Tak z innej beczki. Czy CSJ Biały Bór będzie w tym roku organizował jakieś zawody? Ivh strona zatrzymała się na zeszłym roku, nie mogę ich też znaleźć w kalendarzu.
Jeszcze jedno pytanko 😀 Kojarzy ktoś chyba kasztanowatą klacz od Rodrigo Pessoa, na której startował konkursy 160? Miała fatalną technikę i wiszące nogi przez co skakała pół metra nad przeszkodami i była ogromnie waleczna 😉 Ktoś kojarzy jej imię albo ma link do jakiegoś filmiku? :kwiatek:
Angeel Pewnie od nas jakaś reprezentacja 😉, ale jeszcze nie wiem dokładnie które konie. Na pewno będziemy na ogólnopolskich (14-16 luty) i CSI2*(21-23 luty).
No niestety Biały Bór w tym sezonie postawił na modernizację ośrodka, ale za to w kalendarzu pojawił cykl zawodów Baltica Tour.
To ja się tak nieśmiało pokażę z dzisiaj, jak nam się dobrze skakało... W końcu się chyba zaczęliśmy dogadywać. Napatrzę się na zdjęcia Poni, Ktosiny i innych z wagonów, i chyba mi od tego w głowie się układa 😁
Zuzu., właśnie próbuje rozpracować swoje programy do sklejania filmów, każdy podkłada takie badziewia, też mnie to wkurza 👿 A na Windowsie 8 głupiego Movie Makera nie ma..
Ale co do tematu, sezon dzisiaj rozpoczęty, dwa razy na zero i chyba mój pierwszy parkur, kiedy mogłam się dogadać z koniem 😉