A widzieliście jaka oszałamiająca ilość ludzi zagłosowała?? Tak się zastanawiam kto z tych, którzy na Volcie siedzą kojarzy w ogóle kandydatów na modów 🙄
Tania, mnie jakoś Korsarza nie szkoda. Rozsiewał zamęt i bardzo negatywną atmosferę. Można poczytać w wątku o Aurelii. A ja aż od niego PW dostałam, bo odważyłam się jedno zdanie napisać 🤔 BTW, czy Korsarz i owy Patryk to nie jest jedna i ta sama osoba? Bo bardzo mają podobny styl.
Mimo wszystko proponuję darować sobie takie podśmiewywanie się, bo jak słusznie zauważono - Korsarz w chwili obecnej nie ma za bardzo możliwości odpowiedzi.Przepraszam za brak koloru, ale mam problem z kompem i ledwie w ogóle coś tu działa... :[ Pisałam jednak ze stanowiska moderatora 😉
Tania, mnie jakoś Korsarza nie szkoda. Rozsiewał zamęt i bardzo negatywną atmosferę. Można poczytać w wątku o Aurelii. A ja aż od niego PW dostałam, bo odważyłam się jedno zdanie napisać 🤔 BTW, czy Korsarz i owy Patryk to nie jest jedna i ta sama osoba? Bo bardzo mają podobny styl.
Popatrzcie sobie w link o volcie.I wyciągnijcie wnioski.Tęsknicie za takim piekłem? Korsarz ma zawieszenie- kto chce niech mu privy śle dowolne. To,czy to ,pod jego nieobecność będzie mu się obrywać- to też dowolność- kwestia osobistego wyboru-dbamy o poziom,czy idziemy wstecz. Dobranoc.
[quote author=Tania link=topic=1735.msg172092#msg172092 date=1234299217] Popatrzcie sobie w link o volcie.I wyciągnijcie wnioski.Tęsknicie za takim piekłem?
Zupełnie nie tęsknię, choć dziś sobie o nim mogłam przypomnieć. Koniec z mojej strony 🙂 [/quote] I :kwiatek:. I chyba spać pora? Do jutra.
Już nie podyskutujemy bo Korsarz zabrał swoje posty i poszedł do innej piaskownicy.. W sumie nie wiem czy to dobrze czy źle, mnie jego posty jakoś bardzo nie wkurzały, ale myślałam że zawalczy o swoje, poczeka do zdjęcia zawieszenia, a on się obraził jak dziecko.
[quote="Lotnaa"]czy Korsarz i owy Patryk to nie jest jedna i ta sama osoba?[/quote] Mi się wydaje, że to JEST ta sama osoba. Ten sam styl, akcje, sposób zachowania... Fakt, to nie są Wielkie Boje z Dawnych Lat, ale jednak. Imię na M można sobie wymyślić w każdym momencie. Mnie się czasem też zdarzało w jakichś podejrzanych wiadomościach w internecie albo podejrzanym ludziom przedstawiać innym imieniem.😉
a już po przeczytaniu tego oświadczenia o pw od 'malolat' to już w ogóle przekonana jestem, że to on, A jak nie on, to najzwyczajniej w świecie wzoruje się [?] na P.
PS. Treść 'oświadczenia' jest identyczna co kiedyś P. wstawił na swoim forum.
Tak czysto technicznie proszę o nieporuszanie tematu Korsarza, gdyż nie jest on już użytkownikiem tego forum i nieładnie jest rozmawiać o kims, kto nie ma prawa głosu 🙂