Podrzuci ktoś kod rabatowy na Roberta Kupisza z Twojego Stylu nr 4/2019 lub Show nr 7/2019? Dzisiaj już nie zdążę się zaopatrzyć w gazetki, a nie chciałabym, żeby mi capnęli co lepsze kąski. 😜 :kwiatek:
Podrzuci ktoś kod rabatowy na Roberta Kupisza z Twojego Stylu nr 4/2019 lub Show nr 7/2019? Dzisiaj już nie zdążę się zaopatrzyć w gazetki, a nie chciałabym, żeby mi capnęli co lepsze kąski. 😜 :kwiatek:
Czy którejś z Was mignęły może gdzieś w sklepach stacjonarnych/internetowych białe spodnie slim boyfriend, ale koniecznie z dziurami? Szukam i szukam, ale tak średnio. Widziałam jedne w Zarze, ale mają tylko po jednej dziurze na kolanach, a chciałabym bardziej podarte. Sama się cykam takie dziury zrobić. 😁
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 20 kwietnia 2019 11:56
Czy widziałyście może gdzieś taką sukienkę?? Nie musi być w takim kolorze 👀
Dziewczyny, możecie polecić jakieś strony do wystawiania ciuchów na sprzedaż? :kwiatek: Nigdy tego nie robiłam, ale sporo rzeczy przy ostatnich porządkach mi się nazbierało, których chętnie się pozbędę.
Ja swego sprzedawałam regularnie bardzo dużo rzeczy na vinted. Wtedy ruch na vinted był nieporównywalnie lepszy niż na olx i tym podobnym. Nie wiem jak jest teraz, bo już dobre 3 lata nie wchodziłam na tą stronę, ale z doświadczenia mogę polecić 🙂
smarcik Nie sprzedawałam ale kupowałam 🙂 dla mnie lepsza przejrzystość niż na olx. Dużo moich koleżanek też tam kupuje. Myślę, że warto sprawdzić :kwiatek:
Ja jakieś 5 lat już temu wystawiłam na vinted ogrom ciuchów i wszystko poszło błyskawicznie. Wtedy jeszcze nie było grup sprzedażowych na każdy temat na fejsie, ale z tego co znajome mówią, mimo wszystko sprawnie tam idzie sprzedać 😉
Jakoś nigdy nie mogę się zmotywować do robienia zdjęć ciuchów i wszystko wrzucam do kontenera PCK, ale nazbierało mi się trochę ciuchów, których zwyczajnie mi szkoda oddać - np buty, których nigdy nie założyłam 😂 także spróbuję z vinted. 🙂
Orientuje się może któraś z Was, gdzie kupię bluzki basic z takiego prazkowanego materiału? W Intimissimi wiem, ze są, ale ponad 50zl za jedna, to odrobine dużo na moj budżet teraz.
smarcik, a slyszalas o tym? https://www.ubraniadooddania.pl Wiadomo, że kasy Ty za to nie dostaniesz, ale mozna komus pomóc 😉 ja zbieram powoli te ciuchy w dobrym stanie, w ktorych nie chodzę i chyba w pracy zrobie akcję 😉
Ciuchy z pojemników PCK trafiają do sklepów z odzieżą używaną albo są utylizowane/przerabiane na coś innego 😉 co prawda PCK dostaje za to jakieś pieniądze ale pojemnikami zajmuje się firma zewnętrzna.
To jest trochę taka "urban legend" - owszem, część trafia, a część trafia do potrzebujących, tak samo jak oddam w zbiórce w bloku to też nie mam 100% pewności do kogo trafią.
Akurat np szpilki 15 cm, których nigdy nie miałam na sobie, wydają mi się mało trafioną pomocą dla potrzebujących 🙂 także chyba na vinted za dyszkę czy dwie najszybciej znajdą nowego właściciela 😀