Vanilka, co tam indywidualnie 🙂 Przecież to sensacja jest - Germany bez medalu. Nie byłam pewna ile drużyn jedzie, w wynikach nie zaznaczyli żadnego Q do drugiego nawrotu. A zupełnie zabawnie będzie, jeśli Arabia Saudyjska będzie miała złoto a Brytyjczycy - nie. Zespołowo - to sensacyjne igrzyska 😜 Także w tym, że po 3x4 pkt nie dało prawa do startu w drugim nawrocie. edit: jeszcze niedawno po przejeździe w PN z 4 były wiwaty ekipy, a dziś - żałoba narodowa na twarzach 😕
Taaa Saudyjczycy robili zadyme, żeby skrócić swoje kary za doping no i jak widać walka szła o coś więcej niż o przysłowiową pietruszkę. Szkoda mi Niemców 🙁 Francuzów zresztą też. Szok !
Nie wiem,czy wybrałam dobry wątek,ale chciałam zapytać w jaki sposób wyrabia się licencję zawodnika?Mam brązową odznakę,jestem zrzeszona w klubie.Dowiedziałam się,że do startów potrzebna jest mi jeszcze licencja zawodnika.Mógłby mi ktoś powiedzieć,na czym to polega?
kuzwa jaki trudny jest ten parkur. duzo przeszkod wyglada jak "jokery", z jednym lub dwoma dragami u gory najazd na duzy row po luku i za chwile ladowanie znowu na luk albo te mniejsze rowki, jeden wysuniety do przodu, nastepny do tylu szacun dla nich