forta bardzo mi się podobają te podskoczki :kwiatek: kowusiasta fajny przejazd. Czy tam ktoś jeździ po parkurze w twoim przejeździe? Czy tak można? Bo u nas sędzia ukarał mnie 50 zł za to że wjechałam na parkur!!! jak już osoba kończyła przejazd ! oczywiście nie zapłaciłam 😎
anetakajper ja nigdy nie spotkałam się z tym, żeby sędzia zakazał wjazdu na parkur wcześniej, jedyne co to karali za to jak ktoś przeszkodził osobie startującej. A przy dużej ilości koni na zawodach nawet sędziowie nalegali by wcześniej wjeżdżać.
Czy ktoś się może orientuje czy są już propozycje do zawodów w Legionowie 21.08? Szukałam, ale albo mi na oczy padło albo jeszcze nie ma (choć już powinny się pojawić). Będą w ogóle te zawody, ktoś się wybiera?
Dziękuję. 🙂 Ja wjechałam jako 3-ci koń to wyprosili 😀. A przez moment było 5 koni to już nie zauważyli 😵 a jako, że jestem małą, słodką dziewczynką to wycykało mnie ok. 15 koni, bo były dwa parkury. W końcu stanęłam w poprzek wjazdu i już nie mieli jak przejechać :/ , bo nawet jak stałam normalnie i mówiłam, że teraz ja to mieli to gdzieśś...
[quote author=reinko link=topic=18.msg674049#msg674049 date=1281605025] Jesteś pewna? Szkoda...🙁 To zostaje tylko Kuźnia towarzyskie czy nic nie będzie w ten tydzień?
Jestem pewna. W tym samym terminie są MP 😉 [/quote]
Miałam jeszcze cień złudzeń 🙂 no trudno trzeba uderzyć do Kuźni.
Dzionka, szkoda bo chętnie bym popatrzyła na Dzionka w realu bo po fotkach patrząc od Ryni bardzo się zmienił To kto w sobotę będzie w Zielonkach? Forta? Brzask?
Dziewczyny Kuznia nie jest sprzedana (a przynajmniej jestem jeszcze jej pracownikiem sluchy takie mnie nie doszly), zawody faktycznie odwoluja ale powod jest inny.
Dzionka, szkoda bo chętnie bym popatrzyła na Dzionka w realu bo po fotkach patrząc od Ryni bardzo się zmienił To kto w sobotę będzie w Zielonkach? Forta? Brzask?
My będziemy chociaż nie jestem optymistycznie nastawiona..
majeczka, no niestety 🙁 Bardzo chciałam jechać, ale po pierwsze właśnie muszę mu dać odpocząć po Skibnie, a po drugie muszę zawieźć tych rodziców na Okęcie... Gdzieś na pewno pojedziemy we wrześniu 🙂
Dzionka, fajnie to zabrzmiało "tych rodziców" 😁 To dawać znać gdzie się będziecie wybierać, trzeba się gdzieś spotkać 🙂 Dramka czemu nie optymistycznie? Ja tam w zeszłym roku glebe zaliczyłam ale i tak lubię to miejsce 😉