Diakonka, będziesz w nich wyglądała jak syrenka z bajek Disneya 😉
edit: Nie chcę walić postu pod postem.
Mam pytanie odnośnie wymiany ciuchów w Inditexie. Kupiłam wczoraj 2 pary spodni w Bershce w tym samym rozmiarze, ten sam model, tylko kolor inny. Jedne przymierzyłam i były idealne, drugie wzięłam bez przymierzania. Okazało się, że te drugie spodnie nie trzymają rozmiaru, są jakieś 2 cm szersze w pasie i brzydko marszczą się na udach, bo są za duże... Czy to się kwalifikuje do wymiany? Nie będą mi robić problemu, że chcę wymienić spodnie w rozmiarze 38 na taki sam rozmiar?
Wiecie gdzie mogę kupić torebkę longchampa? Oprócz galerii mokotów. Z tego co wiem to za granicą ceny mają niższe i może jakiś sklep wysyła do polski potem?
Dziewczyny, na www.mangooutlet.com jest teraz fajna promocja - przy zakupie 5ciu rzeczy dają zniżkę 50% na każdą rzecz. Upatrzyłam sobie buty za 199, ale fajnie byłoby je mieć jeszcze stówkę taniej. 😁 Może któraś chętna, żeby dołączyć się do zamówienia? Potrzebuję co najmniej 4 osoby. 🙂
edit: no chyba, że jednej osobie spodoba się większa ilość rzeczy. 😁
Jeśli ktoś mieszka w Essen lub Gelsenkirchen i okolicach, to polecam zimową kolekcję z Primarka. Kupiłam dwie świetne, ciepłe kurtki za 16 euro, dwie pary spodni za jakieś grosze i całą półkę megacieplych rajstop. W tym roku mają na prawdę fajne ciuchy za psie pieniądze 🙂
znowu ja w temacie studniówki 😁 Po pierwsze: czy kurtka niby skórzana jako żakiet na sukienkę jest zbyt śmiałym i nieodpowiednim do okazji pomysłem?
I po drugie, dziewczyny z Warszawy Czy któraś widziała tą torebkę: w którymś z new look'ów? Ja widziałam w złotych, ale byłam wczoraj i nie było, a wydaje mi się, że będzie idealna.
Facella, właśnie to mnie męczy, bo i tak będę prawdopodobnie jedyną (bądź jedną z niewielu) w czerwonej sukience, a do tego skóra to już odważny krok.
dodzilla, no moja też byłaby z pazurem, obawiam się tylko, czy nie będę się aż za bardzo wyróżniać. Zważając na to, że jednak polonez i cała reszta to raczej elegancka sprawa.
Kurtkę i tak masz tylko na przejście na salę. Zwykle są garderoby, gdzie się zostawia okrycia wierzchnie. A poza tym, emocje pewno tak zagrają, ze kurtki nie będzie trzeba 🙂😉
Heval na 100% będzie bardzo ciepło i zaraz tę kurtkę zdejmiesz 😉 Moim zdaniem pomysł dobry, zwłaszcza jeśli niekoniecznie masz ochotę kupować jakiś żakiecik na jedną okazję. "Zbyt odważne" to są krótkie kiecki nie zakrywające tyłka. (Może wrzuć zdjęcie jak całość wygląda na Tobie? 😉 ).
smarcik, miałam nadzieję, że da radę być w żakiecie, bo mam na rękach objawy rogowacenia mieszkowego, które nie są zbyt estetyczne :< Ale chyba rzeczywiście nie będzie wyjścia. Już miałam wrzucić zdjęcie sukienki i zapomniałam, jutro się ubiorę i zrobię zdjęcie 🙂
Dodofon Ty chyba gdzieś wklejałaś, że chcesz bluze Abercrombie czerwoną podszytą misiem? widziałam taką w piątek w ciucholandzie za 65zł. nie przymierzałam co prawda, ale wyglądała mi na S. jesteś zainteresowana? mogłabym poprosic ciotkę, żeby podeszła, może jeszcze będzie.
Nie ogarniam mody. Co wy widzicie w tej Zarze? 🙄 Byłam tam już tyle razy, i ni chuchu, nic mi się nie podoba. Nie dość, że brzydkie, to drogie jeszcze 🙄
dodzilla, każdy ma inny styl, ja rzeczy z Zary lubię, ale zdecydowanie wolę je po przecenach. Zapewne za to, nie spodobałyby mi się rzeczy, ze sklepów w których Ty się ubierasz. 🙂 Moim zdaniem to akurat bardzo fajne, inaczej wszyscy wyglądaliby identycznie.
[quote author=Diakon'ka link=topic=168.msg1940771#msg1940771 date=1385994874] Dodofon Ty chyba gdzieś wklejałaś, że chcesz bluze Abercrombie czerwoną podszytą misiem? widziałam taką w piątek w ciucholandzie za 65zł. nie przymierzałam co prawda, ale wyglądała mi na S. jesteś zainteresowana? mogłabym poprosic ciotkę, żeby podeszła, może jeszcze będzie. [/quote]
S bedzie na 100% za mała.
Dodzilla, mam podobne przemysleńia co do zara - pomimo to mam kilka rzeczy, np. Mrynarki maja super. Dobrze odszyte i dobry gatunkowo materiał (oczywiście nie wszystkie) Buty - masakra - niewygodne jak dla mnie. (Chociaż mam 1 super parę) inne rzeczy - sztuczńizna, dość fatalne.
A ja nie rozumiem co inni widzą w innych sklepach. 🤣 Każdy ma swój gust. 😉 Zara jest moim ulubionym sklepem i dobre 75% ciuchów/butów/dodatków mam stamtąd. 🤬 😉 Sztuczne materiały są wszędzie, natomiast sztuką jest wybrać z asortymentu coś dobrego jakościowo - z fajnej bawełny, wełny, jedwabiu, skóry - i takie rzeczy Zara oprócz plastików także posiada.
Pursat, może dlatego, ze ja dużo kupuje w butikach z nieznanymi w Polsce markami. Zara wiadomo, ze ciekawsza od np. H&M i bardziej inspirująca do marki premium, no i jakość i wzory częstokroć lepsze. Ale ja np. Wole tą "lepsza zarę" czyli MassimoDutti.