Jak ktoś chce warunków ekstremalnych to polecam stajnię p. Bek. Serio serio - po tej stajni wszędzie będzie już dobrze...🤣. Ale myślę, że to każdy musi sprawdzić na własnym tyłku, bo tego się opisać nie da. No ale warunki super, super - tylko ja bym konia nie zamknęła na 24 godziny dziennie w boksie, bez widoku nieba... Żeby nie było - 4 konie od nas stały tam i zwiewały jeszcze przed końcem opłaconego okresu...
podłoże jest dokładnie to samo co teraz na partynickiej hali, pod spodem warstwy tłucznia mocno ubitego +geowłóknina + pisaek kwarcowy ze skrawkami czegośtam 😉 super super jest 🙂
epk ja nie pamiętam dokładnie, coś 15 x 40?
teraz już nam niczego nie brakuje, bo w tym roku staneła też karuzela na 4 konie
a ja jeszcze nigdy nie byłam w tej słynnej dziuplnie 🙁 jezdziłam z P. Gosia za czasów Wojnarowic Ktoś wie gdzie teraz stoi Malwina z Doskokiem i co sie stało z Tatrą? 👀
Malwina zimuje na Hannie, a Tatra to juz nie pamietam, jej córka po Campari M stoi w Dziuplinie ale w innej stajni (nie u nas w sensie). A czasy Wojnarowic to jakieś 15 lat temu, to ile ty masz lat :PPPP
23 skonczyłam 1 listopada 😉 ale jezdziłam jako Juniorka na Kucyku P. Henia mówilismy na niego.. Henio... do tej pory nie wiem jak naprawde sie nazywał, a raczej nie pamietam 🙁 To było jak mialam 12-13 lat czyli jakies 10 lat temu, pamietam ze wynoslimismy sie z Wojnarowic i ja, El Cora z Ewą i Soraya jezdzona przez Darie poszłysmy do Samotworu wiec to juz koncówka Wojnarowic była
rtk Parisa wczoraj grzeczniutko stała - no naprawdę istny aniołek 😉 Nie martw się - smoleckie powietrze zawiera chyba jakieś relanium, bo wszystkie konie "spokojnieją" 😉 maxowa dziś akurat rano nie byłam - wieczorem mam skoki z your husband 😉
rtk Parisa wczoraj grzeczniutko stała - no naprawdę istny aniołek Nie martw się - smoleckie powietrze zawiera chyba jakieś relanium, bo wszystkie konie "spokojnieją" WKS-owskie powietrze ma też wysokie stężenie relanium 😀 wszystko się u nas wycisza, a większość cały dzień leży w boksach 😀
ooo uwielbiam przepływ informacji w naszym domu wink o tym właśnie chciałam napisać, ale nie wiedziałam, jak to ubrać w słowa 😡 darolga takie stężenie jak u Was to już wręcz narkomanią zalatuje 😂 😉
taggi - haha, a jak! Albo raczej bym powiedziała, że to nie relanium, ale etanol 🤣 duże stężenie etanolu utrzymuje się w powietrzu jeszcze po żołnierzach, o tak, dobra teoria 🤣 Jednego wałacha podejrzewaliśmy, że jara trawkę, wiecznie był przyćpany, oczy jak pięć złotych i takie tam miał różne schowki w boksie. Ale okazało się, że to jednak COPD, więc nadal stawiam na etanol, bo narko wszelakich u nas niet :P
23 skonczyłam 1 listopada 😉 ale jezdziłam jako Juniorka na Kucyku P. Henia mówilismy na niego.. Henio... do tej pory nie wiem jak naprawde sie nazywał, a raczej nie pamietam 🙁 To było jak mialam 12-13 lat czyli jakies 10 lat temu, pamietam ze wynoslimismy sie z Wojnarowic i ja, El Cora z Ewą i Soraya jezdzona przez Darie poszłysmy do Samotworu wiec to juz koncówka Wojnarowic była
pamiętam go! stał później (chyba później) na Partynicach jak zaczynałam tam jeździć! 🙂 no i sto lat Zairko 😉))
maxowa ja tez pamietam P.Gosie w Kobierzycach 🙂 to był klub mega sportowy, oprócz WKS-u i Partynic jedyny wtedy... , mamuty .. eh heheh
Wergeel dziekuje :kwiatek: Stał na pewno później na partynicach i jeżdził go chyba P. Machnik a potem jaka dziewczynka go kupiła zochwaciła🙁 chyba nawet stał jakis czas w dziuplinie albo gdzies tam gdzie stał Emerson xx, a potem sprzedali go do Skałki lub w okolice samotworu tyle wiem
Wergeeljeszcze takie podłoże na placu poproszę 😎 Mam nadzieję swoją drogą, ze uda mi się dopchać na waszą halę czasem jak się zrobi zimniej, bo teraz pewnie wszyscy będziecie tam śmigać ze zdwojona siłą 😉
A u nas w Wojnarowicach dzisiaj zostało wymienione podłoże na hali 🙂 więc będzie można śmigać do woli!!!!! 🙂😉) P.S. A w niedzielę przychodzi do pensjonatu Hollywood 🙂
"Dodik- ale to jest wnuk słynnego Hollywooda, nie on sam" no oczywiście!!!!!!! 🙂 we własnej osobie: Joe Hollywood Shine 🙂 🏇 i oczywiście stoi już miesiąc mój ulubieniec:AQH Arctletic Louis 😍
No proszę. Widzę, że Wojnarowice prosperują. Coraz więcej koni przyjeżdża, wśród nich również gwiazdy "czerwonego dywanu". 😎 Zawsze wiedziałam, że obiekt ma potencjał. 🙂