Ja mam do was kolejne pytanie. Licytowałam sobie klaczke, do końca były 2 godziny. Licytowałam tylko ja i moja była najwyższa oferta. 15 min temu patrze a nie ma już konia, aukcji ja mam wciąż tyle samo kasy ile miałam... co jest?? Koń został wycofany a ja nawet nie mogę tego sprawdzić?? 🤔 🤔
edit. Znalazłam. Ktoś mnie przelicytował... aukcja zniknęła z Display only my sales.... ehhh wykończe się zanim skumam tą gre.
Niewidzialna ale ona jest bardzo fajna. Na poczatku przeraża zwłaszcza ze NIGDIE nie ma napisane o co tak do końca kaman. Ale z biegiem dni jakoś leci i jest ok 🙂 najlepiej jest sie trzymać jakis programów treningowych to wtedy koń zawsze kończy z odpowiednią energią 🙂
I choćbym chciała to nie mogę kupić konia!!!! 👿 za każdym razem gdy klikam na aukcji żeby zobaczyć ofertę i ew. podbić to zamyka mi przeglądarkę... nie mam już pomysłu co to może być w explorerze też się zamyka w tym samym momencie... 🤔
Daglezja, wyczysc ciasteczka (cookies) ze strony. A najlepiej sciagnij sobie Opere lub Google Chrom. Tej ostatniej przegladarki jeszcze nie uzywalem, ale sporo dobrych recenzji zebrala 🙂
Dokładnie. Opera działa świetnie. A ja, z kilkunastu tysięcy waluty 'końskiej' zostało mi raptem dwa tysiące.. Smutne. To chyba przez to , że kupywałam rzeczy kompletnie mi nie potrzebne 🤔wirek:
A co jest takiego niepotrzebnego do kupowania i czemu nie możesz tego sprzedać albo wymienić? Ja specjalnie trzymam niski poziom kasy, bo za kilka dni będę mogła kupić passa z rezerwy.
Aga - który to jest 'ten koń'? Nie widzę żadnego linka.
Notarialna : Nie, nie w EC. Tylko normalnie 😁 Tak się zastanawiam jakby tu się szybko wybić. Deidre : Np. konie , słabe.. Mam coś takiego że czuję się spełniona, jak kupie coś, a potem no cóż, nikt nie chce kupić 😂
To zarabiaj nimi kasę. Kup najtańsze siodło i uzdę, dawaj nimi lekcje i wystawiaj do wyścigów, bo za nie jest trochę kasy nawet za ostatnie miejsca. Dziennie wydasz powiedzmy 10e na boks + jakieś grosze za jedzenie, a zarobisz sporo więcej. Mam kilka koni, które kupiłam z rzędem tylko po to, żeby zarabiały kasę, bez przeznaczenia do hodowli. Za jakiś czas padną i będziesz miała passy.
Ja wam teraz bedę przesyłać prezenty, bo ni mam czasu na granie, może kiedyś jeszcze zacznę od nowa 😉 ale wystawiłam wszystkie konie na sprzedaż, a co mam ze sklepu i bm to wam porozsyłam 😉