Forum konie »

Pensjonaty we Wrocławiu

ooo to niezle, haha, dobry zestaw.
Naprawdę, Elka w Kątnej??

A ja byłam dzisiaj w Smolcu(poznałam taggi wreszcie, wygłaskałam też Maxa maxowej i nawet wyżebrał ode mnie cukierka  😎 ). Zaskoczyło mnie, że tak tam spokojnie. I całkiem spora ta hala, ciekawa jestem natomiast czy się zimą nei kurzy?
Ale właściciel mógłby zadbać bardziej o porządek na terenie ośrodka.

tak, sprawdzona informacja.
Branka ja się też cieszę, że wreszcie się poznałyśmy🙂 Dzięki jeszcze raz za rady :kwiatek: Co do hali... w zeszłym roku niestety się kurzyło, ale w tym roku sporo trocin zostało dowiezionych, więc może to trochę zmniejszy ilość kurzu - zobaczymy. A Maksik to naczelny łakomczuch u nas w stajni, więc ciesz się, że tylko jednego cukierka wyprosił. Zawsze mogła być cała garść;-)
branka, będziesz wpadać częściej do smolca? Idę tam z muflonem na zimę 😉
Tak, wszystko wskazuje na to, że będę tam dość regularnie.
Branka - Max już Cię kocha za cuksa  😉
jak jest więcej trocin na tej hali w zimie to się nie kurzy  a będzie  więcej 😉

w Smolcu jest za tydz w niedzielę HUBERTUS  a raczej dokładnie w Sadowicach
Maxowa, macie przechlapane, że nie wpadliście do nas z Maxem :P - parę zdjęć od nas:

epk czym jest pomalowany koń "zebra"?  😉
Zaglądam do Waszego wątku w sumie regularnie  😉
O kurde, ostro 🤣 🤣
extra  😍 😍 poszaleliście!!!
chętnie bym była naprawdę, ale dopiero wróciliśmy z wesela z Torunia 😉
O ile pamiętam - glinką jakąś. Potem zostało szybko doczyszczone 😉. Strój tego jeźdźca to był chyba najszybciej konstruowane przebranie - z rzeczy będących "pod ręką" 😉

Maxowa, szkoda, szkoda - było super, a potem jeszcze lepiej 😉
Maxowa ten hubertus w Sadowicach to na takiej łące koło torów? Może wpadnę do was 🙂
tak 😉
napiszę o której wszystko będzie  😉
ja nie jade z Maxem, ale będę kibicować 🙂
O to napisz koniecznie, pokibicujemy razem. Jakbym miała Wenecję rozruszaną na tyle, to bym podjechała wierzchem, a tak to trochę za dużo dla niej na raz by było.
O kurde, ostro 🤣 🤣

Ostro to było później  😁
a w Konarach ktoś był ? Ciekawa jestem jak ta stajnia wygląda
a ja mam takie pytanie 🙂 byłby ktoś chętny na konsultację z ujeżdżenia naturalnego ? Przyjeżdża niedługo do mnie w odwiedziny trenerka ze śląska. Wszelkie inf na priv 🙂
ja byłam oglądać konia w konarach, prawie rok temu ale coś tam pamiętam, stajnia duża, szeroki korytarz, byłam zimą była kupa gnoju bo wtedy były te wielkie mrozy i zostawil zeby  wszystko nie pozamarzało, hala to zaadaptowany budynek po owczarni? jakoś tak, dosyć mała ale spokojnie da się pojeździć, kilka dużych padoków- trawy raczej mało, no i to by było na tylw z tego co pamiętam  😉 mam nadzieje, ze nie mamieszałam
O ile pamiętam kiedyś byłam tam po deszczach - błoto niezłe było na ujeżdżalni, w boksach nawet czysto.
Ruda_H, w konarach bylam na wiosne. duze pastwiska, kwaterowane. stajnia duza, boksy na razie przenosne wstawione, ale duze i czyste. ujezdzalnia srednia, takie dosc dziwne miejsce, ale mala hala do jazdy jest, wydaje mi sie, ze byla to stodola. pojezdzic sie da spokojnie. no i super wlasciciel 😉
melduję wszystkim zainteresowanym że 17.10 w niedzielę hubertus w Sadowicach jest o 12😲0 😉
Ale chyba mowicie o dwóch różnych Konarach 🙂 Lovely o tych w wielkopolsce p.Krzyżoszczaka a dziewczyny o stajni p.Zalewskiego.
chodzi mi oczywiście o stajnie p. Zalewskiego

dzięki za informacje 🙂
ja pisalam o jarka zalewskiego stajni.
Czy  Absolut  się reaktywowal??? 😀
Tak, i umarł jeszcze szybciej niż nastąpiła reaktywacja  😎
łoo matko 😀
A plany były piękne i wspaniałe 😉 - absolut jak sama nazwa wskazuje, ciągnie na dno... 🤣
a kiedys bylo tam tak fajnie... 🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się