Forum konie »

kącik skoków

to i ja sie pochwale swoim wariatem z dzis 😁
margaritka w sumie do prawie każdej przeszkody ciut za blisko, ale i tak super 😅 Fajny materiał 🍴
eterowa wlasnie o to chodzilo.  po dalekich odskokach nakreca sie, rozciaga i ciezko mi go okielznac  😜 do tego po prostu lepiej skacze z bliska  😁
margaritka ja jestem w szoku jaki ty zrobiłaś postęp! Widziałam Cię na żywo jeszcze na twojej kobyłce, w Mikołajewie 2 lata temu. To jest niesamowity skok naprzód! No i masz furkę fajną do pracy  😉 Gratulacje!  :kwiatek:
margaritka ja jestem w szoku jaki ty zrobiłaś postęp!

Skoro to tak to również gratuluję, trenerowi także! 👍
salto piccolo  :kwiatek: wtedy to byly inne czasy  😁 jazda bez trenera, ze srednimi warunkami do pracy, z koniem ktoremu sie nie zawsze chcialo  😁 😁
margaritka znam wielu, którzy dostali takie warunki a nadal nic nie zrobili ze sobą  😉 Szacunek!  👍
Dziewczyny, jest gdzieś lista zgłoszonych zawodników na Torwar? Coś nie mogę znaleźć 🙁
Arimona, tu są listy zgłoszonych: http://www.cavaliada-warszawa.pl/pl/dla_zawodnikow/skoki/
Merci! 🙂😉))
Kogo spotkam w Sopocie w następny weekend na zawodach ?
My planujemy pierwszy start w sezonie. Już mam stresik 😉
A co jedziesz? My MR. 

Będzie ktoś z aparatem?
Wizja, ja będę rano w sobotę, jedziemy regionalki.
Ja P i MR ( tak sie teraz 120 nazywa chyba tak ? ).  Kurde nie startowałam od września. Może byc ciekawie 😉
Wizja czyli Startujesz w regionalnych i ogólnopolskich?
Dokładnie tak.

BTW margaritka, bardzo fajny filmik. Jakie macie plany na ten rok ?
Ja muszę trochę postartowac i gdzieś na otwartych próbujemy jechać 130 🙂
A wpisowe płaciłas i za regionalne i ogólnopolskie?
Plan jest taki żeby zrobić 2klase (jestem w trakcie😉) i Zacząć 130 śmigać. A koń najprawdopodobniej scpmk 7latki pójdzie😉
A wiesz co, nawet nie wiem, bo to nie ja zalatwialam. Nie wiem jakie zwyczaje w Sopocie są.

Ja zrobiłam już w zeszłym roku II, tylko potem miałam przymusowa przerwę. Ile Ci jeszcze oczek brakuje ?
Jak jedzie ogólnopolskie to płaci wpisowe tylko ogólnopolskie nawet jeśli startuje również w regionalkach. Oczwiście jeśli tu mowa o jednym koniu. Tak zawsze było  😉
salto piccolo, nie zawsze. W zeszłym roku np. w BB płaciło się podwójne wpisowe, za regionalki i za ogólnopolskie.
anai żartujesz? Ależ zdzierstwo  😵 Na wszystkich ogólnopolskich zawodach, na ktorych bywałam (Mazowsze, Małopolska, Śląsk,  Podlaskie, Warmińsko-Mazurskie, Łódzkie, Świętokrzyskie, Wielkopolskie) nie zdzierali wpisowych dwa razy. To jakaś kompletna porażka  😵
salto piccolo, spytaj Klami 😉 Najdroższe zawody ever. A znając hipodrom, to można także  spodziewać się podwójnego wpisowego (tym bardziej, że jest osobny panel zgłoszeniowy na ZO i ZR w Sopocie).
anai w głowie mi się to nie mieści  😲
No niestety to coraz częstsze zjawisko...
Też chciałam jechać P i N, dwa dni, ale jak zobaczyłam ceny za boks, wpisowe i startowe, to odpuściłam. W tym momencie nie mam kasy na taki wybryk finansowy 🙂
Najdroższe zawody ever są chyba w Lesznie  🙄
a w jakich godzinach pracuje biuro hipo? wie ktos? myslalam, ze trzeba dwa razy zaplacic jak 110 i 120 chce jechac. zadzownilabym i zapytala ale nie odbieraja
margaritka, biuro chyba tylko do 15 albo 15.30 czynne. Coś takiego.

My dziś poskakaliśmy, ale nie było dobrze. Wiosenne przesilenie 🙂 Koń jakoś się do ziemi kleił. Brak dynamiki. Ale załapałam się przypadkiem na kilka zdjęć (warto mieć aparat w bagażniku 😉).

Najdroższe zawody ever są chyba w Lesznie  🙄

Niekoniecznie, ostatnio trochę pozmieniali ceny i wychodzą całkiem korzystnie
anai ciągle ten lewy stojak 😉 
a u nas ciągle prawy 😀  takie mam dwie ostatnie foteczki.
powoli znów zaczynamy podskakiwać. Liczę na to, ze w sezone otwartym uda się coś pojechać, odpukać narazie koń jest zdyscyplinowany, chyba odstawienie trenera z którym skakałam i ktory mi go objeżdżał wychodzi na dobre.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się