Forum konie »

literatura końska

zembria priv
patkahm, czy moge prosic na maila?
Metoda mastersona czy ktoś ma tą publikację? Na ile jest ona czytelna i czy coś można z tego zastosować po samej lekturze?
espérer, ja mam i często korzystam. Napisana "dla śmiertelnika", dużo zdjęć.
espérer, też mam, polecam.
Cześć,
nazywam się Aleksandra Bróździńska i na co dzień pracuję jako lekarz weterynarii specjalizujący się w leczeniu koni. Dziś jednak zwracam się do Was nie tylko jako praktyk, ale również jako autorka książki stworzonej z myślą o wszystkich, którzy na co dzień opiekują się końmi lub po prostu darzą je pasją.

Niedawno ukazała się moja książka:
„Praktyczny przewodnik weterynaryjny dla opiekunów koni” – pozycja, która łączy rzetelną wiedzę medyczną z przystępnym, zrozumiałym językiem.

Na co dzień obserwuję, jak ogromne znaczenie ma edukacja właścicieli, jeźdźców i opiekunów w zapewnianiu koniom dobrostanu. Dlatego w książce poruszam m.in.:

podstawy żywienia i utrzymania koni,

profilaktykę zdrowotną,

postępowanie w stanach nagłych (ze schematami działania),

najczęstsze choroby przewlekłe
i wiele innych, praktycznych zagadnień.

Książkę można nabyć na stronie: www.abwetkonie.pl tam też można przeczytać darmowy fragment i zobaczyć spis treści! Na facebooku można mnie znaleźć jako "Praktyczny przewodnik weterynaryjny dla opiekunów koni", a na Instagramie jako @abwetkonie!

abwetkonie, Nabyłem - przydatne kompendium wiedzy.
abwetkonie zakupione
melehowicz, bardzo się cieszę, że się przydaje!

BUCK, mam nadzieję, że spełni oczekiwania 💪

abwetkonie, to jest taki idealny prezent na gwiazdkę w sumie dla młodych (i nie tylko) adeptów jeździectwa.
abwetkonie, też zakupione, dzięki za info! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się