Forum konie »

kącik skoków

Ktoś nie jesteś ani troche nudna  😉 Uwielbiam Waszą parę  😍 i zazdroszcze- też chciałabym zdawać na takim koniu  😎
Dramka również gratuluje  😉
Dramka gratulacje!
Jak to jedyna byś była czysta? Takie trudne parkury stały?
baffinka, zdawanie na "takim" koniu też bywa kłopotliwe - wczoraj Integro praktycznie ani razu się nie odbił,lekceważył te przeszkody i przegalopowywał po nich....koleżance koń się popsuł (kowal się nie popisał),ciężko pracowała przed tą odznaką ,więc stwierdzilismy,że nie ma co dziewczyny zostawiać na lodzie,więc udostępniłam jej konia 😉

a Integro ma już na koncie kilka brazów,ze 3 srebra i jedną licencję pod "obcymi", pode mna "tylko" i w zeszłym i w obecnym roku II w skokach 😉 taki konik do zadań specjalnych 🙂

Dramka - chwal się ,to Twoja chwila sławy - zdjęcia,z konkursów no i dekoracji przede wszystkim!!!
Ktoś Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza  😀

Forta Nie pamiętam nazwiska  😡 ale na podium staneły 3 dziewczyny  😅

Pierwszy 2 dni od rano było słoneczko i jechało mi się super bez podków. Ale dzisiaj niestety w zakrętach i przy odbiciach ślizgałyśmy się.  🤔
Ktoś Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza  😀

Forta Nie pamiętam nazwiska  😡 ale na podium staneły 3 dziewczyny  😅

Dramka nie ładnie nie pamiętać 🤬 😉 Myślę, że mogę się ujawnić. W tym roku wreszcie udało mi się stanąć na podium MWiM i to najwyższym 🙂. Ciągle ciężko mi w to uwierzyć. Ale to pewnie dlatego, że to były ostatnie zawody na mojej klaczy. Zrobiła mi pożegnalny prezent...
Dramka raz jeszcze gratulacje! Walka była ostra do końca 🙂
Ponowne gratulacje  :kwiatek:

Dlaczego ostatnie??  🙁
Dramka i Marianna - wielkie gratulacje !

Ktoś - jak teraz wstawiasz zdjęcia z N-ek to takie dziecinnie proste się wydają po waszych występie w Bingo  😎
Dramka, Marianna, gratulacje  😅 🏇 teraz czekamy na zdjęcia 😉

Ze Złociszem startowaliśmy w weekend w sopocie, mieliśmy przepiękną pogodę , w sobotę pozwolili nam jeździć bez fraków 🙂
W sobote zajeliśmy 4mce w N, i 1 C, oba czyste przejazdy 🙂 a w niedzielę 3 w N, i 3 w C z jedną zrzutką.

Ponia, Twój Złocisz jest przecudowny i bardzo utalentowany. Uwielbiam Twojego konia, gratulacje!  😍
apropo MWiM:  dodam jeszcze że 2-gie (Dan II) i 3-cie miejsce (Dramka) to konie od tej samej matki (Drama)

Walka była naprawdę ostra, w obliczu tego co się stało jęk Dramki  na parkurze po ogłoszeniu że jedzie w rozgrywce był znamienny  😉 No ale brązowy medal tez piechota nie chodzi jak to się mówi
Nie chciałam jechać tej rozgrywki  😵

Gdyby nie mój głupi błąd w pierwszym nawrocie by nie było rozgrywki  👿
Łał, Dramka, gratuluję  😅 To chyba jeden z większych sukcesów?

No właśnie, nigdzie nie ma wyników... 🤔

Dawaj jakieś foty  🏇
Ponka ah chcialabym tak chciala 😉 brawo 😅
Dramka gratki i fotki prosimy.

Edit:
Bingo znalazlam 😉
http://www.zabookuj.eu/www/pl/sport/zawody-regionalne-w-otominie.html
Happiowa Mój pierwszy medal  😀

Dzieki dziewczyny  :kwiatek:
no ja też jeden mam :P

Mam pytanie, orientujecie się może, czy w przeciągu miesiąca odbędą się w Kuźni zawody Ogólnopolskie KiMK w skokach? coś mi się o uszy obiło, ale nie widzę nigdzie żadnych info... 😵
Zastanawiam się czy lepszy ten żar co był w Serocku czy pogoda teraz  🤔
Zdecydowanie żar, teraz ja odpadam, 😵, jak dla mnie za zimno.
a ja jednak wolę wrześniową pogodę🙂 może nie do konca taką jak w tej chwili gdy jest mokro i zimno, ale jeszcze jakis tydzien temu bylo idealnie🙂
W miniony weekend było super  😎

Ja dzisiaj naciągnełam kalesony  🤔
Dokładnie🙂 Ja byłam 8-26 na kursie instruktorskim i pogoda wtedy była super, aż się nie chciało wierzyć, że to już wrzesień, bo momentmi pogoda była wakacyjna, a dzisiaj? a dzisiaj to właśnie przydałoby się zbierać i jechać do stajni, a za oknem ziimno.
Masakra, dzisiaj po stajni chodziłam w trzech bluzach, kurtce, a do tego rajstopy miałam. Palce (u stóp i u rąk) mi odmarzały. Zdecydowanie wolę żar.. 🤔
Dramka, teraz jak oglądam zdjęcia, to tego żaru w ogóle nie czuć i można go zbagatelizować. Ale tego dnia był istny koszmar!
Marianna-moje prze, przeogromne gratulacje 🙂 Strasznie sie ciesze 😉
Dramka-rowniez gratuluje 😀
a oto i nasze bohaterki z pucharami

Już wyżej reke unieść nie mogłam  😵 widać nie umiałam się zachować  😂

Elape  :kwiatek:
raju dzbanki dostałyście 😁
Lepiej dzbanki, niż plastikową tandetę. 😉
Noo  😁
UWAGA! Głupie pytanie 😂 Który z braci Tyszków nosi okulary?  😁 Z którymś dzisiaj rozmawiałam pod dziekanatem na uczelni (obaj są na II roku zootechniki) i nie miał okularów 😁 Nigdy nie wiem który jest który  😂

Swoją drogą we środę obaj doprowadzili na egzaminie babkę z chemii do łez ze śmiechu  😂
Lepiej dzbanki, niż plastikową tandetę. 😉

Będzie w czym kwiaty trzymać  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się