O super, ze w koncu sa propozycje 🙂 Mam tylko pytanie jako poczatkujaca startujaca 😡-te podane w propozycjach programy to sa np te ktore moge znalezc na dressage.plz 2009? czy to sa te stare programy?bo z tego co pamietam to np P1 stary i nowy sa inne.z gory dziekuje za odpowiedz 😉
Myślę, że to będzie dobry temat na moje pytanie, jeśli nie to przepraszam🙂
Niedawno zaczęłam karierę na zawodach skokowych, jak do tej pory, były to zawody towarzyskie. Mam pytanie do was: Jakich dokumentów potrzebują do zarejestrowania siebie jako niezrzeszonego zawodnika i konia w WMZJ? I jakich pozostałych dokumentów ogólnie do startu w zawodach?
Podbijam, bo nie wiedziałam pod co to podciągnąc 🙂 Na prośbę kolezanki szukam propozycji zawodów klasy Open Business na 2012, bo w googlach nic mi nie wypluwa. Ktoś coś wie? Wiem, że nwoa edycja startuje bodajże od września, ale nigdzie nie mogę znaleźć propozycji..
O, dwie revoltowiczki zobaczę 🙂 będzie ktoś jeszcze jutro? a właściwie to dzisiaj rano w Golden Horse? ja niestety cały sezon "przespałam" i strasznie mi to ciąży, w niedzielę też nie staruje 🙁 ale jutro sobie "odbije" w budce sędziowskiej, więc strzeżcie się. hihihihi. 🏇 dajcie znać jak będziecie, że wy to wy, ciekawa jestem 🙂