Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Pursat ale Ty masz nooooooooogi piękne  😜
PonPon, karolinaaa - ooo właśnie diverse i NY, na pewno tam zajrzę  :kwiatek:

Aprilla mmm ray bany mnie tez bardzo nęcą, nie do końca jednak rozumiem ich rozmiarówki - tzn dlaczego w każdym modelu nie ma wszystkich rozmiarów? 🤔
ciągle czegoś szukam wpadłam w jakiś szał zakupowy na allegro, pod jakim hasłem szukać takich bluzek z odkrytym jednym ramieniem?  😁
emade, Jak wpiszesz "na jedno ramię" może coś wyskoczyć, ale tu duża szansa, że Ci wyskoczą po prostu takie bluzki faktycznie "na jedno ramię". Spróbuj wpisać "odkryte ramię"  albo w ogóle "odkryte". 🙂
emade - spróbuj wpisać "łódka", albo "z łódką" i zaznacz opcję "w tytułach i opisach"
emade, bluzka z Twojego linku nie jest na jedno ramie. To zwykły nietoperz.
JARA chodziło mi o hasło którę mogę rzucić dla allegro żeby wyszukało mi bluzki jakiekolwiek z taką własnie łódką a nie z nietoperzem 🙂
widział ktoś gdzieś bluzki, tuniki, topy z wielkim sercem w tym stylu http://moda.allegro.pl/wildfox-couture-tunika-tshirt-auth-serce-rozowe-i1526274445.html (tylko cena inna  :icon_rolleyes🙂
kiedys na tą firme nazbieram  😜 😜 ciekawe czy to nie podróby..
dziewczyny, czy możecie mi wytłumaczyć, dlaczego ta bluzka tyle kosztuje? jak to jest możliwe? przecież to skrawek bezkształtnego  materiału z malo skomplikowanym nadrukiem 🤔wirek:.
emade, śnie po nocach  😵 😍
strasznie cieżko znaleźć coś fajnego, a jeszcze koszulki maji sablewskiej mnie dobiły i mam silną potrzebę  😂, najwyżej zrobie sama!
Proszę Cię nic nie mów na ten temat! weszłam na ich sklep online załamalam się... ile pięknych ciuchów! a bluzy jakie  🙇
Co do jeansów Pursat fajne, ale fajniejsze byłyby dla mnie bez tych wzorków 😉 Może któraś z was natknęła sie na takie rurki? 😀
ententa, dziękuję :kwiatek:

Donia
, właśnie te "wzorki" robią efekt, marzyły mi się takie przeszywane. 😉
Doszły do mnie 4 bluzki z JS

Tylko śliwkowa, szara nie jest w komplecie 😉

Bluzki są bardzo dobrej jakości, zgodne z opisem 😉

Ale tą kocham naaaaajbardziej i już mam w planie kupić taką samą tylko granatową

JARA pierwsza jest piękna!  😍
Jara - ile masz wzrostu??
Bo kurde, ja uwielbiam ciuchy z JS, ale tuniki są dla mnie jak bluzki/bluzy... Japonki sa male a ja mam 173cm...
taaa ale Ty Pursat masz długie nogi, a ja takich niestety nie posiadam, wiec mogłyby mnie optycznie jeszcze bardziej skrócić 🙄 🙂
A ja się czaje na spodnie http://www.kappahl.com/pl/misc/ProductDetails/?ArtNo=763573 tylko nie wiem, czy oby te kieszenie nie pogrubiły optycznie ud?
Kupował coś ktoś z tego sklepu? czy rozmiarówki są takie jakie powinny być, czy zawyżone/zaniżone? 😉
Mgła - fajne, i cena spoko!!
Jara - ile masz wzrostu??
Bo kurde, ja uwielbiam ciuchy z JS, ale tuniki są dla mnie jak bluzki/bluzy... Japonki sa male a ja mam 173cm...

168cm tyle, że ja nie jestem szczupła, więc zawsze biorę dłuższe bluzki.
Ja zawsze patrze na wymiar w biuście i długość.
JARA ostatnia jest genialna!! 😜
mogłabyś cyknąć sobie fotę w niej? zawsze inaczej wygląda na zdjęciu katalogowym, a inaczej na kimś. Jest cudna! 😀
Postaram się cyknąć fotę, ale nie dziś. Bluza jest kropka w kropkę jak na zdjęciu 😉
😍 już liczę kasę z wypłaty  🤣

Pomóżcie! Butik z mega sexy bielizną  👀 Zwykle chodzę w bokserkach(chociaż gdzies tez widziałam takie kuszące). Wpadł mi w oko nawet gorsecik w H&M,ale dół był tylko w wersji string. Teraz potrzebuję czegoś "gorącego"  😉
yga, dasz link do tej drugiej ? 😀
Jara no tak.... fajne fajne  😁 zaiste czegos takiego poszukuję.. Ale musze mieć w stacjonarnym,bo musze mierzyć.
noen- przykro mi, musisz poszukać, bo nie zapamiętywałam stron. Wpisałam "jeans" w okryciach wierzchnych oraz marynarkach i żakietach. Nie wiem w której kategorii się znajdowała ta aukcja.
yga, okej, dzięki 😀

edit: ma może ktoś ten płaszczyk ?
http://moda.allegro.pl/show_item.php?item=1523047797
jak on na serio wygląda  🤔 :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się