Forum konie »

kącik skoków

Harry Charles wycofał się z finału.
Znajdę gdzieś listy startowe? Obejrzałam wszystkich, których chciałam (Ilex! 😍😉, nie mogę wyklikać w których minutach jechała Tajka...

Moon, ona jechała zaraz po Maxie więc sama końcówka
xxagaxx, o, dzięki!
lusia722, o nie to muszę zmienić typy na medal 🤣

ja obstawiam Kukuka, nie wiem czemu ale tak czuję 🙂
A w finale jest rozgrywka?
Perlica, niby jest, ale nie wiem czy dla zerowych czy tylko przy jednakowym czasie.
mindgame, raczej dla 0 chyba?
Ciekawe, narazie na 4 konie to dwa miały zwykłe zwędzidła.
Jakie siodło ma Ben?
Mnóstwo jeżdzców ma Flex ony.

Obstawiam Pessoa,Laurę .
3 nie wiem, niech to będzie ktoś nie liczony ;-) może Armitage? ale to nie możliwe, więc pewnie Francuz na tej kobyle kasztanie.

Edit : bu USA zrzutka na ostaniej
Ja obstawiam Eckermanna w pierwszej trzy i może Fuchsa, jak jego koń znowu da radę się wyginać jak wczoraj.

Pierwsza i ostatnia przeszkoda to ich zmory póki co.
Już mi Laura odpadła więc:
Pessoa i Francuz
Perlica, no zero, albo 0 i jak taki sam czas, ale nie wiem. Nie chcę wprowadzać w błąd. Na pewno jest jedno nawrotowy z możliwą rozgrywką.
Jeżeli będzie jakieś zero.😅
Jest! Pierwszy na czysto Christian Kukuk.
Kukuk na zero! Ciary jak Checker skacze! 😱😍
Moon, trudny to koń, bo kopie w te przeszkody i może sam sobie zrzucić, ale siły ma w opór. On też ma zwykłe wędzidło i to chyba jakaś gumę.
Maikel na 0, chociaż łatwo nie było. Kon mu parę razy tak wysadził, że nawet jego lekko wyrzuciło z siodła.
Perlica, umówmy się, żeby skakać tak trudne parkury 165cm, to te konie nie mogą być "grzeczne i łatwe" no muszą być trochę "szalone"... 😁 😜
mindgame taki sam czas zdarza się turbo rzadko i nie ma wtedy rozgrywki tylko miejsce ex aequo
ouuuua, gleba na wodzie. tego się nie spodziewałam w finale 😅
Oj, Meksykanin się prawie wykąpał. Oni jechali drużynowo też, czy on rowu jeszcze na igrzyskach nie jechał?
flygirl, jechał wczoraj chociażby, skoro jest w finale 😁
flygirl, nie jechali

Pessoa rezygnacja ... buuu
A wczoraj był row? Ja mam jakieś chyba zaniki pamięci.😅

Pessoa zrezygnował.
flygirl, był, ale ten jest dziwny,bo ma jakby wysepkę przy początku?
jezu do kibicowania mi prawie nie został nikt... no nic czekam na Ermitage
Moon, co innego być szalonym, a co innego kopać w przeszkody, straszliwie frustrująca cecha, szczególnie na rozgrywkę,jak Cię pozbawi medalu...
Ermitage dwie zrzutki. 😭 Ale niezmiennie to jak jedzie Gilles, to jest niesamowite, taki spokój i lekkość.
flygirl, wiedziałam że on nie przejdzie na czysto, a te zrzutki takie bez sensu.
Mega wąski na przodzie jest ten ogier, wcześniej tego nie zauważyłam nie wiem czemu.
No on nie wygląda jak typowy ogier, ale mi się podoba właśnie taki zgrabny, w długich wąskich liniach. Na aukcji w Lier, jak teraz byłam na zawodach byl na aukcji źrebak po nim, w dodatku ciemny kasztan, moje marzenie. Na szczęście musiałam jechać do domu w ten dzień.😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się