Nesta Ty jesteś ta blond? z profilu jak Paris Hilton 😂 stół jak niestudniówkowy faktycznie, ale lepszy taki niż jak u mnie były, okrągłe stoły, gdzie siadały cztery pary, zamiast klasami... 🤔 🤔
albo weselnie... u mnie były stoły jak u Nesty, ale jedzenie z jednej z najlepszych i najbardziej renomowanych restauracji w mieście, kelnerzy - niby full wypas, a tak na serio to wcale nie było takie dobre :/ Nesta, miałaś doczepiane włosy? przecież nie masz takich długich... 😁
tak 🙄 jako tako to wyglądało, ale było fuj... dużo nie jadłam, tylko danie główne i tort, a że mięsa nie jem, to się skupiłam na ziemniakach - niedogotowanych, i sałatce - rozciapanej, nie wyglądającej za ciekawie...
Też miałam niedawno studniówkę , jedzenie również z jakiejś świetnej ponoć restauracji..... nic nie tknełam prawie... ja chyba jednak wole swojskiego schaboszczaka z frytkami 🤣
wstawie dwa zdjecia (musiałam brutalnie usunac innych bo jescze by sie zdenerwowali hehe ), jak widac miałam bardzo prostą fryzurę , szkoda ze nie widac butow ktore udalo mi sie kupic, sliczne pudrowo różowe z satyny 💘
Dziewczyny, właśnie dostałam film ze studniówki. Jestem rozgoryczona, rozczarowana, załamana i nie wiem jak wyrazić to co w tej chwili czuję. To jest istna kpina. 1h8min filmu z 5godzinnego filmowania. 15 minut krojenie tortu, 25 minut kalambury i jakiś konkurs na tańczenie na kartce, a reszta to taniec koleżanki, która cały czas była na pierwszym planie. Najważniejszego moment nie ma- kiedy tańczyliśmy kankana w kółku razem z nauczycielami. Film baaaardzo słabej jakoś, zresztą czego spodziewać się po amatorskich kamerach. Zdjęcia podobno wyszły lepiej, ale na razie przeglądałam je tylko na telewizorze, bo u mnie w kompie brak dvd.
[quote author=yga link=topic=169.msg163734#msg163734 date=1233582980] krwiak na kolanie, siniak wielkosci komputerowej myszki na ręku, dziura w dłoni, poobijane łokcie, boląca żuchwa, obrzydliwa rana na duzym palcu na stopie i masa innych sinców na całym ciele. O matko 😲 😲 Co Ty robiłaś? 😁 [/quote]
walczyli w kiślu 😁
edit: Nesta, nie złość się, ale też myślę, że wyglądasz na niektórych zdjęciach jak Paris Hilton 😉
Jak tam dziewczyny, przyznawac sie kto w tym roku ma studniowke? Ja chce kupic sukienke jak najszybciej by miec to z glowy 😀 Mam pare ciekawych na oku ale czaje sie na ta http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=2588589&d=1255698592 Jezeli nie znajde to mierzylam juz taka czarna i byla ok. jezeli ten model nie wypali to stawiam na krotka, czarna, prosta sukienke 😀
barbor, czy ta sukienka jest zamszowa, czy mi sie tylko wydaje? Bo widzialam ja w nowym cosmo/joyu(?) i mnie również się spodobała, ale dla mnie to by była sukienka raczej nie wyjściowa.