Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

emade, aaa muszę kupić większą i mieć do spania 😀 😁
ale to raczej taka ''na wychodne''  😎 sweterek pewnie.
JARA, podasz link do tej 3 ? bo nie mogę znaleźć na stronie.
korsik,
bluzki w tym stylu kojarzą mi się z TopShopem, tam zapewne w tym stylu cos by sie znalazlo
emade, cholerka faktycznie! Tylko otworzyłam, 2 s. spojrzenie i zamknęłam :p Kurczęęę noo ....
na allegro poszukaj 😉 albo jak tak strasznie chcesz to zamów koszulke z nadrukiem to ci zrobią 😀
JARA, podasz link do tej 3 ? bo nie mogę znaleźć na stronie.

http://japanstyle24.pl/product-pol-3194-Szary-sweter-damski-Japan-Style-SW1559.html
Zamawiałam, bluzę z japan style (z Allegro) przyszła po trzech miesiącach, a jej jakoś... bez komentarza. Teraz mam chrapnę na inne bluzy, już nie z japan, bo skutecznie mnie do siebie zniechęcili :/
co na nie powiecie? 😉
Tercet druga  😜 to z allegro?
smarcik dokładnie, z Allegro 😉 uwielbiam długie bluzy (przy czym żeby nie były zbyt szerokie), które zakrywają mi tyłek  😉 😉 😉

znalazłam jeszcze takie:
Tercet, możesz dać linka to tej bluzy w kratkę? :kwiatek:
Tercet, ja poproszę linka do tej szaro-czarno-różowej. :kwiatek:

edit: mam 😉
jakbyście znalazły na Allegro albo gdziekolwiek jakieś długie bluzy to się podzielcie 😉
emade - MUSZĘ mieć tą pierwszą  💘
A wiadomo kiedy w Stradivariusie będzie ta kolekcja z Gossip girl? Byłam wczoraj w warszawskich Złotych Tarasach, specjalnie rano pojechałam, ale niestety jej nie było, a pani sprzedawczyni nic nie wiedziała, że w ogóle taka kolekcja ma być.. Cały czas jest tylko ta z Beverly Hills 90210.
Tercet, Ile ta bluza w kratę kosztuje na allegro? Muszę ją kupić! 😍

[s]Masz jakiegoś linka do aukcji?[/s] już doczytałam
A wiadomo kiedy w Stradivariusie będzie ta kolekcja z Gossip girl? Byłam wczoraj w warszawskich Złotych Tarasach, specjalnie rano pojechałam, ale niestety jej nie było, a pani sprzedawczyni nic nie wiedziała, że w ogóle taka kolekcja ma być.. Cały czas jest tylko ta z Beverly Hills 90210.

Byłam we wtorek u nas w Stradim i były obie bluzki 🤔
mam pytanie: kupujecie ciuchy w jakiś sklepach internetowych? Jeśli tak, to w jakich? 😉
Byłam we wtorek u nas w Stradim i były obie bluzki 🤔

Kurcze, to nie wiem, o co chodzi. W takim razie będę musiała podzwonić po warszawskich Stradivariusach i się dopytać, żeby specjalnie nie jeździć. Dzięki 😉  A w ogóle fajne te bluzki na żywo? Bo te z serii Beverly Hills to w sumie takie średnie.
No jakość nie powala na kolana, płacimy 70 zł za sam nadruk w sumie. Ale podoba mi się krój tej koszulki, rękawki i ta kokardka z tyłu 😉
mam zegarek ze stradivariusa, jest piękny to raz a dwa że mam go niedlugo od świąt i poki co nie mam do niego zastrzeżeń zresztą za taką cene 😉
Kocham zegarki ze Stradivariusa, mam swój od jakiś 3 miesięcy i jest w doskonałym stanie. Nie wspominając o tym, że mają bajeczne wzory.
Macie któryś z tych może? 🙂
odnośnie zegarków ze Stradivariusa- ktoś kiedyś wrzucił do wątku takie zdjęcie:

wiecie, czy te zegarki są gdzieś jeszcze do dostania?  😉 niezmiernie mi na takim zależy, a u nas we wsi lubelskiej Stradivarius pojawi się pewnie za 100 lat  🤣
ja dodawałam, nie ma go 😉

kupiłam tą bluzke z Chuckiem Bassem jutro wrzucę fotę 😀 jest piękna, i Mia jednak nie jest sweterkowa jest bawełniana ale nie da się w niej spać  😁 😜

edit:
emade - fantastyczna  😍

wiem! 😀 +456789765456798876234567 do lansu  😂
emade zajebista

też chce taką  😡 myślicie, że do 22 stycznia ostaną się jeszcze jakieś egzemplarze?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się