Anka Karla Cię ubiegła o dwie godzinki bo miałam wakat 🙁 jakbyś nic nie znalazła do tygodnia to napisz 🙂
Jeśli chodzi o postarzanie to na początku gry robiłam to co chwilę, bo się nie mogłam doczekać nowych czynności 😁 teraz przy siedmiu koniach w różnym wieku i centrum jeździeckim już mi się nie chce tego robić 😎
Aha, powiększyłam dzisiaj moje stadko quaterów o klaczkę fryzyjską 😅 jak dojrzeje to ją pokryję czymś ładnym 😜
Jakby ktoś był zainteresowany to mam na sprzedaż klacz [[a]]http://www.howrse.com/marche/enchereVoir?id=2703082&requete=vente%3Dde [[a]] 🤣
Anka, zarezerwowałam ci pracę grooma w moim EC 😉 Kami nie popełniaj mojego błędu i nie zasiewaj jabłoni na dużych pastwiskach. kasa z tego żadna i tylko miejsce się marnuje. pamiętaj, że naraz możesz mieć obsianych tylko 5 meadows. ja inwestuję co jakiś czas w zboża na Health mash, bo to podnosi prestige. a najbardziej kasodajna jest rzodkiew-mam teraz 4 pastwiska obsiane, po zbiorach prawdopodobnie będzie mnie stać na dobre boksy
kurczak jak masz wolne etaty dla grooma to ja z drugim kontem chetnie bo dzis mi sie konczy co nieco🙂 i wrzucilabym do Ciebie 1 konia moze??bo mam dwa na wylocie
Dzięki za rady :kwiatek: narazie mam obsiane 3-akrowe jabłoniami i czekam na wiosnę, żeby właśnie rzodkiew i marchewki posadzić 🙂 zebrałam już plony wheat oat i straw bedding 🏇 Mam do Ciebie pytanie - nie pamiętam jak mi się udało posłać pierwsze boksy. Dzisiaj kupiłam kolejne, mam straw bedding, grooma i nic... mam napisane "no bedding" i nijak nie mogę tego zmienić 🤔 chyba że to się samo zaktualizuje do jutra 👀
Mam pytanko - urodziły mi się już dwa źrebaki. Jak nadać im przydomek? Narazie mogłam im dać tylko imię, a chciałabym żeby miały w nazwie też przydomek 👀
Karla🙂 ok, tylko podaj mi nick, bo już się pogubiłam 😉 jak chcesz możesz wstawić koninę, tylko uprzedzam, że pastwiska są na prawdę syfiaste Kami boksy ci się jutro zaktualizują. co do przydomków, sprawdzę i za chwilę dopiszę. mam! w breeding farm wchodzisz w my office, tam masz ikonkę "my affixes" klikasz i następnie klikasz w reserve an affix. Anka tak, to jest właśnie "Spirited Away", baaardzo polecam
kurczak Drapacz, Drapacz1,2,3.... bede sklejac konto😀 wstawilabym malego silmariliona jutro lub we wtorek🙂 wlasnie jak polaczyc te wszystkie konta?da sie
Moja stajnia to Neverending Meadows 🙂 możesz wstawiać dzisiaj, bo mam jeszcze jeden posłany boks, od jutra dojdą jeszcze trzy 🙂 Marchewek narazie nie ma, bo przegapiłam porę roku na sadzenie 🙁 ale w zapasach już są i czekają na swój czas 😁
Po prawej stronie karty konia na górze masz okienko w którym jest napisane czy Twój koń jest aktualnie w jakiejś stajni czy nie. Jeśli nie to tam jest link do strony na której wybierasz stajnię do której chcesz wstawić konia - musisz wpisać tam nazwę stajni 🙂 Tutaj jest link do strony mojej stajni http://www.howrse.com/centre/fiche?id=334550 🙂 Lov na razie niestety nie 🙁