Forum towarzyskie »

Coś śmiesznego

Rozmowa przez radio 2 komisarzy na ZOB:
K1: Przyślij nastepnego konia - bodaj Carry (Kary)
K2: A skąd ja mam do ch#$%ry wiedzieć czy następny jest kary, czy siwy? nie napisali!
K1 po chwili konsternacji: na imię ma Carry (Kary)
:2: aaa to już go wołam 😀

mały psiaczek

heheh Gaga-  no tak kary czy siwy- któż by odgadnął  xD
Moje rude kocisko przeżyło ostatnio coś podobnego. Tu fragment całej akcji -> klik

Komentarze Mamy przemilczę 😁
Od siebie dodam, że akcja działa się koło godziny 6 rano, wrzask srok obudził mojego Tatę i trwał godzinę. Niestety jakość nagrania jest bardzo słaba, ale widać to, co się dzieje. Ze szczegółów, których nie widać dokładnie jest tyle, że te cholery szczypały kota.
😀
Ja miałam dzisiaj fajna sytuację w sklepie, kupuję coś, wchodzi jakiś facet a  jedna z ekspedientek  do niego: jaki był wynik meczu?
F, - nie wiem
E. - jak to pan nie wie?
F. - no nie wiem
E. - no jak pan nie może wiedzieć?
to my panu nic nie sprzedajemy
facet trochę speszony, w tym momencie wchodzi jeszcze jeden klient
ekspedientka  do niego z tym samym pytaniem
a F. - nie wiem
E,- no nie,  drugi to samo, nie wie, to temu panu też nic nie sprzedajemy
miny obu panów bezcenne, mało nie posikałam się ze śmiechu.
Watrusia- dla mnie chamsko i bez sensu, więc się nie śmieję 🙁
Watrusia, paniom się chyba systemy pomyliły.
Kaktus,, dlaczego chamsko, sklepik osiedlowy, pewnie ich znała, sytuacja raczej komiczna, i mniemam że zakupy zrobili. Mnie sport nie interesuje, a teraz co rusz jakiś mecz, wiec pewnie chciały wiedzieć  kto wygrał. Fakt że inaczej jak się patrzy na taką sytuację na żywo a inaczej jak się pisze.
ja tam jestem wstanie sobie wyobrazic ta sytuacje i rodzaj zartu. nie widze w tym nic chamskiego.

w jakimś wątku były parodie- ta nie potrzebuje parodii. Filmik jest tak durny, że na szczescie nudny- nie da się obejrzeć do kończa. szkoda dziewczynki.
To jest piekne!  😂
Swoja droga, od kiedy wstyd uzywac dezodorantu w kulce?  👀
jestem na postępem i tak dalej, ale dzieciom powinno się zabronić dostępu do internetu chyba.

to jest słodkie  😍

madmaddie
Mam podobne przemyślenia, tak właśnie kończy się pozostawianie dzieci bez nadzoru, z nieograniczonym dostępem do internetu. Dramat...
"Mówie Wam, jest zajebisty. Taki spoko looser!".
Nie wspomnę o tuszu do rzęs w postaci cienia  😁

"No i efekt jest rrrewelacyjny!" - fakt  😂
"Raz, dwa, trzy, cztery, piec!" I te pajecze nozki.  💘

w jakimś wątku były parodie- ta nie potrzebuje parodii. Filmik jest tak durny, że na szczescie nudny- nie da się obejrzeć do kończa. szkoda dziewczynki.

oj, to dziecie juz ktorys rok sie tak bawi, niestety raczej sie jej pogarsza  🙄

edit:
to zdaje sie jej wczesniejsze "dokonania"

Ja wstawiałam parodie, tu właśnie.
"ale mówię wam, ten pachnie zajebiście"  🤣
Hahaha, jak to zobaczyłam to od razu pomyślałam o Julie i jej avkach: http://kwejk.pl/obrazek/1358120
http://kwejk.pl/obrazek/1359053/dat-ass.html  😎
Swoja droga, ja bym sie chyba tak bala. Jak sie sploszy... Hyh.
k1 - koleżanka nr. 1
k2- koleżanka nr. 2
Podczas meczu piłki nożnej:
k1 " jaki wynik ?"
k2 "remis"
k1 " a kto wygrywa ?"
k2  🤔

😲
Pierwszy komentarz najlepszy: "Jego ojciec też nie wiedział do czego to służy."  😁
Pierwszy komentarz najlepszy: "Jego ojciec też nie wiedział do czego to służy."  😁

😂 😂 😂
jedyne co mnie rozbawiło (-;
Piękny lipcowy dzień. Las, cisza. Słychać ćwierkanie ptaszków,
tu i ówdzie przebiegnie sarenka, w tle słychać leniwe stukanie
dzięcioła. Wtem z głębi lasu wyłania sie potężna chmura kurzu. Widać,
że jakiś tabun rozpędzony przebiega przez las. Zwierzęta w popłochu
uciekają. Nic nie widać, pył i kurz wszystko zasłania. Az wreszcie
tabun dobiega do leśnej polanki. Zatrzymuje się. Kurz powoli opada. I
nagle okazuje się, że cała polanka jest wyścielona...... JEŻAMI.
Wszystkie sapią, są zmęczone. Tylko jeden jeż, który prowadził cały
tabun, lekko sie uśmiecha, cały czas próbując złapać oddech. Wreszcie
w zachwycie mówi do innych:
- Ku--aaa - JAK MUSTANGI......NIE?
ogurek, to jest tak glupie, ze az smieszne.  😁
ogurek, super!

SteveKardynal nie jest zwykłym użytkownikiem serwisu Youtube. On ma misję wkręcania ludzi. Zwłaszcza facetów, którzy korzystają z Chatroulette, aby oglądać dziewczyny w bikini.

Chatroulette jest serwisem w którym zupełnie przypadkowi ludzie łączą się ze sobą i przy pomocy kamerek internetowych mogą prowadzić wideorozmowy. W każdym dowolnym momencie każdy z uczestników może przerwać spotkanie i wylosować kolejną postać, jeśli poprzednia jej się znudzi.

Wykorzystując ten mechanizm Steve opracował prosty podstęp. Ubrany w damską bieliznę tańczy przed kamerą tak, że jest widoczny tylko od szyi w dół. Gdy ofiary już nacieszą się jego widokiem, Steve pokazuje im się cały. I nagrywa ich pełne skrajnych emocji miny. Wideo z jego popisami w 4 dni obejrzało ponad 11 milionów ludzi.

a tu filmik:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YCiY1y3uJ3o
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się