emade, Jak wpiszesz "na jedno ramię" może coś wyskoczyć, ale tu duża szansa, że Ci wyskoczą po prostu takie bluzki faktycznie "na jedno ramię". Spróbuj wpisać "odkryte ramię" albo w ogóle "odkryte". 🙂
dziewczyny, czy możecie mi wytłumaczyć, dlaczego ta bluzka tyle kosztuje? jak to jest możliwe? przecież to skrawek bezkształtnego materiału z malo skomplikowanym nadrukiem 🤔wirek:.
emade, śnie po nocach 😵 😍 strasznie cieżko znaleźć coś fajnego, a jeszcze koszulki maji sablewskiej mnie dobiły i mam silną potrzebę 😂, najwyżej zrobie sama!
A ja się czaje na spodnie http://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=763573 tylko nie wiem, czy oby te kieszenie nie pogrubiły optycznie ud? Kupował coś ktoś z tego sklepu? czy rozmiarówki są takie jakie powinny być, czy zawyżone/zaniżone? 😉
Pomóżcie! Butik z mega sexy bielizną 👀 Zwykle chodzę w bokserkach(chociaż gdzies tez widziałam takie kuszące). Wpadł mi w oko nawet gorsecik w H&M,ale dół był tylko w wersji string. Teraz potrzebuję czegoś "gorącego" 😉
noen- przykro mi, musisz poszukać, bo nie zapamiętywałam stron. Wpisałam "jeans" w okryciach wierzchnych oraz marynarkach i żakietach. Nie wiem w której kategorii się znajdowała ta aukcja.