bodiniusz - Max stoi 3 tygodnie, więc odpada, jesteśmy w Smolcu do końca czerwca, nie wiem czy ktoś inny będzie organizował tam zawody Zairka- nagle znowu sztywny przód i skracanie od góry - bardzo możliwe, że przez podłoże, z zewnątrz nic nie ma, rtg kręgosłupa, szyi nic nie wskazuje - bierze leki i suplementy znowu i ma przerwę - dlatego podjęłam decyzję, że idzie tam, bo nie wiadomo znowu jak będzie z nim, musi dużo mieć gimnastyki i ruchu, czyli padoki, tereny, no i dobre podłoże to podstawa już dla trzeszczkowców.
zima ale za to z trzeszczką bez zmian- ideąłu wiadomo nie ma, ale bardzo fajnie to wygląda, wszystko zatrzymane tak, jak 2 lata temu. Wczoraj były zdjęcia Także teraz od lipca zamawiam regularne porządne masaże 🙂
maxowa, biedni jesteście 🙁 Jak nie Ty to on..eh 🙁 Trzymam kciuki za was, zeby juz wkoncu było dobrze!!! :kwiatek:
Ale i tak nigdy nie pojme, znałaś MAxa od młodzieńca, kupiłaś jako gówniarz który nic nie robił. Dmuchałaś, chichałaś i klops, przy kupnie konia trzeba miec wiecej szczescia niz rozumu 🙄
tak bywa, pewnie i tak bym go kupiła czy tak czy siak 😍
no może przyjdzie kiedyś taki czas, że w w jednym czasie razem będziemy sprawni heh zobaczymy, tam będzie miał więcej możliwość gimnastykowania się np. w terenach 🙂
pewnie i tak kupimy drugiego w przyszłości, żeby miał koleżankę 😉 A Maxik albo będzie się pasł, albo będę jeździć kto to wie, on jest dziwny przypadek, jedno jest pewne - zostaje u mnie do końca 😉
no dziewczyny darmozjad należy już do rodziny 🙂 A kolekcja rtg ma imponującą - oczywiście prawidłowych, ale teraz sanatorium -padoki, tereny, masaże przed nim
ps. jak jechałam na operacje to przed windą P. mi musiał obiecać, że jakby co, to nigdy nie sprzeda Maxa 🙂 Powiedział, żeby mi maxozę wycięli od razu 😁
czesio kiedyś znalazłam info w necie o hipoterapii w Bukowinie (tam koło Pasikurowic) ale nie wiem czy nadal coś prowadzą ani jak tam jest. Natomiast napewno są jakieś koniki polskie a przynajmniej jeden bo jak przejeżdżam to widzę.
Zairka, jesu, ja gdzieś broniłam rozpędka?? gdzie? dawaj ten fragment...
[quote="epk"]Znajomi trzymają konie w Siedlcu i są bardzo zadowoleni. W stajni panuje bardzo fajna atmosfera.[/quote] [quote="epk"]Wergeel myślę, że zanim zacznie się ferować wyroki, trzeba wiedzieć jak było rzeczywiście a nie opierać się na plotkach rozsyłanych przez rozkapryszone dziewczynki... :?[/quote] 😁
pfff 😀iabeł: no trochę się pozmieniało - jednak dalej uważam, że kiedyś był czas, że w Victorze była niezła atmosfera - jest to jednak czas mocno zaprzeszły... 😁 Pamiętaj, że atmosferę tworzą ludzie, a była tam kiedyś garstka fajnych ludzi 😉
NO I MAMY KOLEJNE ZAWODY TOWARZYSKIE W OZORKACH 😉. Zapraszam do wątku o zawodach towarzyskich... 🏇 😅 🏇 💃
Znowu krótki off top, ale w stajni od kilku dni nie mogę natrafić na koleżankę ani na nikogo kto ma do niej nr, która miała mi podać namiary i nr konta do Henklewskiego ... Czy ktoś mógłby mi podać na PW nr konta do Henklewskiego i dane ? 🙁 Bedę mega wdzięczna :kwiatek:
Jest plac, ale jak ja bylam czyli polowa września, październik, listopad i9 grudzień to był ciągle zalany,,, W ciężkim stanie, teraz wiem, że jeżdżą tam, ale jak ja bylam to ciągle problem z podlożem był...
Jak tam kiedyś byłam, to plac mniej więcej przypominał średniej głębokości basen - nie to że wielkie kałuże - po prostu nie było widać spod wody żadnej części placu.