Forum konie »

kącik skoków

że się tak zapytam: Forta co to jest bociek?  🤔
Bocian? (koń go trochę zasłania, ale widać).
A joker w Bierzewicach wyglądał następująco: odkosy od "muru", szeroki niebieski liverpool, wielobarwny drążek tuz nad, i drugi na 130  😲
Halo domyśliłam się że bociek to bocian 🤔wirek:
Tylko nie widziałam go nigdzie na focie-dopiero teraz widzę 😂
Co to za badziewna ozdoba 😀 szkoda że krasnala nie ustawili 😵
Fajnie  💃 Jestem w grupie z juniorami, nie mam szans  😂

nie to żeby jeden z juniorów miał lepsze miejsce od Ciebie  😉
Bocian? (koń go trochę zasłania, ale widać).
A joker w Bierzewicach wyglądał następująco: odkosy od "muru", szeroki niebieski liverpool, wielobarwny drążek tuz nad, i drugi na 130  😲

Na fotce go widac  😉
Ha! jest fotka, brawo! (światło już było za słabe 🙁, żeby zdjęcia z przejazdów robić - marnie by wyszły 🙁 a szkoda)
30-go zawody u Robsonow  💃 Kto sie wybiera  👀
a kto do Warki 22-24? 😉
No ale nikt do Galin??? 🙁
gdzie znajde kalendarz imprez na dolny slask?  :kwiatek:
Google nie gryzie... Jestem z Podkarpacia, a mimo wszystko w 10 sekund znalazłam kalendarz a stronie Dolnośląskiego Związku Jeździeckiego  😉

http://www.dzj.wroclaw.pl/index.php/component/option,com_eventlist/Itemid,2/
A ktoś wybiera się do naszego Ośrodka Jeździeckiego w Święciechowie? W niedziele mamy towarzyskie.
Zawody skokowe w aro sa w propozycjach ZRA..i nie zle sobie krzycza za start  🙄
a kto do Warki 22-24? 😉
ja jednak nie, za daleko na nasze plany obecne...i  kolejne dni urlopu,a tydzień później znów urlop i za 2 tygodnie znów -to by było dla mojego szefostwa za dużo  😀iabeł:

ale za to Toruń w terminie Robsonów i oczywiście Zagórów  😅
zawody w Święciechowej  🤣  🤣 🤣 - zapraszam wszystkich chętnych , wygrać moze kazdy  🤣
w tamtym roku P wygrał jeżdziec z najlepszym czasem ... tylko jakoś tak dziwnie sędziwie nie zauważyli że czas był super bo pan nie skoczył przeszkody nr. 4 , po prostu za daleko mu do niej było , no ale to taki mały pikuś  😤
Święciechowa odmienia się inaczej. jak już to zawody w Święciechowie. sędzia inny niż w zeszłym roku. głupie komentarze sobie daruj blucha... o ile pamiętam takich błędów w konkursach L, P i N nie było...
akurat komentarz nie jest głupi tylko prawdziwy , nie tylko my ( czyli ja i córka która tam startowała ) to zauważyłyśmy , bo na rozprężalni kilka innych osób też to komentowało ,  gdyby nie wyłamanie kobyły na parkurze to nie zostawiłabym tego tak , ale mi to juz ,,zwisało,, a inni chyba nie mieli odwagi lub podeszli do tego jak ja , jeśli w tym roku będzie inna obsada sędziowska to tylko się chwali 🙂 byleby zwracali uwagę na parcur a nie zajmowali się innymi pierdołami .
a co do j. polskiego to specem nie jestem ale bynajmniej jeżeli nazwa jest Święciechowa to napewno zawody nie są w Święciechowie .
gdzie mogę znaleźć godziny rozpoczęcia jutrzejszych konkursów w Warce?
Jeszcze nigdzie😉 Przed chwilą dzwoniłam się dowiedzieć: jest zgłoszonych 150 koni. L zaczyna się ok. 12, P ok. 15.30, N ok.17.30
D+A dzięki :kwiatek:
[quote author=D+A link=topic=18.msg1066155#msg1066155 date=1310138748]
Jeszcze nigdzie😉 Przed chwilą dzwoniłam się dowiedzieć: jest zgłoszonych 150 koni. L zaczyna się ok. 12, P ok. 15.30, N ok.17.30
[/quote]

sporo  🤔
No masakra:/ jak sobie policzyłam to ze stajni wyjadę o 10 a wrócę o 20:/ Specjalnie wybrałam Warkę, bo myślałam, że mniej koni będzie niż w Serocku. Jedyny plus to, że pewnie podłoże będzie lepsze po tych tygodniowych ulewach.
Czy wiecie jaki to koń miał upadek pod zawodniczką podczas próby bicia rekordu Polski w Gałkowie?
Carlon i Marta Hejger
[quote author=D+A link=topic=18.msg1066392#msg1066392 date=1310154864]
No masakra:/ jak sobie policzyłam to ze stajni wyjadę o 10 a wrócę o 20:/ Specjalnie wybrałam Warkę, bo myślałam, że mniej koni będzie niż w Serocku. Jedyny plus to, że pewnie podłoże będzie lepsze po tych tygodniowych ulewach.
[/quote]

Podloze bez porownania lepsze.
Niestety konia uśpili.
Okropne to.....
Mloda w Serocku, za tydzien aromer
Jak było w Serocku?
Ja z Warki dopiero 1,5 h temu wróciłam. Cały dzień na słońcu, mózg mi się już przegrzał;p
Mloda miala stope w rozgrywce, ale to jej pierwsze L wiec jestesmy bardzo zadowoleni.

Ja w P w rozgrywce mialam zrzutke na ostatniej przeszkodzie  😵

W N eliminacja  🙁  🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się