Ja tez znalazłam swoje zdjęcia na stronie świata koni, bardzo fajne zawody a stajnia prześliczna! 😍 bardzo podobał mi sie też parkur od strony wizualnej.
a mi sie wydaje ze zawody sa 4 lipca i nie w kozienicach a w kozlowie k radomia 👀 ? munky ja chyba bede jechala z okolicy piaseczna i bede miala miejsce w przyczepie jak bys chciala 😀 tu link do kalendarza http://www.swiatkoni.pl/events-calendar/7-2009.html <- tu sa propozycje
4 lipca są w Kozłowie, a w pierwszy weekend sierpnia są w Kozienicach.
Iskrzaczek oczywiście, że w Kozłowie!!! 😉 A tak serio to zawody w tym ośrodku są raz w roku więc organizatorzy bardzo się starają, zawsze są ciekawe nagrody. No i to są niezbyt drogie zawody 🙂 Polecam 🙂
chyba nie ma zreszta w propozycjach jest mail po ktorym mi sie wydaje ze organizuje to jaroslaw platos a topo prostu jest jakis kawalek pola (cos jak w szczypiornie ? pod poznaniem co byl ten piknik) ale lepiej niech sie wypowie ktos kto jz tam starowal 😉 munky wakacje sa wiec do roboty 🤬 konia mozna odchudzic 😉
Stajnie w Kozłowie znam bardzo dobrze, na PW mogę wysłać fotki. I bynajmniej zawody nie są rozgrywane na "kawałku pola" tylko w normalnym ośrodku jeździeckim.
Ja mam takie pytanie... Nie wiedziałam gdzie to napisać, więc piszę tu...
Wybiera się ktoś jako widz, zawodnik, luzak, ktokolwiek na zawody skokowe w Warce 24-26lipca? Pytam się, gdyż chciałabym tam pojechać, popatrzeć, a jestem niezmotoryzowana aktualnie i nie za bardzo mogę się tam dostać... Czy jakaś dobra duszyczka mogła by mnie przygarnąć?
[quote author=ewuś link=topic=1742.msg282682#msg282682 date=1245788609] P.S. Forta widziałyśmy się w Aldragho, tylko Ty nie wiesz, że ja to ja 😉 [/quote]
Nie ma to jak refleks 😉 ale Ewuś czemu się nie ujawniłaś? 🤬
a ja mam takie pytanie czy w mazowieckim, łódzkim świętokrzyskim czy lubelskim są organizowane jakieś zawody w terminie 1-2.08??? W mazowieckim oprócz KJ Skarb Kozienice (których ma nie być) i Legii.