Edytka, to fakt. jest to spowodowane tym, że te bobki pochodzą ze sprzedaży w breeding farm, wszyscy co mieli to już wyprzedali, teraz są jakieś marne resztki 🤔 . ja po prostu klikam w tą zakładkę agriculture i stan się odświeża bez odświeżania strony. jak rzucą ok 200-300 to mam jakąś szansę kupić te 50. jak jest mniej to nawet nie próbuję 🤔
ja robie tak samo, ciagle klikam agriculture. ostatnio wieczorem rzucli 5tys, a teraz jak jest wiecej niz 100 to juz sukces. sadzilam dzisiaj wheat na 15 akrach i zeby zrobic manure potrzebowalam pol godziny 😵
dla voltowiczow to po najnizszych cenach- 200e 😉 tylko wstrzymajmy sie z tym do jutra, kiedy to bede mogla zobaczyc blup i ewentualnie podciagnac go do gory. zreszta i tak juz jestem z niego dumna 😁
Wiesz co to ok 😉 Do jutra jak najbardziej, o ile nie jeszcze pare dni dluzej, bo troche kiepsko stoje z pieniedzmi, a musze ogarnac cos wiecej na veta itd. 😉 :kwiatek:
Edytka, twój ogier ma na chwilę obecną BLUP 57.38. nie wiem czy widzisz już tą grubszą czcionkę, jeśli jeszcze nie, to podpowiem, że masz jeszcze do wypracowania gallop i trot 😉
edit: już 69.95. 🙂
EDIT2: Edytka, szybko gonisz, teraz ma 85.60. w takim tempie podejrzewam, że jutro spokojnie dobijesz do 100 😀
kurczak_wtw o dzieki. dopiero jutro minie 30 dni od zarejstrowania, wiec sama jeszcze takich info nie widze. wiem ze galop i trot jest do zrobienia, wlasnie nad tym pracuje, zostawilam sobie na koniec, bo robie to wedlug planu treningowego jednego z uzytkownikow (plan ma nas podobno doprowadzic do blupu 100, sprawdzam czy to rzeczywscie dziala)
Alice cytat z howrse "LUP stands for Best Linear Unbiased Prediction. It is basically a statistic index that shows how well a horse is trained, how it performed in competitions, and how good its offspring will be.
You can see the BLUP of a horse in the Genetic box on its page once you passed Riding Level 4." generalnie im wyzszy blup tym lepiej. koniec z duzym blupem najbardziej nadaja sie do hodowli, zrebak moze od razu urodzic sie ze skillami
Edytka, szybko gonisz, teraz ma 85.60. w takim tempie podejrzewam, że jutro spokojnie dobijesz do 100 to dobrze. od jutra bede mogla oferowac stanowke. Gilles to moje oczko w glowie, razem z Glorią zresztą 😁
Sigma- bardzo dobrze! im wiecej wrodzonych skills tym lepiej. najlesze zrebaki maja po 150 IBS (inborn skills) 😉
Kapriola mi przy 9 pytaniu nie loguje odpowiezdi i nie chce sie wyslac.. 🚫
musisz wybrać nie wiecej niz 3 odpowiedzi i jeśli zaznaczasz "inne" to koniecznie wpisać jakie i musi mieć to więcej niz 3 ale nie więcej niż 100 znaków 😉
tez miałam kilka takich źrebaków z niezłymi skillsami 😉
tez dobrze, tylko lepiej jak ma wrodzone umijetnosci. zeby zobrazowac dlaczego lepszy zrebak ze skillsami to posluze sie wymyslonym przykladem: a) rodzi sie zrebak ktory ma 100 IBS i 500GP, po pelnym treningu osiagnie 600 w skills b) rodzi sie zrebak ktory ma 0 IBS i 500GP, po pelnym treningu bedzie mial w skillsach 500
czyli ostateczny poziom skills to GP + IBS przy urodzeniu 😉
a ja jestem w tej chwili na levelu 7 w achievements i nawet nie chce mi się myśleć kiedy ja ten level skończę... 👿
teoretycznie mogłabym skończyć jak tylko będę mogła zdać 5 riding level, i nawet potrafie sobie wyobrazić znalezienie fertility wand. tylko co z tego, skoro ja się nie jestem w stanie NIJAK dorobić 100 000 equus na koncie EC w ciągu najbliższych 10 lat 👿
Czemu ludzie mi gratulują? Myślałam ze to Ci co sprzedali mi konia, ale nie. Wiec..? 🙂 Za zawody gratulują organizatorzy? Ale to chyba tylko za te wygrane a ja mam wiecej gratulacji niz wygranych 🤔wirek: Ktos wie? 👀
A ja chcialam cos porzadnego kupic, mam teraz wystarczajaco duzo kasy, a nie moge, bo niby licytowalam konia, na ktorego nie mialam kasy i mam -1 karmy... musze poczekac 5 dni, to mi sie wyzeruje, mimo tego wkurza mnie to.