od nas do was ma przejsc GRACJA ponoc, ale fakt że chyba faktycznie ktoś od was ma też przejsc do nas ( notabene też do nas wraca tylko z innym koniem :hihi🙂
dobrze napiszę , jak zobaczę p. Szmyrke w stajni to pogadam, bo u nas pewnie termin dowolny tylko trzeba się zebrać😉 dlatego proponuje może lipiec, dzisiaj z właścicielem Smolca porozmawiam😲
ja polecam swoja vet - Anię Cisło - Pakuluk - stoi z Ozorkach
rozmawiałam z wlaścicielem stajni w Smolcu - zawody jak najbardziej w lipcu możemy sobie organizować 🙂 więc na koniec czerwca jakąś sobotę można ustalić
oo no proszę🙂 Ania mi leczy Maxa już od kilku lat,
pierwszy weekend lipcowy co potwierdzila epk są w Ozorowicach, a tam chcę męża z Maxem wysłać, więc u nas w połowie lipca ? wysokości? będą od bardzo mini mini mini pewnie, tak aby każdy przejechał na takiej wysokości jakie chce 🙂
maxowa, ale ta babeczka ma usg? na dr. henklewskiego to juz pare glosow na plus mam 😉 epk, buuu, a ja nie pojade najprawdopodobniej 🙁 trzy tygodnie to moze byc dla nas malo. mam nadzieje, ze beda jeszcze jedne.
Dlaczego teraz jak wywiozłam konia z Wrocławia pojawiają się na pęczki zawody towarzyskie z takimi wysokościami, które jak na pierwszy raz byłyby dla nas idealne? ; ( No, ale może jak we wrześniu wrócimy to jeszcze coś takiego się powtórzy. 😉