JARA, poszukaj w New York'erze - pamiętam, że na bank było coś takiego kilka miesięcy temu. Teraz nie byłam u nas w tym dziale akurat, ale są wyprzedaże, więc warto sprawdzić 😉 Te bluzy były u nich przez długi czas, więc szanse są.
Skąd ta druga? Bo pieję na jej widok od dawna 😁
Edit. Znalazłam... chyba sobie odpuszczę ten stanik, z myślą o którym się przespałam i dalej nic nie wiem 🤔wirek:
Tą drugą też chciałam kupić, też za 29zł z Bangkoku albo za 55 z Polski, tylko jak czytam komentarze to się zastanawiam.
W rzeczywistości opis powinien brzmieć tak: "Świetna CIENKA bluza-Miś z kapturem ozdobionym MALUTKIMI uszkami,zasuwana na ZEPSUTY zameczek,CIENIUTKI puchaty materiał,na dole dwie ROZPRUTE kieszonki. "Kolor nie zgodny ze zdjęciem. NIE POLECAM!!!
edit: Kurde waham się i waham, ale chyba tą czarną zamówię z Tajlandii, a tą drugą z Torunia.. raz się żyje 😉
edit2: Uszatą w kolorze beżowym zamówiłam, teraz walczę by nie zamówić tej czarnej ;D
Taaak, to ja ;D akurat 2szt były tylko. Jest jeszcze szara od tego samego kolesia. Tą czarną też zamówiłam. Kurde dziś mi już pękło prawie 200zł na Allegro ;D i nie starczy mi na nietoperza w romby :/ 16zł mi brakuje ;D chociaż się jeszcze waham, czy ten nietoperz jest ok czy wioską wieje ;D
JARA, mi jeden kolor wystarczy w zupełności. Jak zacisnę pasa, to i na cyckonosz wystarczy, ale z tym to ja pójdę się gnębić do Lobby, żeby off'a nie robić. Wpadniesz? Bo się zdecydować nie mogę i ktoś mi musi powiedzieć 😁
A przy okazji - coś mi w moczu przepowiada, że odbieram bluzę osobiście, bo to mój rewir 😁
Narazie to się będę musiała umówić na odbiór. Mam nadzieję, że na jutro się uda :P A póki co... dziś jeszcze pobuszuję w cyckonoszach na Allegro... mam na oku jedną aukcję i jedno KT. A pod koniec miesiąca... zęby w ścianę... 😁
dziewczyny to wszystko z Japan Style? Jeśli tak radzę czytać komentarze na allegro, czasami towar jest całkiem inny 😵 sama zamówiłam raz płaszcz z tego Japan Style, to podszewka od spodu była rozpruta w połowie dlugości na szwie 😵 większość ciuchów mają fajne, cena strasznie kusi... 😉
Czy się opłaca to wyjdzie kiedy paczka do mnie dotrze. Wiadomo, że to jest kupowanie ubrań w ciemno, na zdjęciach wszystko wygląda ładnie i cudownie.
Bluza 29zł, przesyłka 20zł. Spróbuję i zaryzykuję. Najwyżej nigdy więcej nie będę kupować 🙂
Gdzie wyszukujesz?
Allegro 🙂
edit: dziewczyny to wszystko z Japan Style? Jeśli tak radzę czytać komentarze na allegro, czasami towar jest całkiem inny zemdlal sama zamówiłam raz płaszcz z tego Japan Style, to podszewka od spodu była rozpruta w połowie dlugości na szwie zemdlal większość ciuchów mają fajne, cena strasznie kusi...
Przy komentarzach sprawdzam jakich ciuchów one dotyczą. Jak nie zaryzykuję to się nie dowiem, zwłaszcza kiedy na jednej aukcji powiedzmy bluza jest za 39zł, a na innej za 110zł ;D
Ja swojego misia będę chciała odebrać osobiście - nie uśmiecha mi się płacić 8 zeta za przesyłkę, kiedy za dojazd do nich wydam 2,50zł w 2 strony 😁 Jeśli bluza będzie lipna, to nie wezmę.
Ja mam kurtke w kolorze spodni nr 4, i spodnie w identycznym kolorze jak 5 tylko ze jeszcze w delikatne prazki i jestem zadowolona z tego zestawu🙂 do tego kask w kolorze spodni a deska, wiazania i buty kremowo-brazowe. Troche to odbiega od mojej poczatkowej wizzji czarno-rozowej..:p ale tak jakos wyszlo:p
Ja poszukuje spodni rybaczek, dresowych albo ortalionowych raczej w szerszym klimacie. I to mój problem i nigdzie nie ma 🙁 Ostatnie dwie pary kupiłam w IE.