Mash powinien byc w Twoim asortymencie - breeding farm/the shop. I tam nie masz go w spisie Twoich rzeczy? Jak chcesz dac to przy karmieniu konia jest taka mozliwosc, tylko od ktoregos wieku roku czy dwoch - nie pamietam.
Urodziło mi się pierwsze dzieckohttp://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6027445😅 💃 nie sprawdziłam BLUPA matki, że jeszcze niema 100 i się bałam że miernota wyjdzie ale nie jest źle: GP 542,38 skillsy 67,92; 8* 🏇
Kapri szczepionka poleciała wedle życzenia 😉 Mam do oddania: Medusa's blood (you have 2 snowballs) Horn of plenty (you have 1 snowball) - za HOP-a, albo fertility wand 😁
Mam jedno wolne miejsce w Neverending Meadows, od jutra dojdą jeszcze dwa 🙂
Kapri chyba zostanie zasypana, bo ja też coś wysłałam.
Kolejne pytanie - przy zapisywaniu na zawody jest komunikat np. Nyx's Quest is a 0.37 mile cross country open to horses with at least organized by the equestrian center House of Night of endurance. 31 % O co chodzi z tym endurance? Nigdzie w grze nie znalazłam takiego wskaźnika (co znaczy endurance oczywiście wiem).
Madźź u mnie też na początku było kiepsko, teraz odpukać troszkę się ruszyło ale dalej łapię średnie rzeczy... marzy mi się fertility wand a nie mogę go trafić 👿 no ale w sumie złapałam tylko 12 śnieżek - w porównaniu do Edyty kiepsko 😉