Forum towarzyskie »

moda, ciuchy etc...

O rany, po co wstawiałaś ten link  😵 Zakochałam się totalnie, muszę któryś z nich kupić: klik, tylko nie mogę się zdecydować na kolor  😵
O rany, po co wstawiałaś ten link  😵 Zakochałam się totalnie, muszę któryś z nich kupić: klik, tylko nie mogę się zdecydować na kolor  😵

95% akrylu, odpusc sobie nawet za ta cene 🙂
Ten sobie może odpuszczę, ale zaraz zacznę szukać podobnego  😂
Ktoś dokonywał wymiany w Top Secret? Zamówiłam buty i okazały się o pół numeru za małe  😵
safie ja wymieniałam i reklamowałam rzeczy, zawsze bez problemu  🙂
Konstancja, to miód na moje uszy. A kontaktowałaś się z nimi wcześniej w kwestii wymiany?

edit: zastanawiam się czy nie zamówić po prostu większych, a te 36 odesłać jako zwrot  🤔
safie, możesz zadzwonić i się dopytać o szczegóły, albo pójść do sklepu stacjonarnego i tam to załatwić.  🙂
Najbliższy sklep Top Secret mam ponad 30km od domu  😵 Może i dobrze, bo zbankrutowałabym w nim 🙂

Jeśli zerwał się ten sznureczek między butami (żyłka plastikowa) to może być problem ze zwrotem?
do pogorii masz 30km? w DG przecież jest 😉
W Pogorii nie bywam i zasugerowałam się ich stroną, że Top Secret jest w Mikołowie albo w Tychach najbliżej. W takim razie dzisiaj tam chyba podjadę  😀
Wrocławianki! W sobotę jest dzień rabatów w Pasażu Grunwaldzkim. Np : Douglas 20% na cały asortyment, CCC 20 % na kolekcję jesień/zima, Badura 10% na całą kolekcję i galanterię, Puma Reebok 20% na nieprzecenione produkty przy zakupie minimum 2óch sztuk, Sephora 20% na cały asortyment i WIEEEELE WIELE innych!
Po prawie 2 latach udalo mi sie upolowac sweter z River Island, w ktorym sie zakochalam (a przegapilam jak byl w sklepach!). Powinnam dostac medal z ziemniaka za cierpliwosc. 😂
Zamawiałyście coś z sheinside.com?
Upolowalam tanio pękające spodnie legginsy Bohooco  😜
Na wszelki wypadek wklejam, żeby nikt się na RETROBUT nie nabrał.
[url=http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,14841943,Opolanka_zdemaskowala_kolejny_duzy_przekret_w_sieci_.html?biznes=wroclaw#BoxBizTxt]oszustwo RETROBUT[/url]
Pod jakim hasłem szukać spódnic marmurkowych, takich hm... rozkloszowanych. Pół polski w tym chodzi, a mi google/allegro nic nie wypluwa.
oo, coś takiego mniej-więcej
spróbuj może pod hasłem "acid jeans spódnica" ?
Na wszelki wypadek wklejam, żeby nikt się na RETROBUT nie nabrał.
[url=http://pieniadze.gazeta.pl/Gospodarka/1,125292,14841943,Opolanka_zdemaskowala_kolejny_duzy_przekret_w_sieci_.html?biznes=wroclaw#BoxBizTxt]oszustwo RETROBUT[/url]

sprawa była niedawno bardzo głośna, sama zamówiłam buty, ale tknęło mnie i napisałam wiadomość, że z uwagi na wątpliwą uczciwość sklepu proszę o przesłanie mi zdjęcia "języczka" z naszytą metką i numerem seryjnym butów, które do mnie wyślą. oczywiście wiedziałam, że mają sporo zamówień i wątpiłam bardzo, że to zrobią, ale dostałam kilka minut później wygenerowaną wiadomość, która praktycznie nie odpowiadała na moje pytanie, więc odpuściłam sobie i tak się skończyła moja przygoda. z tego co wiem, ludzie dostali po jakimś czasie zamówione buty, ale oczywiście podróbki.
infantil wczoraj w Topshopie widzialam bardzo podobne

w GAP sa przeceny  🏇
konwalia dzięki dzięki :> taaaaaaaaaaaaaką chcę tylko teraz muszę ją gdzieś znaleźć w Warszawce.
http://espee.nazwa.pl/allegro/lasportchic/PRODUKTY/klasyczna-luzna-GRANATOWA-niebieska-sukienka-z-zamkiem-araz-3.jpg  Czy jest szansa, że ta sukienka nie będzie wyglądać jak bezkształtny worek? Szukam podobnej do chodzenia na codzień i ta mi wpadła w oko.
Trzeba znać wymiary. Jeśli szerokość w pasie będzie mniejsza niż pod pachami o więcej niż 1-2 cm, to nie powinna być bezkształtnym workiem.
Musi po prostu być taliowana, czyli węższa w pasie niż pod pachami i niż w biodrach. Po zdjęciu gucio widać, bo fotki często specjalnie przekłamują. Poproś o wymiary.
Co mnie podkusiło, żeby wejść na Romwe?
Co druga rzecz stamtąd mi się podoba :O.
Kupowała któraś? Jak z jakością?
Ja kupowałam i jestem zadowolona, ale przesyłka trochę długo idzie - około miesiąca w przypadku darmowej dostawy.
Sisisa, Ty zła  😀iabeł: Chciałam sprawdzić, co tam można znaleźć i zaraz nie wytrzymam i kupię z 10 par legginsów  😵
A propos - można gdzieś w Polsce dostać legginsy w stylu Romwe?
Mamooo!

Facella, no właśnie... Ja kliknęłam tą stronę na jakimś blogu... I to był błąd 😀.
Chyba znalazłam sukienkę 😀.
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1OV%200191349%20002%2027%200248.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large][/img]
gdzie STACJONARNIE kupię bluzy Aerocombie?
na allegro są - ale dużo negatywów - np. że chińskie podróby...
mi zależy na oryginałach i najlepiej żeby było można mierzyć...
Jedyny sklep stacjonarny Abercrombie & Fitch jest w Warszawie, w Galerii Mokotow. A w zasadzie nie sa to ubrania Abercrombie, tylko ich tanszej marki- Hollister.
Oryginalne ciuchy Abercrombie mozna tez kupic w necie www.sklepabercrombiepolska.com
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się