Zamawiałam, bluzę z japan style (z Allegro) przyszła po trzech miesiącach, a jej jakoś... bez komentarza. Teraz mam chrapnę na inne bluzy, już nie z japan, bo skutecznie mnie do siebie zniechęcili :/ co na nie powiecie? 😉
A wiadomo kiedy w Stradivariusie będzie ta kolekcja z Gossip girl? Byłam wczoraj w warszawskich Złotych Tarasach, specjalnie rano pojechałam, ale niestety jej nie było, a pani sprzedawczyni nic nie wiedziała, że w ogóle taka kolekcja ma być.. Cały czas jest tylko ta z Beverly Hills 90210.
A wiadomo kiedy w Stradivariusie będzie ta kolekcja z Gossip girl? Byłam wczoraj w warszawskich Złotych Tarasach, specjalnie rano pojechałam, ale niestety jej nie było, a pani sprzedawczyni nic nie wiedziała, że w ogóle taka kolekcja ma być.. Cały czas jest tylko ta z Beverly Hills 90210.
Byłam we wtorek u nas w Stradim i były obie bluzki 🤔
Byłam we wtorek u nas w Stradim i były obie bluzki 🤔
Kurcze, to nie wiem, o co chodzi. W takim razie będę musiała podzwonić po warszawskich Stradivariusach i się dopytać, żeby specjalnie nie jeździć. Dzięki 😉 A w ogóle fajne te bluzki na żywo? Bo te z serii Beverly Hills to w sumie takie średnie.
odnośnie zegarków ze Stradivariusa- ktoś kiedyś wrzucił do wątku takie zdjęcie: wiecie, czy te zegarki są gdzieś jeszcze do dostania? 😉 niezmiernie mi na takim zależy, a u nas we wsi lubelskiej Stradivarius pojawi się pewnie za 100 lat 🤣