Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

chce ktoś krew meduzy? mogę się za coś wymienić 😉
wątek zamknięty
Edytka, a mnie też możesz ocenić  :kwiatek: ?
http://www.howrse.com/joueur/fiche/
lockmittel ja bym chciała tylko nie mam się za co wymienić 🙄
wątek zamknięty
Fibra zaproś mnie do znajomych bo ja nie umiem  😡 i Ci wyślę nick: KaaaS91

Jakby ktoś miał Pandora Box byłabym b.wdzięczna za podarowanie, ewentualnie mogę oddać źrebną hanowerkę z Aphrodite's tears i dodatkowo oddam chronos timer do niej.  😉
wątek zamknięty
Lockmittel zaproszenie wysłane 😉 - zaakceptuj je
wątek zamknięty
Poszło  😉
wątek zamknięty
smerfi wejdź w ranking koni, wybierz podkategorie araby i poszukaj sobie obiera w pierwszej dziesiątce. Napisz do hodowcy czy mógłby zarezerwować dla Ciebie krycie i ile by to kosztowało 😉

Dziewczyny, teraz jestem w bibliotece i z netem łączę sie przez iphona. Jak wrócę do domu to posprawdzam wam genetyke. Tylko wyślijcie mi PM na howrse żebym nie zapomniała 😉
wątek zamknięty
locmitel mam pandoras box.
Za nie chce tylko chrono's timer  🙇 🙇
wątek zamknięty
Alice - samej staminy jako skillu bedzie mial wiecej i to duzo wiecej🙂 ale to 140 podane przy staminie to potencjal.
hmm.. jakby to wytlumaczyc...

potencjal Twojego konia czyli np. 520 % GP to suma potencjałów poszczególnych umiejętności. Te potencjały tak jak i główny ogólny potencjał zwiększają się tylko poprzez gry (od 8 miesięcy do 1roku 8 miesięcy Twojego konia), tak więc zwiększają się niewiele, wręcz o części dziesiętne procenta! natomiast same skille rozwijane będą się rozwijać do momentu aż skończysz treningi jazdy i zawody czyli mogą się rozwinąć sporo! spójrz na obecnie najlepszego konia:

http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=6042119

potencjału w dressagu - 150.52
a samego skillu ma 270.80

odpowiadając na pytanie - 140 to sporo🙂
wątek zamknięty
Wistra masz PW  😉
wątek zamknięty
Mam Medusa's Blood na wymiane gdyby ktoś potrzebował 😉
wątek zamknięty
Martva mam aging pointy, zainteresowana?
wątek zamknięty
Błagam, poratujcie mnie chrono's timer z kulki!
Zapłacę nawet, jak coś.
nooooo....  🙇 🙇
wątek zamknięty
żebyż to chciało wyleciec z tej śnieżki... ehh... 😉
wątek zamknięty
An jasne! - poprosze na konto "martvaa", daj swoj nick to podesle 😉
wątek zamknięty
Mam szczepionke na grype do oddania.

Problem mam z EC, bo nie moge nadal posiac marchewki, a obiecalam moim pensjonariuszom marchew na 1 marca...  😵
wątek zamknięty
co jest z tymi sniezkami?? ciagle nic nie mam dzisiaj 😕aleqsa dzieki za sniezke od Ciebie jak cos przyleci sie odwdziecze
wątek zamknięty
martva poszło zaproszenie 🙂

i już doszło - dzięki!!  :kwiatek:
wątek zamknięty
Flu vaccine ktoś chce?

Ma ktoś PANDORA BOX? błagam bardzo tego potrzebuje ;(
wątek zamknięty
Mam szczepionke na grype do oddania.

Problem mam z EC, bo nie moge nadal posiac marchewki, a obiecalam moim pensjonariuszom marchew na 1 marca...  😵

no i jej nie posiejesz, bo 1 marca zaczyna sie jesień.... potem 8 marca zima.... potem 15 dopiero wiosna i dopiero wtedy posiejesz marchewke. a zanim Ci ona wyrośnie to jeszcze troche zajmie.
wątek zamknięty
Kaprioleczka  🤔 😲 😵  to mi pewnie pensjonariusze uciekna.  😵
wątek zamknięty
Najlepiej kupić za szklarnię. Np za 1 pass 🙂
wątek zamknięty
Szklarnia -> 14 758. Mam niecale 3000 Equus...  :jogin:

Szczerze mowiac szkoda mi kasy na to 😉 To bedzie bez marchewek, chyba ze obrabuje sklep  😁
wątek zamknięty
ja kupiłam za 1 pass :P
wątek zamknięty
Wistra masz juz jakiegos siodlarza na oku? Bo chcialam siodlo i oglowie zreparowac (potrzebne do levelu), a nie moge...  🙁
wątek zamknięty
Kaprioleczka  🤔 😲 😵  to mi pewnie pensjonariusze uciekna.  😵

ja mam u Ciebie chyba jednego konia... a jak nie mam to wstawie ci ze 2 i z głowy 😉

a ja sie dorobilam już i veta (ja) i kowala i saddlera u siebie w stajni i jest super 😀
wątek zamknięty
Właśnie złapałam śnieżkę z aging points. Może któraś potrzebuje, chętnie komuś oddam?
wątek zamknięty
ja 🙂

NA smerfi1 jesli mozna .... 😉
wątek zamknięty
Anka eee, nie przesadzaj. mam u Ciebie jednego konia i na razie nie zamierzam uciekac 😉

ja kowala i saddlera dalej nie mam... groomow jest na peczki, a z innymi profesjami jest problem  🤔

wątek zamknięty
Przesadzac nie mam co, jeszcze mi nic nie uroslo  😜

No dobra, to poczekamy, az przyjdzie pora na marchew. Teraz rosna turnipy i cos jeszcze, to przynajmniej bedzie mozna zarobic troszke kaski ze sprzedarzy.  😀
wątek zamknięty
smerfi wysłane🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.