Forum towarzyskie »

100dniowka

Nesta Ty jesteś ta blond? z profilu jak Paris Hilton  😂
stół jak niestudniówkowy faktycznie, ale lepszy taki niż jak u mnie były, okrągłe stoły, gdzie siadały cztery pary, zamiast klasami...  🤔 🤔
albo weselnie... u mnie były stoły jak u Nesty, ale jedzenie z jednej z najlepszych i najbardziej renomowanych restauracji w mieście, kelnerzy - niby full wypas, a tak na serio to wcale nie było takie dobre :/ 
Nesta, miałaś doczepiane włosy? przecież nie masz takich długich...  😁
Nesta kotlety wyglądaj smakowicie  😁 ładnie wyglądałaś ,treska?
tak doczepialam treske  😀iabeł:
jedzenie nie wiem jak smakowało, bo jadłam tylko owoce  🙄
Kaktus  tak to ja  😀iabeł: Paris?;>
Szepcik tylko nie mów, że z Wierzynka  🙄
jak byłam rok temu na studniówce, to nikt nie tknął jedzenia które serwował właśnie Wierzynek  🤔
tak  🙄 jako tako to wyglądało, ale było fuj... dużo nie jadłam, tylko danie główne i tort, a że mięsa nie jem, to się skupiłam na ziemniakach - niedogotowanych, i sałatce - rozciapanej, nie wyglądającej za ciekawie...
bo prawda taka, że wierzynek to jest bardziej znany niż renomowany ;-)

Też miałam niedawno studniówkę , jedzenie również z jakiejś świetnej ponoć restauracji..... nic nie tknełam prawie... ja chyba jednak wole swojskiego schaboszczaka z frytkami  🤣

wstawie dwa zdjecia (musiałam brutalnie usunac innych bo jescze by sie zdenerwowali hehe ), jak widac miałam bardzo prostą fryzurę , szkoda ze nie widac butow ktore udalo mi sie kupic, sliczne pudrowo różowe z satyny  💘

http://img201.imageshack.us/my.php?image=p1080412qt1.jpg

http://img4.imageshack.us/my.php?image=p1080483nn2.jpg

ja chyba nie umiem tutaj tak wstawic zeby bylo widac zdjecie  🤔
Mi fotki nie trybią.
kurcze ma moze ktos pomysł jak je wstawic ??

jakieś zdjęcia w końcu dostałam 😁

Olga ja już Ci mówiłam, że ślicznie wyglądałaś 🙂
Dziewczyny- ślicznie wyglądałyście!

Nesta - fryzura wyszła naprawdę super

Domagam się więcej zdjęć!
mam jeszcze jedno narazie...
to nie jest moj partner...

nesta, niezła mina ;] masz gdzieś całą sukienkę?
zdjecie było robione koło 4 rano wiec jest niezła 🤣 po kilku whisky, tekli, votkce i.... grzywka mi sie rozwalila 😁
Moona-wyglądałaś ślicznie!!! Uwielbiam delikatne,klasyczne akcenty z pazurkiem!!!  😀iabeł: Rewelacja!
zaba, ale to nie Moona, tylko Olga. Moona tylko wrzuciła zdjecia, których się Oldze wrzucić nie udało.
zaba, ale to nie Moona, tylko Olga. Moona tylko wrzuciła zdjecia, których się Oldze wrzucić nie udało.

ups... 😡 hehe!  😁
Co nie zmienia faktu,że SUPER!!!
dziękuję za komplementy , jest mi bardzo miło  😡 :kwiatek:
Dziewczyny, właśnie dostałam film ze studniówki. Jestem rozgoryczona, rozczarowana, załamana i nie wiem jak wyrazić to co w tej chwili czuję. To jest istna kpina. 1h8min filmu z 5godzinnego filmowania. 15 minut krojenie tortu, 25 minut kalambury i jakiś konkurs na tańczenie na kartce, a reszta to taniec koleżanki, która cały czas była na pierwszym planie. Najważniejszego moment nie ma- kiedy tańczyliśmy kankana w kółku razem z nauczycielami.
Film baaaardzo słabej jakoś, zresztą czego spodziewać się po amatorskich kamerach.
Zdjęcia podobno wyszły lepiej, ale na razie przeglądałam je tylko na telewizorze, bo u mnie w kompie brak dvd.

Ja tego tak nie zostawię....
wyciagam z odchlani revolty
gdzie sa wasze zdjecia baby?!  👿

sztywniaki  🤣 (mialaby "piramidka glupich" bo to ja najwyzsza jestem, ale jakos nie wyglada)

a zaraz biore sie za ogladanie filmu i zdjec od fotografa
Jestem tak niewdzięcznym obiektem do foto, że jestem jedynie na zdjęciach klasowych. "Hura"
[quote author=yga link=topic=169.msg163734#msg163734 date=1233582980]
krwiak na kolanie, siniak wielkosci komputerowej myszki na ręku, dziura w dłoni, poobijane łokcie, boląca żuchwa, obrzydliwa rana na duzym palcu na stopie i masa innych sinców na całym ciele.

O matko  😲 😲
Co Ty robiłaś?  😁
[/quote]

walczyli w kiślu  😁

edit: Nesta, nie złość się, ale też myślę, że wyglądasz na niektórych zdjęciach jak Paris Hilton 😉
sigma, ta czerwona sukienka bardzo ladna, tylko zeby jeszcze czarna byla 😉
Ja wiem, że już dawno po studniówce, ale dostałam dopiero wczoraj płytkę i chciałam się pochwalić  😡

Ja to ta z prawej

Tu z kumplem, z którym tańczyłam poloneza, bo na studniówkę poszłam bez partnera  😎
Jak tam dziewczyny, przyznawac sie kto w tym roku ma studniowke?
Ja chce kupic sukienke jak najszybciej by miec to z glowy 😀 Mam pare ciekawych na oku ale czaje sie na ta
http://www.wizaz.pl/forum/attachment.php?attachmentid=2588589&d=1255698592
Jezeli nie znajde to mierzylam juz taka czarna i byla ok. jezeli ten model nie wypali to stawiam na krotka, czarna, prosta sukienke 😀
Ja mam teoretycznie, ale nie wybieram sie  😉 moze sie rusze pod Adasia skakac dookola pomnika jak kaze krakowski zwyczaj  😉
barbor, czy ta sukienka jest zamszowa, czy mi sie tylko wydaje? Bo widzialam ja w nowym cosmo/joyu(?) i mnie również się spodobała, ale dla mnie to by była sukienka raczej nie wyjściowa.
nie jest zamszowa, jest wlasnie z takiego grubszego blyszczacego materialu
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się