Forum towarzyskie »

100dniowka

po obnizce ok 200zl  🙂
To ja też się pochwalę 😉 zielona sukienka.
No i uff... Zamiast krzyżowanych cudów kupiłam silikonowe miseczki. Nie wiem, czy to będzie największa klapa, czy najlepszy wybór - okaże się w sobotę. Jak ktoś w trakcie tańca dostanie w twarz z 'mojego biustu', nie omieszkam poinformować. Polegałam na Waszej opinii, że faktycznie przyklejają się na stałe i nie odklejają 😉 Nawet instrukcja obsługi jest dołączona 🤣
I czerwona podwiązka też zakupiona 😉
yga, tylko internet? a patrzyłaś np w ccc, deichmannie, zarze itp ?
kisiel to Biała Podlaska, o Zarze to mogę sobie pomarzyć  👿 w Deichmanie nic nie było.  jutro jeszcze raz miasto dokładnie przeszukam..
Podwiązka zakupiona !  😉
a jak nie to polecam www.cogdziezaile.pl 😉
Sigma, śliczną miałaś sukienkę!

pony, bezsolarkowa zdecydowanie korzystniej🙂😉)

Uchh... tak na Was patrzę i aż się łezka w oku kręci....😉
Widzę, że moda studniówkowa bardzo się zmieniła...
U mnie w szkole, ksiądz (notabene opiekun samorządu) aż do matury nie dawał żyć, jak któraś przyszła na studniówkę w krótkiej kiecce 😁
Jednym słowem - przechlapane.

ja też nie chodziłam na solarium. jakoś nie lubię siebie upieczonej, kurczak nie jestem zeby mnie do piekarnika wsadzać  👀

bardzo ładna sukienka, Qaida!
Kaprioleczka, właśnie! Znajome dziwnie na mnie patrzą, jak mówię, że opalanie to jak lekkie pieczenie kurczaka na rożnie.
A taką sukienkę chętnie bym znalazła:
kupiłam pończochy  😅
Aquarius - ja 100dniowke mam co prawda dopiero (a moze juz) za rok 😉 Ale własnie wymysliła mi sie mniej wiecej taka sukienka jaka pokazałas. Sliczna jest!
co sadzicie o tej sukience?
http://www.cogdziezaile.pl/index.php?p=12047
dla chudej jak patyk dziewczyny 178? 🙄
Mierzyłam jest sliczna ale ciagle sie zastanawiam. Stwierdzilam ze wole kupic teraz niz za rok szukac w popłochu i nic nie znaleźć .
barbor ja Ci powiem tak.. miałam podobny problem z kiecką, ale w końcu wypadło na tą:

Nawet nie byłą taka droga... niecałe 200zł kosztowała w zeszłym roku 😉
no wlasnie tyle ze ja jestem taka chuda ze na ogol w sukienkach nie jest mi za dobrze. Chcialabym cos krotrkigo najlepeij troche przed kolano. no coz przejade sie po sklepach i poszukam. A noz cos sie trafi
Calathea, mam identyko suknię, tyle że fiolet 😉

barbor, skoro jesteś wysoka, to może buciki na niższym obcasie do tej sukienki? Bo ona bardzo ładna jest 😉
Achaja a ja siem na czarną uparłam i mam... szkoda tylko, że już mi nie będzie praktycznie do niczego potrzebna...
szkoda tylko, że już mi nie będzie praktycznie do niczego potrzebna...

To samo mam z moją... Już 2 lata wisi w szafie i nie zanosi się na to, żebym ją miała z tej szafy wyciągnąć🙂
ja się strasznie zawiodłam na silikonach... dwa tańce, biust taki mokry, że odpadały...  🤔 🤔
kupiłam buty !  😅 w koncu!
pozostała tylko bizuteria, karnet na solarium,czerwona bielizna,rajstopy i asortyment na impreze  😉
A ja specjalnie rok temu na studniówkę kupiłam sukienkę, która nadaje sie na rózne inne uroczyste okazje 😉
yga, pokaz buty!

o jaaaaaaaaaaaaaaa. ja chce jeszcze jedna studniowke!!!!!!
Kaktus- a z jakiej miałaś firmy? ja jak się nie mylę, to jakieś umbro, czy ubro, i mi przez całą szaloną noc nie spadły.
Zdjęcia będą jutro, bo jeszcze nie odebrałam ich  😉 najgorsze jest to, że mam lewą stopę większą prawie o pół rozmiara i nigdy nie wiem czy kupić mniejsze czy większe. Zdecydowałam się na większe i kupiłam żelowe wkładki nad piętę, mam nadzieje że się sprawdzą. Nie ma to jak miec wymiarowe stopy  👿
Nie ma to jak miec wymiarowe stopy  👿

Nie przejmuj się, ja mam niewymiarowy biust- dlatego nie mogłam założyć silikonowego stanika, bo na lewej piersi lezal ok, a w prawa sie wbijal 😉
Scot- piers lewą tez mam większą  🥂
Kaktus, nie strasz mnie!  😵
Najwyżej będzie dancing bez stanika  😁

I dołączam do klubu większej lewej piersi  🤣

I dołączam do klubu większej lewej piersi  🤣

ja tez ja tez! ale minimalnie na szczescie
Aquarius, boska sukienka  😍 co prawda ja na studniówkę bym się pewnie na taką nie zdecydowała, ale ze sklepu bym bez niej nie wyszła  😅 skąd masz to cudo?

a powiem Wam że ja swoją sukienkę do tej pory poza studniówką miałam okazję nosić tą sukienkę jeszcze 2 razy i wierzę, że jeszcze ubiorę  😉
(fajnie będzie wyglądać na czerwonym dywanie jak pójde odbierać grammy  😁 😁 😜 😜 😜 )
Kobiety... ja również zgłaszam swe członkostwo to tegoż klubu... większe lewe piersi łączmy się  😎
To ja też nieśmiało dołączam :P
barbor jest fajniacka! też się na nią czaiłam 😉 ale jednak wypadło na inną.
już jest po obniżce, kosztuje ok 60zł, więc proponuję brać!

Lukasowa ja też taką wybrałam, cobym mogła jeszcze ją 'wykorzystać'

Aquarius byłaby moja  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się