc, (nie sprawdziłam potencjału tatusia), a nie mam serca go sprzedać... Ba, nawet jajek nie mam ochoty mu usuwać... Tak męczę się z jego sprzedażą, bo i tak jest już lepszy od obojga rodziców i jakoś nie mogę go na aukcję wystawić... No ładnie, przywiązałam się do wirtualnego konia 🙄
szukam do pracy wszystkich od instr do gory 😀 za dwa trzy dni bede miala na sprzedaz ogierka mojej hodowli 8* z 560 z hakiem🙂 jak ktosik jest zainteresowany maluszkiem prosze dac znac🙂 na razie "slabszy" kuzyn na sprzedaz http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6243477
Ooo, Martva z nieba mi spadłaś, bo od jutra (albo pojutrza... nie pamiętam 😁 ) muszę przenieść konie z innej stajni 😀 wściekłam się, bo wstawiłam je na dwa tygodnie z pastwiskami 100% fertility, po czym mi zaczęły konie chorować na mud fever. Okazuje się że ktoś olał EC i wszystko upadło, a ja nie mam jak zerwać pobytu... no i już jednego passa musiałam na black orchid na ratowanie jednej klaczy przeznaczyć 🍴 konie od paru dni na pastwiska nie chodzą, a ja tylko dreptam w miejscu aż mi się pobyt skończy... Możesz mi zarezerwować dwa boksy na nick Diafora 🤣
ratunku słuchajcie nie przebrne przez 66 stron tematu! gubie sie w tej grze skad mam wiedziec czy moj kon jest na pastwisku czy spi? i jak mu zwiekszyc energię?
Sznurka jak śpi to przy koniu masz "You've chosen to bed XXX In the meadow/box." Inaczej się tego nie da poznać (chyba że masz kilka koni, sama zauważysz). Najfajniejsze, że możesz położyć spać konia na samym początku, a dopiero potem go karmić itd. 😉 Koniom to nie robi różnicy. Grunt to nie zapomnieć o spaniu. Energię zwiększają: jedzenie (każdy rodzaj), woda, marchewki, turnipy, sól, głaskanie i pobyt w boksie. Jak masz odpowiednio starego konia, to możesz mu też raz na jakiś czas podać energy mash.
Musisz dać wyprodukowanej przez siebie klaczy Medusa Blood aby się stała pegazem, potem dać jej Fertility wand aby urodziła bliźniaki. I to by było na tyle 🙂