Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Mam pytanie, patrzyłam na stronie jakie są programy treningowe i na jednej jest napisane 2 times stroke
jak można stroke zrobic 2 razy??

za 7 passow mozna kupic NYX pack, ktory daje mozliwosc poklepania konia 2 razy dziennie.
wątek zamknięty
Boże... 7 passów?? Może za parę lat się tyle uzbiera :P
wątek zamknięty
Szukam Pracy jako Groom.! pilne.
wątek zamknięty
do zaliczenia 6 poziomu muszę kupić passa  🤔 jest jakiś inny sposób żeby go dostać?

edit: można przesłać passa tak jak rzeczy z black marketu? może ktoś by mi pożyczył?  😡 potrzebny tylko do zaliczenia poziomu  😉

Smarcik, żeby zaliczyć poziom musisz kupić passa za REALNE pieniądze!
Nie z rezerwy, nie za konia.
ZA REALNE pieniądze.
wątek zamknięty
Ja na poprzednim koncie zaliczyłam to jak byłam ponad 50 dni na howrse i zapłaciłam jakieś tam 20% z wszystkich mych pieniedzy konskich za passa i zaliczyli mi poziom  😉
wątek zamknięty
wistra, nie muszą być realne, ja kupiłam za eq i mi zaliczyło poziom.
wątek zamknięty
No, nie bardzo, mojemu TŻ nie zaliczyło  😤
wątek zamknięty
Pisałam do Howrse w tej sprawie jakis czas temu. Kupilam passa po 50-ciu dniach za te equus, i nie zaliczylo mi levelu. Po wiadomosci z prosba o wyjasnienie, zaliczyli mi level. Takze jak Wam nie zalicza to piszcie do nich !  😀 😀

Potrzebuje fertility wand  🙇 🙇 Wymienie za co chcecie i co mam  🤣
wątek zamknięty
Ale mi zaliczyło, znaczy, że się da  😉
wątek zamknięty
Ok, napiszę do chłopięcia mojego.
A powiecie mi, jakiej treści powinien być ten mail do nich?
wątek zamknięty
Ja nie wiem jak powinno sie pisac, ja napisałam po ludzku. Ze nie zaliczylo mi levelu 6/7(nie pamietam) przez to, a tego i tego dnia kupilam passa. Minal tydzien i nic. Itp  😀

wątek zamknięty
Ok, kupił teraz passa z equusów i mu zaliczyło  🏇
wątek zamknięty
AAAAA!  🏇 💃 🏇

Uzbieralam te pieprzone 100 000E na koncie mojej stajnI!

😵
wątek zamknięty
Gratulacje! Tylko ich przypadkiem nie wydawaj zanim zaliczysz zadanie 😉 (czytałam o takim przypadku, aż trudno uwierzyć).
wątek zamknięty
Hehe juz mam zaliczony level i kilka zadan z nastepnego  😁 W kazdym abdz raz az mi glupio je teraz wydawac, bo tyle je zbieralam  😁 Narazie musze teraz zajac sie "moimi koniczkami" - trzeba wyprodukowac jakies dobrego zwierzaka  😁
wątek zamknięty
Ludkii... kto ma Zeus'a? Znowu potrzebuję.
Help! Wymienię na centaur pack  🥂
wątek zamknięty
wistra, Ja mam i mogę już przesłać ;-) CP na konto Roulett, a zeusa ci wyśle z konta Betty Lou. Co ty na to?
wątek zamknięty
Ok, tylko na razie mam zablokowane wysyłanie, ale jak mi odblokują, to Ci wyślę, ok?
Ja zeusa na wistrę potrzebuję
wątek zamknięty
ok, to zaraz wyślę. Mam teraz wysłać czy poczekać?
wątek zamknięty
zapomnialam przedluzyc kontrakt wetowi i prestiz spadl mi z 62 do 56%. rewelacja  😵
w ogole mam wrazenie, ze ludzie przestali klikac w pinate. w kwietniu jakos szybciej ta cyfra malala, a teraz jakby stoi w miejscu  🙄
wątek zamknięty
A ja ciagle bez instruktora i troche mnie to martwi,ze jest taki problem z tymi pracownikami "z nizszych szczebli" zawodowych :/
wątek zamknięty
Aaaa, a ja mam znów 3000, w przyszłym świecie dozbieram do 100000, poza tym brakuje mi jeszcze oatsów i flaxa do mashów, a tu jesień. Kiedy będzie wiosna?
wątek zamknięty
Odradzam zabawę w mashe jeśli chce się uzbierać kasę. Z nasion tylko flax i wheat i nic więcej.
Wiosna zaczyna się 15.

O pinatę się nie martwię. Już nie tak bardzo dużo zostało, a mamy jeszcze 5 dni, w tym 1 weekend.
wątek zamknięty
Czyli obsadzać tym wszystkie pola?
wątek zamknięty
Ja jak zaczynalam zbierac zrobilam blad i posadzilam duuzo marchewek, jablka i rzepy - jablka sie tanio sprzedaly, rzepy maja drogie zadzonki i w sumie tez duzego zarobku na tym nie zgarnelam. Potem zmadrzalam i posadzilam wheat 2x w ciagu jednej wiosny, pozniej znowu 2 x w ciagu jednej wiosny i tak uzbieralam nawet sporo ponad, bo okolo 113000. Swoja droga musze przyznac,ze tez dzielnie przerabialam bobki na manure itd. - a poczatku o wiele bardziej intensywnie no i w trakcie zimy, a jak mialam obsiane pola to juz jednak nieco mniej 😉
wątek zamknięty
Ja ciagle szukam Veta, non stop. Moze ktos chetny?  🤣

Poszukuje fertility wand - wymienie sie na co chcecie,jesli mam 🙂
wątek zamknięty
z ta Pinata to jakaś ściema... patrze na licznik przed kliknieciem, klikam, a po moim kliknieciu zamiast sie zwiekszyc to maleje o pare tysiecy czasem!!! dzisiaj jest mnie niz wczoraj.... albo ja głupek jestem albo to jakaś ściema..:|
wątek zamknięty
Czyli obsadzać tym wszystkie pola?

Jeśli masz EC z końmi to możesz 1 pole przeznaczyć na marchewki (chyba że masz zapas), a resztę na flax i wheat. Najlepiej nie mieć na początku jabłek, bo szkoda 1 pola z 5 na coś, co rośnie miesiąc.

Turnipy są fajne, bo rosną najkrócej ze wszystkiego, więc można mieć najwięcej zbiorów w ciągu roku. Tylko że nasiona są strasznie drogie ;/

Breva - bo to jest odliczanie w dół. Na końcu ma być 0  😁
wątek zamknięty
No właśnie jabłka mam. i 3 pola teraz leżą mi odłogiem.

Muszę poczekać na wiosnę i mam do wykorzystania ziarna flaxa i oatsów.
wątek zamknięty
deidre -  😵 😵 😵 😡 czyli jednak debil jestem 🤬
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.