Ja mam dwa bikini z Calzedonii i jestem zadowolona 🙂 Na stronie czarnych gładkich jest ze 40 modeli 😉 Ale kuszą mnie stroje z Zaful, tylko kurcze nie znalazłam jeszcze nikogo, kto od nich zamawiał (ze stanów bodajże idzie paczucha :P)
Skoro o strojach mowa, może podpowiecie gdzie szukać stroju kąpielowego? Byłam w paru sklepach, mierzyłam 2 sztuki (jeden w Reserved - obwód luźny, połowa cycków na wierzchu totalnie, w TK Maxie - zupełnie źle leżał). Pozostałe były za drogie - ok 200-250 zł 🤔 Majtki po 80 zł?! Za co?!
Bonprix kończy się na miseczce F, ja mam G. magda, ja się już tyle namierzyłam, że masakra... Zastanawiam się już nad zakupem zwykłego zabudowanego biustonosza, który będzie udawał górę od bikini...
Weszłam na calzedonię i też odpada, bo mają rozmiarówkę typu S-XL. Moje cycki to rozmiar XL, ale obwód pod nimi to w porywach M, więc całkowicie odpada...
smartini, ja mam rozmiar 65F (brytyjskie), czyli raczej nie mam zbyt bujnego biustu 😉 I pomimo tego, że wybierałam zawsze największy rozmiar miseczki w Calzedonii, to nie wszystkie były dobre. Polecam, bo mają ładne modele, ale raczej na mały/średni biust.
Scottie, no ja też raczej mniejszy niż większy biust i generalnie, to ogólnie sporo staników/bikini źle na mnie leży także przywykłam ;D w Calzedonii znalazłam sobie model, który się sprawdza i mam 2 góry z niego - tam jest o tyle fajnie, że w tym samym 'materiale' są przeróżne kroje góry i dołu także można sobie dobierać i raczej nie ma płaczu, że wzór się podoba ale krój nie taki 😀
potrzebuję sukienki koktailowej na imprezę firmową. Gdzie szukać stacjonarnie? nie mój styl kompletnie, nie wiem gdzie uderzać 😡 budżet raczej z tych przystępniejszych
smartini, połączenie liści i sznura totalnie mnie kupiło, ale resztki rozumu podpowiadają, że bez zamka głównego będzie mi się ciężko żyć z torbą, więc jeszcze szukam. Ale obstawiam, że jak do końca tygodnia nie znajdę jej zastępstwa, to ta z linka będzie moja. 😍
Dziewczyny, a jakieś fajne pomysły na torby-listonoszki, ale takie większe? Potrzebuję torebkę, którą mogę przewiesić przez ramię (warunek konieczny, poruszam się rowerem 😉 ). Szukam czegoś koniecznie czarnego, co pasuje do różnych sukienek, ale w opcji albo skóra, albo jakiś śmieszny szmaciak - nie chcę niczego z ekoskóry 😉 Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi! :kwiatek:
edit: Oryginalne połączenie imitacji lnu z wysoką jakościowo tkaniną w ponadczasowe wzory. Torebka posiada w środku podszewkę oraz kieszonkę zamykaną zamkiem YKK. Z zewnątrz naszyta jest skórzana naszywka. Wymiary 36x38x13. Bez problemu pomieści format A4. Torebka posiada grube bawełniane sznury z możliwością regulacji. Istnieje możliwość wymiany sznurka na czarny bądź zakup dodatkowego kompletu.
Swoją drogą torba genialna i chyba sobie taką sprawię 😉