Ej dziewczyny, właśnie mnie nasza karolcia uspokoiła na PW. Mój fryz i jego sprzęt właśnie znalazły nowy domek! Mogę nawet przyjechać wcześniej i go ze wsią oswoić, coby od razu od szoku kulturowego trupem nie padł.
PS. Lostak, to jak z tym przenoszeniem ośrodka? Karolcia napisała, że pole nie pod uprawę i ogródek ma, ale stajni jeszcze nie wybudowała. Myślisz, ze Twój da się do małopolskiego jakoś szybko przenieść?
A ja chcę bez roga, najlepiej taki punkowy ten kucyk z różową grzywą, a reszta to tak no... tęczowo, tak mienić się ma w słońcu.
moj sie tak mieni w sloncu, tylko grzywe to ma dluga, ale mozesz mu sciac na irokeza to bedzie punkowy. Nie ma roga, ale jak mi nie dasz worka jednorozcowych ruszofych marfeffek to w ogole nie mamy o czym gadac 🙄
piszecie tak szybko ze ja smiejac sie nie nadarzam odpisywac i klikac, bo mnie wyrzuca, ze znow ktos cos dopisal 😂
Ovca, a idz, nie znasz sie. Masz zle podpisane zdjecie. Tam jest napisane brazowy, a przeciez kazdy widzi, ze to ciemny dąb podpalany 😵 nie jestes profi. nie znasz sie.
agniecha930 - przykro mi, ale założycielka wątku ma pierwszeństwo, tym bardziej, że przecież nie można pozwolić by nam fryz do reszty na słońcu wyblakł. Miej litość 🙄
ninevet - jak zgłoszą się do Ciebie smutni panowie, to będziesz wiedziała, czemu są tacy smutni 👀
Hmm. Ja mam ewentualnie do oddania rOOshoFy, kucysiowy komplet, mogę dodać do pakietu do konia. W skład wchodzą: różowe pasemka do grzywy i ogona, różowe gumki do grzywy, różowy tusz do rzęs (dla konia ! nie kradnijcie tylko) no i różowy lakier do kopytek. Może być?
no przepraszam no ! Idę się sama ukarać, ban? ostrzeżenie? nie wiem jak bardzo przegięłam 😕 :kwiatek: Bawcie się dobrze, mnie już nie wypada 🤔
ban? ostrzezenie? 🙄 dziewczyno, w jakim ty swiecie zyjesz? musisz nam dac po koniu, wybiczowac sie marfeffkowym bacikiem na oczach lozy szydercow, pocalowac wrotka a potem przyczepic sobie na czolo plastikowy rog, usiasc na glownej czesci forum i kazdego wchodzacego informowac: "jestem jednorozcem" az nie uzbierasz tony ruszoffych jednorozcowych marfeffek.
honey - na brokatowym zelu... to nawet nie tylko grzywe mozesz 😎 ... ekhm.. stawiac 😎 😁 a wiesz, on ma taka wajche do produkowania zelu. brokatowego. o kolorze pearl 😁 tylko trzeba dobrze pociagnac 😀iabeł: przepraszam, juz nie demoralizuje mlodziezy
Hmm. Ja mam ewentualnie do oddania rOOshoFy, kucysiowy komplet, mogę dodać do pakietu do konia. W skład wchodzą: różowe pasemka do grzywy i ogona, różowe gumki do grzywy, różowy tusz do rzęs (dla konia ! nie kradnijcie tylko) no i różowy lakier do kopytek. Może być?
o, swietnie! ja chce, bedzie mi pasowal do mojego cc konissia od majeczki i jego rushoffych ochraniaczkow