Fajne, ale nie wiem czy mi za granicę wyślą... i ile to wyniesie :/ I tutaj szukam rozmiaru 38, a tam... 42 😵
Swoją drogą tak patrzę i przypomina mi się, jak z mamą jeździłam na wesela po rodzinie. Mamy dosyć sporą, więc jak byłam nastolatką to co najmniej jedno w roku było 😉 I to zawsze była wielka okazja- szłyśmy do fryzjera, robiłyśmy makijaż, zakładałyśmy wytworne kiecki(żeby nie powiedzieć sylwestrowe) 😍 No to był szał, trzeba było się "pokazać". A teraz jednak lepiej widziane jest, żeby stylizacja była jak najbardziej stonowana, skromna i delikatna. Ciężko mi się do tego przyzwyczaić 😁 Choć rozumiem 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 19 maja 2016 16:18
Potrzebuję do pracy czarnych gładkich topów, mam z h&m, ale nie pasuje mi się ten mega rozciągliwy materiał. Dostanę gdzieś w sieciówkach coś "normalnego" ?
ja zamówiłam bluzę z kapturem 1,5 roku temu, też się bałam ze badziewie, ale za bardzo mi się ona podobała:
+ bardzo bardzo gruby cieplutki i milusi materiał - na oko jakość super + łądnie uszyta i wykończona, nie jak chińszczyzna + po półtorej roku prania nie straciła koloru, czy kształtu i niezafarbowała
- moja miała małą naszywkę na piersi, którą odprułam od razu bo była brzydka - oczywiście nie wcięta w talii tak na fotach 😉 ale się nie spodziewałam więc nie byłam zdziwiona - po 2-3 praniach zaczęła się mechacić, do dziś zmechacona jest praktycznie cała ale mechy są bardzo malutkie i tak naprawdę to przy noszeniu niewidoczne tylko wyczuwalne w dotyku