Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

Mam takie Reeboki, tylko że czarno złote i chodze w nich do stajni ...
Jak dla mnie passe  😎
Zakochałam się w ten bluzie, a raczej w jej kroju

I najlepsze jest to, że bluza wcale nie droga - 29,00 (japan 😉 ), ale przesyłka prawie drugie tyle. Widziałyście gdzieś takie bluzy w sklepach u nas ?

edit:
JARA, poszukaj w New York'erze - pamiętam, że na bank było coś takiego kilka miesięcy temu. Teraz nie byłam u nas w tym dziale akurat, ale są wyprzedaże, więc warto sprawdzić 😉 Te bluzy były u nich przez długi czas, więc szanse są.

Skąd ta druga? Bo pieję na jej widok od dawna 😁

Edit.
Znalazłam... chyba sobie odpuszczę ten stanik, z myślą o którym się przespałam i dalej nic nie wiem  🤔wirek:
Tą drugą też chciałam kupić, też za 29zł z Bangkoku albo za 55 z Polski, tylko jak czytam komentarze to się zastanawiam.

W rzeczywistości opis powinien brzmieć tak: "Świetna CIENKA bluza-Miś z kapturem ozdobionym MALUTKIMI uszkami,zasuwana na ZEPSUTY zameczek,CIENIUTKI puchaty materiał,na dole dwie ROZPRUTE kieszonki. "Kolor nie zgodny ze zdjęciem. NIE POLECAM!!!

edit:
Kurde waham się i waham, ale chyba tą czarną zamówię z Tajlandii, a tą drugą z Torunia.. raz się żyje 😉

edit2:
Uszatą w kolorze beżowym zamówiłam, teraz walczę by nie zamówić tej czarnej ;D
JARA, kupiłaś tę beżową od gościa z Torunia? 😁
Tę, którą kliknęłam 3 minuty po Tobie? 😀
Taaak, to ja ;D akurat 2szt były tylko. Jest jeszcze szara od tego samego kolesia.
Tą czarną też zamówiłam. Kurde dziś mi już pękło prawie 200zł na Allegro ;D i nie starczy mi na nietoperza w romby :/ 16zł mi brakuje ;D chociaż się jeszcze waham, czy ten nietoperz jest ok czy wioską wieje ;D

JARA, mi jeden kolor wystarczy w zupełności. Jak zacisnę pasa, to i na cyckonosz wystarczy, ale z tym to ja pójdę się gnębić do Lobby, żeby off'a nie robić. Wpadniesz? Bo się zdecydować nie mogę i ktoś mi musi powiedzieć 😁

A przy okazji - coś mi w moczu przepowiada, że odbieram bluzę osobiście, bo to mój rewir 😁
Wpadnę, wpadnę..
Jak odbierzesz daj znać co i jak,  żebym do tego czasu nie popuściła 🙂
Ten nietoperz jest fajny - wioską wieje akurat ta stylizacja na zdjęciu 😉
Narazie to się będę musiała umówić na odbiór. Mam nadzieję, że na jutro się uda :P
A póki co... dziś jeszcze pobuszuję w cyckonoszach na Allegro... mam na oku jedną aukcję i jedno KT.
A pod koniec miesiąca... zęby w ścianę... 😁
ja o tej misiowej mysle od listopada
wrzuccie zdjęcia na zywo jak dotrą
misiowa jest urocza 😉
Ta jeszcze mi się nawet podoba, taka zwykła..

89,95zł

edit:

59,90zł

ceny już z przesyłką
JARA, Ty z Japonii zamawiasz?
Tylko tą, z Tajlandii

edit:
Bluza-miś przyjdzie z Torunia, chociaż jest też w ofercie z Tajlandii za 29zł. Tylko, że za 1szt paczka kosztuje 20zł :/, za 2szt 35zł :/
Jara fajna ta co zamawiasz ją!
I opłaca się, że tak zapytam?  Gdzie wyszukujesz?
dziewczyny to wszystko z Japan Style? Jeśli tak radzę czytać komentarze na allegro, czasami towar jest całkiem inny  😵 sama zamówiłam raz płaszcz z tego Japan Style, to podszewka od spodu była rozpruta w połowie dlugości na szwie  😵 większość ciuchów mają fajne, cena strasznie kusi...  😉
O ja, świetna ta czarna i z panterką! Gdzie zamawiasz?
Czy się opłaca to wyjdzie kiedy paczka do mnie dotrze. Wiadomo, że to jest kupowanie ubrań w ciemno, na zdjęciach wszystko wygląda ładnie i cudownie.

Bluza 29zł, przesyłka 20zł. Spróbuję i zaryzykuję. Najwyżej nigdy więcej nie będę kupować 🙂

Gdzie wyszukujesz?

Allegro 🙂

edit:
dziewczyny to wszystko z Japan Style? Jeśli tak radzę czytać komentarze na allegro, czasami towar jest całkiem inny  zemdlal sama zamówiłam raz płaszcz z tego Japan Style, to podszewka od spodu była rozpruta w połowie dlugości na szwie  zemdlal większość ciuchów mają fajne, cena strasznie kusi...

Wiem, patrze, czytam ... 🙂

edit2:
Feno
http://www.allegro.pl/item910927374_y7173br_bluza_panterka_japan_bluzy_na_zamek_zima.html
był jeszcze swego czasu misiowy dresik
mnie odstraszaja wlasnie komentarze, wałki sprzedawcy no i cena wysyłki
Przy komentarzach sprawdzam jakich ciuchów one dotyczą. Jak nie zaryzykuję to się nie dowiem, zwłaszcza kiedy na jednej aukcji powiedzmy bluza jest za 39zł, a na innej za 110zł ;D
Ja swojego misia będę chciała odebrać osobiście - nie uśmiecha mi się płacić 8 zeta za przesyłkę, kiedy za dojazd do nich wydam 2,50zł w 2 strony 😁
Jeśli bluza będzie lipna, to nie wezmę.

Teraz tylko się z nimi umówić... 😀
ja juz miałam buty z 'japan style'
podziękuję  😉
4.banan

5.brąz

Ja mam kurtke w kolorze spodni nr 4, i spodnie w identycznym kolorze jak 5 tylko ze jeszcze w delikatne prazki i jestem zadowolona z tego zestawu🙂 do tego kask w kolorze spodni a deska, wiazania i buty kremowo-brazowe. Troche to odbiega od mojej poczatkowej wizzji czarno-rozowej..:p ale tak jakos wyszlo:p
Butów to raczej bym nie kupiła, wolałabym wydać te 200zł i kupić porządne.

A tu strona tego sklepu skąd razem z Dworciką kupiłyśmy bluzy
http://www.japanstyle24.pl/signin.php

KLIK
Musiałaś, nie?!  👿
Tylko widzę, że ta bluza-miś na stronie kosztuje 59,82 czyli o duszkę drożej niż na Allegro.

edit:
O bozie! o bozie! Zaraz się przewrócę ze szczęścia!

Jak ja kocham tego typu spodnie ;D
Fajne dresy są... a ja PILNIE potrzebuję dresu na siłownię, na którą karnet kupuję od kilku lat 😁
Ja poszukuje spodni rybaczek, dresowych albo ortalionowych raczej w szerszym klimacie. I to mój problem i nigdzie nie ma 🙁 Ostatnie dwie pary kupiłam w IE.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się