Bocian? (koń go trochę zasłania, ale widać). A joker w Bierzewicach wyglądał następująco: odkosy od "muru", szeroki niebieski liverpool, wielobarwny drążek tuz nad, i drugi na 130 😲
Halo domyśliłam się że bociek to bocian 🤔wirek: Tylko nie widziałam go nigdzie na focie-dopiero teraz widzę 😂 Co to za badziewna ozdoba 😀 szkoda że krasnala nie ustawili 😵
Bocian? (koń go trochę zasłania, ale widać). A joker w Bierzewicach wyglądał następująco: odkosy od "muru", szeroki niebieski liverpool, wielobarwny drążek tuz nad, i drugi na 130 😲
a kto do Warki 22-24? 😉 ja jednak nie, za daleko na nasze plany obecne...i kolejne dni urlopu,a tydzień później znów urlop i za 2 tygodnie znów -to by było dla mojego szefostwa za dużo 😀iabeł:
ale za to Toruń w terminie Robsonów i oczywiście Zagórów 😅
zawody w Święciechowej 🤣 🤣 🤣 - zapraszam wszystkich chętnych , wygrać moze kazdy 🤣 w tamtym roku P wygrał jeżdziec z najlepszym czasem ... tylko jakoś tak dziwnie sędziwie nie zauważyli że czas był super bo pan nie skoczył przeszkody nr. 4 , po prostu za daleko mu do niej było , no ale to taki mały pikuś 😤
Święciechowa odmienia się inaczej. jak już to zawody w Święciechowie. sędzia inny niż w zeszłym roku. głupie komentarze sobie daruj blucha... o ile pamiętam takich błędów w konkursach L, P i N nie było...
akurat komentarz nie jest głupi tylko prawdziwy , nie tylko my ( czyli ja i córka która tam startowała ) to zauważyłyśmy , bo na rozprężalni kilka innych osób też to komentowało , gdyby nie wyłamanie kobyły na parkurze to nie zostawiłabym tego tak , ale mi to juz ,,zwisało,, a inni chyba nie mieli odwagi lub podeszli do tego jak ja , jeśli w tym roku będzie inna obsada sędziowska to tylko się chwali 🙂 byleby zwracali uwagę na parcur a nie zajmowali się innymi pierdołami . a co do j. polskiego to specem nie jestem ale bynajmniej jeżeli nazwa jest Święciechowa to napewno zawody nie są w Święciechowie .
[quote author=D+A link=topic=18.msg1066155#msg1066155 date=1310138748] Jeszcze nigdzie😉 Przed chwilą dzwoniłam się dowiedzieć: jest zgłoszonych 150 koni. L zaczyna się ok. 12, P ok. 15.30, N ok.17.30 [/quote]
No masakra:/ jak sobie policzyłam to ze stajni wyjadę o 10 a wrócę o 20:/ Specjalnie wybrałam Warkę, bo myślałam, że mniej koni będzie niż w Serocku. Jedyny plus to, że pewnie podłoże będzie lepsze po tych tygodniowych ulewach.
[quote author=D+A link=topic=18.msg1066392#msg1066392 date=1310154864] No masakra:/ jak sobie policzyłam to ze stajni wyjadę o 10 a wrócę o 20:/ Specjalnie wybrałam Warkę, bo myślałam, że mniej koni będzie niż w Serocku. Jedyny plus to, że pewnie podłoże będzie lepsze po tych tygodniowych ulewach. [/quote]