Forum konie »

kącik skoków

Ponia super! 😅
Ponieważ oddajesz rękę "po grzywie" to znaczy, że tak można, a ja też tak oddaję 😁
tyskakonik, tak mnie nauczyli :-) czy dobrze, można dyskutować ale ryżyk jeszcze chce skakać😉
anai off,ale jakiej firmy masz frak?
Ma ktoś może zdjecia z ostatnich zawodów w Sopocie?
Karmelita, jakbyś się dowiedziała, że ktoś robił, daj znać.  Ja nie znalazłam nic z Sopotu.
Ja też nie, ale z drugiej strony widziałam kilka osób z aparatami 😉
Karmelita- zaprosisz mnie to będziesz miała zdjęcia Justynki🙂 gratuluję wyników Twoich i Nali🙂
Jestes zawsze mile widziana przeciez! 🙂
Tak z innej beczki.  Czy CSJ Biały Bór będzie w tym roku organizował jakieś zawody?  Ivh strona zatrzymała się na zeszłym roku,  nie mogę ich też znaleźć w kalendarzu.
Ile razy trzeba przejechać N na czysto żeby dostać II klasę? :kwiatek:
tyska 8 w 1 sezonie
somebody, ooo dziękuję, jest to bardzo wykonalne! 😉 Bo słyszałam różne wersje 😁
Kto jedzie na nastepny Sopot (1-2 lutego)?  👀
Jeszcze jedno pytanko 😀
Kojarzy ktoś chyba kasztanowatą klacz od Rodrigo Pessoa, na której startował konkursy 160? Miała fatalną technikę i wiszące nogi przez co skakała pół metra nad przeszkodami i była ogromnie waleczna 😉 Ktoś kojarzy jej imię albo ma link do jakiegoś filmiku? :kwiatek:
Ten koń nazywał się Tomboy 😉
a dokładniej Loro Piana Tomboy  😉

Edit: swoją drogą, że mu się tak chciało walić pół metra górą żeby wiszący przód się zmieścił
Dziękuje bardzo :kwiatek: To się nazywa serce do skoków! 👍
anai, z tego co wiem Coval wycofał sie z organizowania zawodów w tym roku 🙁
Angeel, może my z ryżykiem 😉
Karmelita, a jednak. A myślałam, że to tylko plotki 🙁 Szkoda. Dzięki!
Angeel Pewnie od nas jakaś reprezentacja 😉, ale jeszcze nie wiem dokładnie które konie.
Na pewno będziemy na ogólnopolskich (14-16 luty) i CSI2*(21-23 luty).

No niestety Biały Bór w tym sezonie postawił na modernizację ośrodka, ale za to w kalendarzu pojawił cykl zawodów Baltica Tour.
Fotki z Sopotu: 1dzień. Widziałam zdjęcia Poni i Ktosi 🙂 Chyba będą też z drugiego dnia za jakiś czas.
To ja się tak nieśmiało pokażę z dzisiaj, jak nam się dobrze skakało... W końcu się chyba zaczęliśmy dogadywać. Napatrzę się na zdjęcia Poni, Ktosiny i innych z wagonów, i chyba mi od tego w głowie się układa 😁

lusia - z tym, ze Baltica to CsI. Szkoda BB. Takie fajne podłoże...
Lov, słabo się ogląda przez te 'ozdobniki'. :/
Zuzu., właśnie próbuje rozpracować swoje programy do sklejania filmów, każdy podkłada takie badziewia, też mnie to wkurza 👿 A na Windowsie 8 głupiego Movie Makera nie ma..

Ale co do tematu, sezon dzisiaj rozpoczęty, dwa razy na zero i chyba mój pierwszy parkur, kiedy mogłam się dogadać z koniem 😉
A na Windowsie 8 głupiego Movie Makera nie ma..

🚫 mam windowsa 8 i movie makera też 🙂
Wystarczy sobie ściągnąć, ale nie przez windowsa, a normalnie przez internet 🙂

No niestety Biały Bór w tym sezonie postawił na modernizację ośrodka, ale za to w kalendarzu pojawił cykl zawodów Baltica Tour.

Jaka modernizacja.... raczej totalna klapa!
No ja słyszałam, że pieniążki się skończyły.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się