Ano, fakt, fakt... U mnie w klasie 3 osoby poza mną (jeżdżące, że jeżdżące...), poza wymienionymi znam jeszcze 4 ze szkoły jeżdżące, że jeżdżące, nawet z własnymi kopytnymi i z paręnaście wozidup... końska szkoła ;P
Dziewczyny ratujcie 😵. Idę w sobotę na studniówkę z kolegą i kompletnie nie wiem co mam zrobić z włosami... Poratuje ktoś? Chciałabym coś prostego, żeby dużo roboty z tym nie było, bo ja mam 2 lewe ręce do takich rzeczy... No i dodam, że włosy proste druty, z którymi ciężko cokolwiek zrobić, będę musiała nawalić tonę pianki i lakieru, żeby cokolwiek się choć trochę utrzymało... 🙄
Z loczkiem może być problem, bo włosy mi się totalnie nie chcą kręcić... Ale będę spać w papilotach, może wtedy zechcą współpracować 😁. A mamy niestety nie będzie wtedy w domu, więc jestem skazana tylko na siebie... Poproszę jeszcze koleżankę, może ona zechce się pobawić 😉.
Ja mialam wlosy nakrecone na walki potem tylko je rozkrecilam, rozczesalam lekko palcami i podpielam z jednej strony - proste a fajnie wygladalo 😉 Dodam,ze moje wlosy kompletnie nie sa gotowe do wspolpracy 😁
A ja posiedziałam sobie i nie myślałam, że takie coś stworzę 😁. I przyznam, że podoba mi się. Będę musiała tylko nawalić tonę pianki i drugą tonę lakieru 😉. Co myślicie?
Mnie sie na fryzura totalnie nie podoba a jak wyobrażam ją sobie jeszcze z tona pianki lakieru...to wg mnei będa wyglądac jak ulizane, tłuste włosy. No i te wsuwki z pewnością się porozwalaja po paru tańcach 😉 Wg mnie duzo lepiej by było jakbyś je zwyczajnie rozpuściła i troche podpięła. No ale ja nie lubie przekombinowanych fryzur made in home 😉
Moja znajoma miała ładną fryzurę, prostą, ale ładną. Miała takie delikatne loki, fale nie wiem jak to nazwać 🤣 i po bokach podpięte wsuwkami z cyrkoniami 😉
Daniela niestety ja mam takie włosy - proste jak druty, mało ich jest i strasznie rzadkie, w dodatku przyklapnięte, więc efekt byłby raczej marny, jakbym tylko rozpuściła 😉 na co dzień mam lakier na włosach i wygląda normalnie, piankę stosuję okazyjnie i też źle nie wygląda, a nawet wydaje się, że jest ich więcej 😉 jeszcze pokombinuję, ale choć raz w roku chciałabym hmm, jakąś odmianę, bo wiecznie chodzę w rozpuszczonych, albo związuję w kucyk, niezależnie od okazji 😂
A macie może jakiś pomysł na proste upięcie? Myślałam nad najzwyklejszym kokiem, ale to będzie takie zwyczajne... Coś właśnie w rodzaju koka, ale jakiegoś, no urozmaiconego 😉
Breakaway, mi sie podoba. Dorzucilabym jeszcze jakies ladne ozdobne wsuwki, ale faktycznie problemem moze byc to, ze taka fryzura jest dosc delikatna 🙄
W tym sezonie są modne opaski z dodatkami, http://www.zeberka.pl/art.php?id=5536 Myślę, że w każdym sklepie teraz taką dostaniesz 😉 proste, rozpuszczone włosy i opaska 😉
Kaprioleczka wierz mi, widziałam bałagan 😁. Ja na co dzień w pokoju miewałam tak, że nie dało się wejść, dosłownie 😁.
kisiel czekam czekam 😉
szepcik ciekawe rozwiązanie, ale chyba jednak upnę jakoś 😉 jeszcze zaraz popróbuję, bo podpytałam koleżanki o fajne upięcie, które kiedyś miała w szkole ^^