Ja na poprzednim koncie zaliczyłam to jak byłam ponad 50 dni na howrse i zapłaciłam jakieś tam 20% z wszystkich mych pieniedzy konskich za passa i zaliczyli mi poziom 😉
Pisałam do Howrse w tej sprawie jakis czas temu. Kupilam passa po 50-ciu dniach za te equus, i nie zaliczylo mi levelu. Po wiadomosci z prosba o wyjasnienie, zaliczyli mi level. Takze jak Wam nie zalicza to piszcie do nich ! 😀 😀
Potrzebuje fertility wand 🙇 🙇 Wymienie za co chcecie i co mam 🤣
Ja nie wiem jak powinno sie pisac, ja napisałam po ludzku. Ze nie zaliczylo mi levelu 6/7(nie pamietam) przez to, a tego i tego dnia kupilam passa. Minal tydzien i nic. Itp 😀
Hehe juz mam zaliczony level i kilka zadan z nastepnego 😁 W kazdym abdz raz az mi glupio je teraz wydawac, bo tyle je zbieralam 😁 Narazie musze teraz zajac sie "moimi koniczkami" - trzeba wyprodukowac jakies dobrego zwierzaka 😁
zapomnialam przedluzyc kontrakt wetowi i prestiz spadl mi z 62 do 56%. rewelacja 😵 w ogole mam wrazenie, ze ludzie przestali klikac w pinate. w kwietniu jakos szybciej ta cyfra malala, a teraz jakby stoi w miejscu 🙄
Aaaa, a ja mam znów 3000, w przyszłym świecie dozbieram do 100000, poza tym brakuje mi jeszcze oatsów i flaxa do mashów, a tu jesień. Kiedy będzie wiosna?
Ja jak zaczynalam zbierac zrobilam blad i posadzilam duuzo marchewek, jablka i rzepy - jablka sie tanio sprzedaly, rzepy maja drogie zadzonki i w sumie tez duzego zarobku na tym nie zgarnelam. Potem zmadrzalam i posadzilam wheat 2x w ciagu jednej wiosny, pozniej znowu 2 x w ciagu jednej wiosny i tak uzbieralam nawet sporo ponad, bo okolo 113000. Swoja droga musze przyznac,ze tez dzielnie przerabialam bobki na manure itd. - a poczatku o wiele bardziej intensywnie no i w trakcie zimy, a jak mialam obsiane pola to juz jednak nieco mniej 😉
z ta Pinata to jakaś ściema... patrze na licznik przed kliknieciem, klikam, a po moim kliknieciu zamiast sie zwiekszyc to maleje o pare tysiecy czasem!!! dzisiaj jest mnie niz wczoraj.... albo ja głupek jestem albo to jakaś ściema..:|
Jeśli masz EC z końmi to możesz 1 pole przeznaczyć na marchewki (chyba że masz zapas), a resztę na flax i wheat. Najlepiej nie mieć na początku jabłek, bo szkoda 1 pola z 5 na coś, co rośnie miesiąc.
Turnipy są fajne, bo rosną najkrócej ze wszystkiego, więc można mieć najwięcej zbiorów w ciągu roku. Tylko że nasiona są strasznie drogie ;/
Breva - bo to jest odliczanie w dół. Na końcu ma być 0 😁